reklama

Październik 2008

reklama
magdziunia gratuluje dobrych wieści, nie przejmuj sie moja dzidzia też nie chciała pokazac co ma między nogami, więc dalej nie wiem
dorota wizyta bedzie udana
czarna magdziunia Wszystkeigo najlepszego

Ja wczoraj połaziłam po dworze, potem byliśmy na zakupach, i jeszcze kumpel wpadł wieczorem, więc nie miałam jak wejść na neta. dziś juz posprzatałam, pościel idzie w pralce, a część juz wisi na sznurku. Ja dziś zabieram sie za ciasto z rabarbarem, a na obiad chce zrobić pite, zobaczymy czy mi wyjdzie

Dzien dobry:-D

W nocy nawet fajnie mi sie spalo .Snily mi sie ruchy dzidziusia w brzuszku :-D:-D
Ale juz od 6 nie chcialo mi sie spac ale sie zmusilam i spalam do 8 :tak:.

Dziewczynki jestescie kochane i dziekuje wam za dobre slowa.Ja tez mam nadzieje ze bedzie oki.I moze dzis sie plec dowiem choc sie nie nastawiam bo nie wiadomo czy dzidzia bedzie chciala pokazac co ma miedzy nozkami :rofl2:.

Wizyte mam na 16,30 ale wychodze z domu o 15,30 na 16 tam bede bo i tak
mimo ze jest godzina wizyty to i tak sie wchodzi tak jak sie przyjdzie.Czyli kolejnosc
taka jak na poczekalni lidzi jets :happy:.

Mnie jest jakos dzis niedobrze ale zaczelo sie jak zjadla serekBAKUS moze
wlasnie po takim nabiale tez zoladek mnie boli bo jakos po nim jest mi dzis niedobrze nawet wielkie ucho zaliczylam:baffled:

A ja swoje imieniny spedzam umorusana cala farba:-) Zostala mi jeszcze jedna sciana do pomalowania na bialo a wieczorkiem z M. bedziemy malowac na kolor. Mam nadzieje ze jutro juz bedzie lozko, chociaz nie wiem czy sie wyrobie ze wszystkim do soboty, trzymajcie kciuki.
A wszystkim imienniczka zycze duzo zdrowka, milosci i usmiechow codziennie na twarzy

WSZYSTKIM DZISIEJSZYM SOLENIZANTKOM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!
ZDRÓWKA I JAK NAJWIĘCEJ MOCNYCH KOPNIACZKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Ja odebralam wyniki moczu i sa super :tak:
Po moich ostatnich postach dzidzia kopala wiec napewno dzis dowiem sie samych dobrych wiesci.
Trzymajcie kciuki po 16 aby bylo oki i aby dzidzia zlitowala sie i pokazala co ma miedzy nozkami :tak:.Tak bardzo juz bym chciala wiedziec kto u mnie w brzuszku sobie mieszka:tak:.

Ide dziewczynki kapac sie i golic nogi bo musze byc PIEKNA hihihihih.
Pozniej jesc i spadam ale jeszcze tu zajze

Magdasf1 TOBIE ROWNIEZ WSZYSTKIEGO NAJ :tak:
Twoja Zosia bedzie szczesliwa z takiego pokoju :tak:.A gdzie ona ?Bo rozumiem ze to bedzie dla niej niespodzianka wiec chyba nie widzi jak malujecie ????????????????????????????????????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry