reklama

Październik 2008

reklama
Magdasf1 ja jakoś tak od początku jak tylko dowiedziałam sie że jestem w ciąży to myślałam że będzie chłopak, byłam prawie pewna, a mój mąz nie miał żadnego przeczucia i było mu wszystko jedno czy będzie córusia czy synuś ( i tak je rozpieści:-D),
No ale ja to byłam prawie pewna chłopczyka a tu taka wiadomość że dziewczynka ale tak strasznie się ciesze że JEST. :-)

Czarna witaj po weekendzie brakowalo nam tu Ciebie :-)

Dzwonilam dzis w sprawie mojego egzaminu na prawo jazdy i musze tylko przyniesc jakies zaswiadczenie ze jestem w ciazy i moge sobie przelozyc egzamin na kiedy bede chciala i ja sie z tego bardzi ciesze :-).Przeloze go na od grudnia do lutego jeszcze nie wiem dokladnie kiedy najlepiej ,ale testow planuje sie nauczyc dopoki nie urodze a pozniej sobie tylko powtarzac bo z dzieckiem to nie bede miala czasu sie uczyc testow a i jazdy dodatkowe planuje zrobic jeszcze w ciazy :-).Ciesze sie ze przekladam ten egzamin ja czesto taka obolala chodze i moim zdaniem nie wsakzany mi jest nadmierny stres a dobrze wiecie ze taki egzamin to stres :-(
No i dobrze ze tak postanowiłaś. Ja raczej bede przystepowac do egz. No chyba ze zdrówko nie pozwoli:sorry2:
Więc dziewczyny jestem już po wizycie. Tak się stresowałam a wszystko poszło dobrze:-)
A więc dzidzia zdrowa i jak zwykle bardzo ruchliwa, badał serduszko, kręgosłup, czaszkę, żołądek i pęcherz(pełne, więc dzidzia nie jest głodna:-D) i wszystko w normie, maleństwo rozwija się bardzo dobrze!:-D:-D
Ale jestem szczęśliwa!:-)
A co do płci maleństwa to powiedział mi że tak na 80% jest to dziewczynka ale za miesiąc powie mi już na 100%.
A więc będziemy mięli córcię - Julię!:-) i mam już nadzieję zeto się nie zmieni bo się juz na dziewczynkę nastawiłam i ciuszki zacznę kupować.
Ale najważniejsze że kruszynka zdrowa i mamusia też(wszystkie wyniki mam dobre, tylko coś dużo przytyłam bo od ostatniej wizyty u gina prawie miesiąc temu przybyło mi 3.7 kg)
SUPER kolejna ksieżniczka na naszym wątku. Ojjjj te nasze chłopaszki będa miały w czym przebierać:-p
czarna79 proszę o wpisanie mojej córci Julii do wątku lista październikowych mam:-)
zawadka masz racje nie ma to jak dobre wieści. Dziś to chyba nic nie zepsuje mi humoru:rofl2:
Się robi:-p:-D
Przepraszam że na wszystk ie odpowiem ale M mnie wkurzył rano becze i gryze.

Gril w soboto się udał, wróciliśmy póżno. W niedziel pojechalismy na wycieczke, do rezerwatu w okolicy na wieże widokową, ale tam zero oznaczeń, 2 godziny chodzenia nim ją znależliśmy, a potom szukaliśmy auta co nawet z nawigacja byl trudne, więc po zrobieniu kupy kilometrów i po obiedzie u teściów poszłam leżeć. Ale spacer był udany.

natusiaMagratuluje córci
czarna79 udany wypoczynek
dorotka mniw wczoraj bolał brzuch wieczorem i leżalam ale szybko przeszło,
HMmmmm moze napisz co sie dzieje. Zawsze takie wyrzucenie z siebie pomaga;-)
Czarna fajnie, że udał sie wyjazd:happy: nie ma to jak podładowac sobie akumulatorki:) A jak z tym typkiem co mial z Wami jechac. Nie ukatrupilas Go?

Widze, zeWy sie tu zamartwiacie, ze nie macie brzuszków:-D Ja sie "martwie" ze juz mam taaaaki duzy;-) Jak widac nikomu nie dogodzi:-D:-D
Kurde gościu jakiś wyciszony przyjechał bo z narzyczoną:laugh2: fakt delikatne spiecia były, ale ogólnie dało się żyć.

A ja staram sie z praniem uporać:-p troche sie tego nazbierało.

I właśnie
MAMUSIE wszystkiego dobrego i duzo uśmiechu w naszym dniu

Ostatnio zamówiłam sobie przez internet spodnie dzinsowe ciązowe nowe za 60zł (naprawdę ładne:-) i tunikę za 55zł. Bo nie wiem jak u Was...ale u nas na cięzarne spodnie i wszystko inne - jest bardzo drogie...A jak mam kupic dla siebie spodnie za ponad 100zł to wole juz cos dla Maluszka kupić:-)
Znalazłam kolejny sklep z moda ciązowa - muszę kupić sukienke. Będzie mi potrzebna na podkoniec czerwca taka skromna,ale kobieca:tak: To jeden ze sklepów - www. happymum. pl (same musicie napisać sobie ten adres w przegladarce bez spacji bo inaczej nie chciał mi się tu zapisać)
oto moje spodnie:))
spodnieeg9.jpg

spodnie ze strony www. ciazowe. com. pl (bez spacji) z działu WYPRZEDAŻE

reklama
Majeczka ja w zadnej z ciąży nie miałam typowych ciażowych ciuszków:-p Dla mnie to lekka przesada tyle kasy za spodnie jak widze w sklepach. Normalnie pogieło ich:crazy: Teraz na szczescie taka jest moda ze w zwykłych sklepach mozna kupic fajne tuniczki, bluzeczki na brzuszek za 30 zł. Ostatnio kupiłam sobie takie leginsy z koronką i nosze je z dłuższa tuniką i jestem mega zadowolona. Choc nie powiem marza mi sie spodnie z golfikiem ale zawsze szkoda kasy:baffled: ale moze sie skusze zobacze jeszcze:-p

moja malutka własnie wstała wiec ide z nia troszku na powietrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry