reklama

Październik 2008

Czesc dziewczyny!!!! dzieki wielkie za wsparcie i dobra rade! jestescie Kochane! Zrobilam sobie relaksujacy weekend - podjechalismy do tesciow wczoraj i zostalismy do dzisiaj.. Ogrodek, spanko do 10-ej... jednym slowem odpoczynek :-) i od razu mi lepiej, aczkolwiek we wtorek pedze do elkarki i od razu biore zwolnienie :-) :-) :-) i bardzo sie z tego powodu ciesze:-) wrescie sobie zalatwie ostatnie rzeczy da Maluszka, na spokojnie zastanowie sie czego jeszcze mi brakuje :-) a Szymek w weekend tez odzyl :-) jak w piatek prawie wcale sie nie ruszal (nie wiem czy wyczulam 10 ruchow w ciagu dnia :-( :-( tak wczoraj i dzisiaj wierci sie, kopie i wszystko wrocilo do normy :-)

reklama
No to super:tak:ciesze sie bardzo Aniu:tak:
ja juz tez zmykam spac bo ten dzien jakis taki nieszczesny:baffled:i zgaga jeszcze mni etaka zlapala ze nie wiem co robic:-(poszlam spac po poludniu i mnie obudzila- piecze mnie wszystko:baffled:

Hi Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mialam dzis "okrutny" sen i jakoś taka "zmęczona" byłam, a tu budzik o 5 rano dzwoni, to go wyłączyłam. M. budzi się za 25 szósta spanikowany, bo na 6 do pracy. Zrobilam mu kawke, ubralismy sie i zawiozłam go na zbiorkę, jak w jakimś harcerstwie :) (normalnie przyjezdzaja po niego :laugh2:). I bylam przy okazji o szostej w sklepie, dorwalam swoje ulubione buleczki z dynią i serek Danio z pomidorem i papryką. Dopijam kawkę, Jula się szwędza, dziadki tez juz nie spią... Chyba pora zacząć dzień? :laugh2::laugh2::laugh2:
To milego!!!!!!!!!!!!!! :**********************

dzien doberek, ja tak na szybciora bo zaraz wychodzimy. Pewnie Czarna, Minisia i inne mamy ktore wybieraja dzieci do szkoly i przedszkola juz dawno nie spia;-)
Wszystkim dzieciaczka zycze udanego pierwszego dnia w szkole i przedszkolu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blondi - współczuje Ci tego wesela w sobotę... nie dość, że taka tragedia spotkała kolegę, to jeszcze trzeba trzymać fason gdyż to czyjeś wesele w końcu.. Bardzo trudna sytuacja :-(

A u nas piękna pogoda dzisiaj. Z jednej strony super, a z drugiej strony nie za fajnie, gdyż lepiej się czuje jak jest chłodno ...;-)

Witam!
Ja dzis mialam noc do bani chyba tez przezywam ten nowy rok szkolny:tak:
Wika mnie dwa razy budzila bo komar jej latal a znalezc go nie moglam :wściekła/y: jednak w koncu sie udalo! to u mnie w pokoju znalazlam i mnie gryzl:wściekła/y: no wiec urzadzilam polowanie u siebie z sukcesem ale i tak mezulo rano jak wychodzil do pracy zabil dwa:angry: nie wiem ktoredy wlatuje jak mam w oknach moskitiery!!
I tak do 2 w nocy spac nie moglam!!

Rano zawiozlam juz Matiego do przedszkola-zadowolony jak nie wiem!!! wiecie co moje dzieci nigdy nie plakaly jak szly do przedszkola wspolczuje tym rodzicom co ich dzici placza a juz dzis widzialam kilka takich co trzeba bylo na sile ciagnac:-( wspolczuje biedactwa pewnie uwazaja ze to ich najgorszy dzien w zyciu:baffled:
Moja Wika je snidanko i zarz sie ubiera ta to dopiero ma przezywke zaraz mi sraczki dostanie tak przezywa:-D ale wiecie co jak na nia patrze to az mi sie serce raduje ze juz mam taka duza corke do szkoly idzie a niedawno tez byla w brzusiu naprawde ten czas leci jak nie niewiem!!
Mamuski zycze Wam aby Wasze dzieci ktore dzis ida do szkoly/przedszkola nie plakaly i z usmiechem na twarzy maszerowaly do nastepnych wakacji!!!!

A tak wogole to mamy dzis wrzesien i wiecie co nie...??? ja juz sie ciesze czesc z nas sie rozpakuje:tak::-D
Narazie mykam do pozniej papap

Witam!
Ja dzis mialam noc do bani chyba tez przezywam ten nowy rok szkolny:tak:
Wika mnie dwa razy budzila bo komar jej latal a znalezc go nie moglam :wściekła/y: jednak w koncu sie udalo! to u mnie w pokoju znalazlam i mnie gryzl:wściekła/y: no wiec urzadzilam polowanie u siebie z sukcesem ale i tak mezulo rano jak wychodzil do pracy zabil dwa:angry: nie wiem ktoredy wlatuje jak mam w oknach moskitiery!!
I tak do 2 w nocy spac nie moglam!!

Rano zawiozlam juz Matiego do przedszkola-zadowolony jak nie wiem!!! wiecie co moje dzieci nigdy nie plakaly jak szly do przedszkola wspolczuje tym rodzicom co ich dzici placza a juz dzis widzialam kilka takich co trzeba bylo na sile ciagnac:-( wspolczuje biedactwa pewnie uwazaja ze to ich najgorszy dzien w zyciu:baffled:
Moja Wika je snidanko i zarz sie ubiera ta to dopiero ma przezywke zaraz mi sraczki dostanie tak przezywa:-D ale wiecie co jak na nia patrze to az mi sie serce raduje ze juz mam taka duza corke do szkoly idzie a niedawno tez byla w brzusiu naprawde ten czas leci jak nie niewiem!!
Mamuski zycze Wam aby Wasze dzieci ktore dzis ida do szkoly/przedszkola nie plakaly i z usmiechem na twarzy maszerowaly do nastepnych wakacji!!!!

A tak wogole to mamy dzis wrzesien i wiecie co nie...??? ja juz sie ciesze czesc z nas sie rozpakuje:tak::-D
Narazie mykam do pozniej papap

Oj pewnie tak - mimowolnie przeżywa się takie wydarzenie.
Będzie dobrze - początek września jest zawsze taki na rozruch.
A później już lepiej.

Czesc dziewczyny!!!! dzieki wielkie za wsparcie i dobra rade! jestescie Kochane! Zrobilam sobie relaksujacy weekend - podjechalismy do tesciow wczoraj i zostalismy do dzisiaj.. Ogrodek, spanko do 10-ej... jednym slowem odpoczynek :-) i od razu mi lepiej, aczkolwiek we wtorek pedze do elkarki i od razu biore zwolnienie :-) :-) :-) i bardzo sie z tego powodu ciesze:-) wrescie sobie zalatwie ostatnie rzeczy da Maluszka, na spokojnie zastanowie sie czego jeszcze mi brakuje :-) a Szymek w weekend tez odzyl :-) jak w piatek prawie wcale sie nie ruszal (nie wiem czy wyczulam 10 ruchow w ciagu dnia :-( :-( tak wczoraj i dzisiaj wierci sie, kopie i wszystko wrocilo do normy :-)

Brawo i tak trzeba robić - relaks, relaks i ... relaks.:-D

Hi Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mialam dzis "okrutny" sen i jakoś taka "zmęczona" byłam, a tu budzik o 5 rano dzwoni, to go wyłączyłam. M. budzi się za 25 szósta spanikowany, bo na 6 do pracy. Zrobilam mu kawke, ubralismy sie i zawiozłam go na zbiorkę, jak w jakimś harcerstwie :) (normalnie przyjezdzaja po niego :laugh2:). I bylam przy okazji o szostej w sklepie, dorwalam swoje ulubione buleczki z dynią i serek Danio z pomidorem i papryką. Dopijam kawkę, Jula się szwędza, dziadki tez juz nie spią... Chyba pora zacząć dzień? :laugh2::laugh2::laugh2:

Gosiu to faktycznie dzień od rana zalatany.
Ja też mam taki serek w lodóweczce, ale lubię ten z ogórkiem i czosnkiem - jakoś mi najbardziej pasuje.

Ja zbieram się do sprzątania i pranie muszę wstawić bo pogoda przepiękna jest.
Czeka mnie jeszcze ręczne wypranie a raczej odświeżenie tapicerki od wózka i nosidełka samochodowego.
Muszę polecieć na pocztę i zapisać się do gina.
Męża z rana odprawiłam do pracy i czekam jak wróci - cd przenosin rzeczy.
Damy radę
Miłego dnia

Witam poniedziałkowo :-)
gosiakuprewicz fajne wrażenia od poniedziałku.A tak na serio współczuję tej rannej "nerwówki". Człowiek później taki rozbity cały dzień.
Aniaaa u nas też piękna pogoda, można by się było zabrać za pranko ale niestety jestem u teściowej bo dziś wraca z wakacji i trzeba jej ogarnąć mieszkanko.
minisia to super,że synek dobrze zareagował na przedszkole! Trzymam kciuki za córcię, żeby ona też dobrze się zaaklimatyzowała.
Mamusie, które dziś zaprowadzają dzieciaczki do przedszkola/szkoły życzę Wam dużo radości i uśmiechu z przeżywania tego pierwszego dnia.I oby Wasze pociechy też czerpały z tego radość.
Ja zaraz lecę do sklepu, trzeba jakieś zakupy zrobić a potem biorę się za gotowanie. :tak: Miłego dzionka Wam życzę.:-)

zgaga jeszcze mni etaka zlapala ze nie wiem co robic:-(poszlam spac po poludniu i mnie obudzila- piecze mnie wszystko:baffled:

Ja od kilku dni tez codziennie na nią cierpię. W aptece dali mi jakiś płyn do picia ale jest:baffled: za to pomaga. Wolę go jednak nie brać bo wypłukuje żelazo z organizu a ja cały czas łykam dodatkowe żelazo aby przeciwdziałać anemii. Wczoraj pomogła mi na zgagę woda niegazowana...

bylam przy okazji o szostej w sklepie, dorwalam swoje ulubione buleczki z dynią i serek Danio z pomidorem i papryką. Dopijam kawkę, Jula się szwędza, dziadki tez juz nie spią... Chyba pora zacząć dzień? :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja właśnie zajadam to samo danio ale jakoś średnio mi przypadło do gustu. Moze dlatego ze brakuje mi do niego świeżej bułeczki z reklamy:sorry2::confused:

A mi się śmiać dziś od rana chce. Może pamietacie moją historię z upierdliwa panią strażnik miejską, która chciała mnie mwysokim mamdatem uraczyć za jamnika bez smyczy??
Dziś ją znowu spotkałam. Ale widząc ją z daleka zapiełam psa na smyczy i wiecie co...skubana łaziła dookoła mojego osiedla i wypatrywała zza krzaków czy aby nie spuściłam psa ze smyczy:szok: Ta to musi mnie lubić.

Mamuśie, które odprowadzają dzisiaj dzieci do szkoły i porzedszkola - życzę Wam aby to nie było zadne traumatyczne przeżycie.

A moja siostra ma dziś 11 rocznić ślubu. Wpadnę do niej na kawusię. Jutro rodzice obchodzą 36 rocznicę ślubu. w czwartek moi dziadkowie obchodzili by 59 rocznice ślubu a my z M naszą 4tą;-)

reklama
My czekamy do soboty - 6 września na swoja 5 rocznicę ślubu
Ostatnio zastanawiałam się jaka ta rocznica będzie i znalazłam coś takiego:

1 rok - wesele papierowe
2 lata - wesele bawełniane
3 lata - wesele skórzane
4 lata - wesele owocowe lub kwiatowe
5 lat - wesele drewniane
6 lat - wesele cukrowe
7 lat - wesele miedziane
8 lat - wesele blaszane
9 lat - wesele gliniane