reklama

Październik 2008

Serniczek wyszedl palce lizac, niestety bez truskawek ale z mandarynkami i brzoskwinkami, mam nadzieje ze bedzie smakowal M., ja juz umylam sciany w pokoju Zochy, nie bylo to latwe bo mloda uwielbiala malowac na nich farbami i cale byly w kwiatkach, slonkach itd., ale dalam rade. jestem ciekawa czy nie bedzie widac tego pod warstwa farby:tak:

reklama
Hej, motylku współczuje tego pakowania:-( ja sie ucze ale cieżko mi to idzie, jestem rozkojarzona:-(60 masakrycznych pytań, niewiem czy ja to ogarne:no:, jeszcze 2 tyg albo tylko:-(

Magdasf1 to rośnie Wam mała artystka jak takie zdolności do malowania ma;-)
motylek6 współczuję tego pakowania. Nie przemęczaj się za bardzo, uważaj na siebie i dzidziusia i nie podnoś ciężkich rzeczy:tak:
Ewela24 a z czego się uczysz? JA też powinnam ale jakoś nie mogę się zebrać, jakoś tak schodzi z dnia na dzień.
My dalej na działeczce, już teraz się ochładza powoli. Grillek udany, zjadłam pół piersi z kurczaka i jakoś mi tak stoi mimo że minęło już kilka godzinek:blink: Mam nadzieje że "wielkie ucho" nie wezwie mnie :)

Jestem szczęśliwa - wszystko w porządku z dzidzi.
Usg połówkowe udało się prawie na 100% - piszę tak, bo dzidzi skrzyżowało nóżki i nie pokazało co ma między ;-)
Lekarz próbował podpatrzeć i tak na 50% chłopak - dlatego w okolicach 24tc mam zamiar wybrać się na usg 3D/4D a wtedy nie ma siły musi pokazać mamusi :-):-):-)
Anatomia płodu jest jak najbardziej prawidłowa a szkrab waży 273.18 gram.
Łożysko mam na ścianie przedniej, więc dlatego nie wyczuwam mocniejszych ruchów i kopniaczków.
Czekam na nie.
Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy - taka jestem zadowolona.

Jestem szczęśliwa - wszystko w porządku z dzidzi.
Usg połówkowe udało się prawie na 100% - piszę tak, bo dzidzi skrzyżowało nóżki i nie pokazało co ma między ;-)
Lekarz próbował podpatrzeć i tak na 50% chłopak - dlatego w okolicach 24tc mam zamiar wybrać się na usg 3D/4D a wtedy nie ma siły musi pokazać mamusi :-):-):-)
Anatomia płodu jest jak najbardziej prawidłowa a szkrab waży 273.18 gram.
Łożysko mam na ścianie przedniej, więc dlatego nie wyczuwam mocniejszych ruchów i kopniaczków.
Czekam na nie.
Najważniejsze, że dzidziuś zdrowy - taka jestem zadowolona.

Madziu tak bardzo sie ciesze z twojego szczescia :tak:

Ja jestem ciekawa czy moje sloneczko pokaze jutro co ma miedzy nozkami ? :-)
Ja ide spac . M juz spi od 20 bo jakos dzis bardzo zmeczony przyszedl z pracy :-(.Biedny bylo
widac ze sie dzis napracowal jak nigdy i byl wogole taki zmeczony i zmarnowany :-(
Przez to zmeczenie widzialam sie z nim az 1 godzine ale teraz ide kolo niego spac hihihi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry