Antuanet24
Październikowe mamy'08
justyneczka odpoczywaj sobie i czekaj na dzidziusia:-) A jak znajdziesz siły to proponuję spacer,taka ładna pogoda na dworze.poleżę jeszcze jak długo niunia mi pozwoli. 0 planów, czekam na dzidziemiłego dnia kobietki:-)
Byłam w sklepie bo miałam ochotę na kapustę pekińską
blond_20 takie jest już życie, że jedni się rodzą inni umierają. Szkoda, ze śmierć przychodzi tak nagle,niespodziewanieWitam
ja juz po weselu. szybciej skonczylismy , bo troche ciezkie dla nas bylo....to mialo byc moje ostatnie wesele z chlopakami w tym roku wiec nastawilam sie na tragedie itp., a tu jeszcze gorzej...kolega z zespolu dostal po polnocy tel ze mama mu zmarla
Widocznie mama Twojego kolegi bardziej była potrzebna tam na górze, że Bóg ją wezwał do siebie. Trzymaj się mocno, i myśl,że jej tam jest dobrze.gosiakuprewicz ja mam jeszcze tydzień i zacznę 36 t.c, bo dziś zaczynam 35 t.c. i teoretycznie 35 dni do rozdwojenia. Mam nadzieję, że nie będę taka drażliwa jeszcze 5 tygodni bo normalnie sama ze sobą nie wytrzymam.Anetka, więc mamy tak samo. Mam coraz mniej cierpliwości, coraz szybciej się denerwuje, męczę itd.
Tez nie mam planow na dzis, spontanik pewnie będzieA wczoraj wkroczylam w 34tc. Jeszcze dwa tygodnie i zaczniemy 9 miesiąc
Jak sie cieszę
Milego dnia Mamusie
minisia fajne uczucie jak tak dzieciaki idą do szkoły, zawsze cieszyłam się jak byłam w podstawówce gdy nadchodził 1 września. Mam nadzieję, że Twoje dzieci też kiedyś będą miło wspaminać ten pierwszy dzień w szkole.
Mój M właśnie wrócił z giełdy (niestety nie sprzedał samochodu:-(), zjedliśmy obiad i on się położył. Na 18 mamy iść do kościółka, a potem może jakiś spacerek
Miłego popołudnia
miłego dnia kobietki:-)

Jak sie cieszę
Mati sie cieszy a Wika jest przestraszona jak nie wiem!