reklama

Październik 2008

Dzieki Madziu kochana jestes ja tez zmykam spac.Jak zawsze chodze spac kolo 21 tak dzis nie chce mi sie za specjalnie spac ale to jest tak zawsze przed ginem choc nie martwie sie bo wiem ze bedzi oki DOBRANOC

reklama
magdziunia cieszę się że z Twoim dzidkiem wszystko dobrze:-) Najważniejsze że zdrowo się rozwija, a czy synio czy córcia napewno będzie tak samo mocno kochane.
dorota123456789 trzymam kciuki za spokojny Twój sen bo musisz być jutro wypoczęta;-)Jutro o tej porze już będziesz zadowolona po wizycie.
Ja idę spać bo jakaś śpiąca jestem, chyba od tego dotlenienia na działeczce. Mój M robi truskawki gniecione ze śmietaną i kefirem:rofl2: On to ma wyczucie czasu...

witam :-)
Dorotka- trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością na relacje z wizyty:tak:
magdziunia - ach ta wstydliwa dzidzia:-p może następnym razem się oswoi z kamerami;-)
mirabelka73 - wiesz,że na razie obstawiamy Łebę:tak:mam nadzieję, że tak juz pozostanie:tak:

Dziewczyny czy wieczorem tez macie takie uczucie jakby Wam miał pęknąć brzuch. Ja od kilku dni wieczorami mam uczucie takiego wielkiego napiętego brzucha.

Byłam u szefa powiedziałm mu o ciąży i że planuję być max do połowy lipca i zmykam na chorobowe, ale oczywiście pozakańczam ważne sprawy. Na szczęscie nie ma u mnie problemu z dostaniem chorobowego i w pracy tez nie stroją fochów.

magdziunia GRATULUJE udanej wizyty i że dzidzia jest zdrowa a to że nie pokazała co ma miedzy nóżkami to pewnie dziewczynka i się wstydziła:tak:
dorota wsio będzie dobrze nie ma się co martwić przecież innej opcji jak zdrowa dzidzia nie ma!!!!
MIŁEGO DNIA MAMUŚKI;-)

Dziękuję dziewczyny za ciepłe słowa.

Dorotko ja trzymam kciuki kochana za Was i wiem, że będzie dobrze.

Zawadko - ano wstydliwa ta moja dzidzi ;-):-)

Antuanet24 pewnie, że najważniejsze zdrowe dzidzi i tak się cieszę z tego - dostałam najpiękniejszy prezent na imieninki - innego nie chciałam.

A ja dziś mam zamiar zrobić sernik na zimno z truskawkami, więc zaraz zmykam po produkty i biorę się za robotę.
Zapraszam później na słodkości.

reklama
Magdziunia.
Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka. Słoneczka i samych szczesliwych dni:tak:
Imienniczko (widze ze w tym samym dniu obchodzimy;-)) ciekawe czy Magdasf1 też:-p:laugh2:

Dorotka na która masz wizyte????

Mi wczoraj padł komp:baffled: normalnie wsio sie jego czepia. Teraz korzystam z M:-p Ale zaraz wybywam z chałupki. Musze isc załatwiac sprawy z ojcem i z mała na szczepienie isć. Choć dostła wczoraj jakis katarek ale wydaje mi sie ze to od wiatru bo wieje u nas jak nad morzem:crazy: i mam nadzieje ze ja zaszczepią:rofl2:
Dla reszty dziewczyn duża buzia i udanego dnia życze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry