reklama

Październik 2008

dzień doberek my juz po sniadanku:-p
Minisia napewno nie zaszkodzisz.;-) teraz farby sa takie ze niewnikają wiec działają tylko powierzchownie.Wiec spoko;-)
Co do pieczenia mi tez raz wyjdzie super raz nie i tez sie nie zniechęcam:laugh2:

dorotka napewna wyniki beda super wiec spoko.

Antuanet jak po USG???????
Madzia czekamy na relacje:-p

reklama
ahoj ahoj:-)
u nas dziś świeci słoneczko ale wiaterek nie jest najprzyjemniejszy;-)
Minisia - na pewno nie zaszkodzisz dziecku farbowaniem:tak:
dorotka- wyniki będą dobre zobaczysz - wyniki jutro obierasz?
Antuanet - czekamy na wieści!!
czarna79 - po biszkopciku juz chyba tylko smak w ustach został co? co do wyjazdu to pomysłu co do miejsca brak nadal.:-(
mirabelka73 - szczerze mówiąc nie wiem jake sa ceny truskawek i czereśni u mnie. Ja czekam na te z ogródeczka:tak:
Ja nie piekę zbyt często bo nie ma kto jeść:-( Ale wole piec niż gotować. Ostatnio 2 razy mi nie wyszedł sernik (nowy przepis) i już wiem że szybko go nie będę piekła:wściekła/y:.

Witajcie i oczywiście, że zdam relację.
Musi być dobrze ... jeszcze tylko jakieś 4-4,5 godziny i się dowiem. Ale brzuch mam ściśnięty ... jak przed egzaminem.
Słoneczko takie piękne i pogoda super, więc optymistycznie nastawiona jestem.
A dziś śniły mi się takie głupoty.
Jakaś babeczka zaczęła rodzić podczas robienia zakupów a ja jej pomagałam.
No mówię Wam dziwnie-śmieszny sen.
A brzuch tak jej falował, bo dzidziuś kopał na maxa :-p:-)

Zawadka ja jestem twarda i dopiero dziś ukroiłam pierwszy kawałek ciasta:-p i własnie idu zrobić sobie kawki i dalej bede jadła:-p
Co do morza byliśmy w Niechorzu pensjonat "ATOL" i w Darłówku pensjonat"Delfinek" bardzeij polecam ten drugi. Fajne pokoiki, dobre żarełko i ogólnie fajniutko było:tak:

Mirabelka na czereśnie jeszcze niepatrzyłam ale truskaweczki po 9zł kupywałam:rofl2:

Dziewczyny ja juz oddalam mocz do badania i wynik jutro po 11 a czy bedzie oki
to nie mam pojecia i mam nadzieje ze sie nie pomyla tak jak ostatnio.Bo ostatnio jakis bledny wynik im wyszedl nawet plozna tak powiedziala :crazy:.

Ja juz po sniadanku ale zas pomalu robie sie glodna :baffled:.U mnie tez wieje ale po wczorajszym upale to taki witr jest oki .Ciekawe jaka bedie jutro pogoda Mam nadzieje ze nie szaro bedzie bo ja jutro do gina i mam nadzieje ze jutro pogoda mnie nastawi optymistycznie :tak:.

Madziu czekamy na wiesci .

A gdzie ANTUANET ???????????????????????????????

I ja sie witam w ten sloneczny i cieply dzionek. U mnie dzisiaj zapowiada sie pracowicie, ale ciesze sie bo ostatnio to nic tylko bym sie lenila, takze troche ruchu jest wskazana;-)Ja po wczorajszym filmie z polsatu "mamuska" tez mialam straszne sny, ze mam pelno jakis rurek itd, jak rano sie obudzilam to bylam zlana potem:-)Na szczescie to byl tylko sen:tak:
Dzisiaj moj M. wraca wiec zaraz zabieram sie za robienie serniczka i mam nadzieje ze dzisiaj mi ciasto wyjdzie.

Magdasf1 śliczne łóżeczko dla Zosi.
Ależ będzie miała pokoik - jak księżniczka.
A serniczek ... hmmm palce lizać.

Dorotko z wynikami będzie dobrze i oby się już tak nie mylili.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry