Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) za chwilę większość z nas będzie mogła już spokojnie się rozpakować:-)

Zaliczylysmy z Julką piaskownicę i plac zabaw, zrobilam na obiad zakupy, zupa się juz gotuje (znaczy narazie wywar
). Teście wyemigrowali do sklepow, więc wolna chata
Muszę jeszcze pozapierać i wstawić pranko M. z calego tygodnia delegacji. Lubie poniedzialki, bo wszystko zaczynamy od nowa 

(tak nawiasem, urodzilam się w poniedzialek
)

gratuluje 9!!!!!!!!!!!!!!!!
pewnie po tych moich lekach niesmaczna jestem
mam nadzieje ze wszystko bylo dobrze
ja tez zawsze szczesliwa szlam na 1 dzien szkoly. od polowy sierpnia przestepowalam z nogi na noge zeby kolezanki zobaczyc
Super,ze odpoczynek poprawil humorek:-)Czesc dziewczyny!!!! dzieki wielkie za wsparcie i dobra rade! jestescie Kochane! Zrobilam sobie relaksujacy weekend - podjechalismy do tesciow wczoraj i zostalismy do dzisiaj.. Ogrodek, spanko do 10-ej... jednym slowem odpoczynek :-) i od razu mi lepiej, aczkolwiek we wtorek pedze do elkarki i od razu biore zwolnienie :-) :-) :-) i bardzo sie z tego powodu ciesze:-) wrescie sobie zalatwie ostatnie rzeczy da Maluszka, na spokojnie zastanowie sie czego jeszcze mi brakuje :-) a Szymek w weekend tez odzyl :-) jak w piatek prawie wcale sie nie ruszal (nie wiem czy wyczulam 10 ruchow w ciagu dnia :-( :-( tak wczoraj i dzisiaj wierci sie, kopie i wszystko wrocilo do normy :-)
Co za wredne komaryWitam!
Ja dzis mialam noc do bani chyba tez przezywam ten nowy rok szkolny
Wika mnie dwa razy budzila bo komar jej latal a znalezc go nie moglamjednak w koncu sie udalo! to u mnie w pokoju znalazlam i mnie gryzl
no wiec urzadzilam polowanie u siebie z sukcesem ale i tak mezulo rano jak wychodzil do pracy zabil dwa
nie wiem ktoredy wlatuje jak mam w oknach moskitiery!!
I tak do 2 w nocy spac nie moglam!!
Rano zawiozlam juz Matiego do przedszkola-zadowolony jak nie wiem!!! wiecie co moje dzieci nigdy nie plakaly jak szly do przedszkola wspolczuje tym rodzicom co ich dzici placza a juz dzis widzialam kilka takich co trzeba bylo na sile ciagnac:-( wspolczuje biedactwa pewnie uwazaja ze to ich najgorszy dzien w zyciu
Moja Wika je snidanko i zarz sie ubiera ta to dopiero ma przezywke zaraz mi sraczki dostanie tak przezywaale wiecie co jak na nia patrze to az mi sie serce raduje ze juz mam taka duza corke do szkoly idzie a niedawno tez byla w brzusiu naprawde ten czas leci jak nie niewiem!!
Mamuski zycze Wam aby Wasze dzieci ktore dzis ida do szkoly/przedszkola nie plakaly i z usmiechem na twarzy maszerowaly do nastepnych wakacji!!!!
A tak wogole to mamy dzis wrzesien i wiecie co nie...??? ja juz sie ciesze czesc z nas sie rozpakuje
Narazie mykam do pozniej papap
.Gratuluje odwaznych dzieci
!!!No i tak jak mowisz teraz czekamy kto pierwszy sie rozpakuje

Mi na zgage jedynie mleko pomaga.To faktycznie pani Cie nie polubila;-).Same rocznice GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!:-):-):-)Ja od kilku dni tez codziennie na nią cierpię. W aptece dali mi jakiś płyn do picia ale jestza to pomaga. Wolę go jednak nie brać bo wypłukuje żelazo z organizu a ja cały czas łykam dodatkowe żelazo aby przeciwdziałać anemii. Wczoraj pomogła mi na zgagę woda niegazowana...
A mi się śmiać dziś od rana chce. Może pamietacie moją historię z upierdliwa panią strażnik miejską, która chciała mnie mwysokim mamdatem uraczyć za jamnika bez smyczy??
Dziś ją znowu spotkałam. Ale widząc ją z daleka zapiełam psa na smyczy i wiecie co...skubana łaziła dookoła mojego osiedla i wypatrywała zza krzaków czy aby nie spuściłam psa ze smyczyTa to musi mnie lubić.
Mamuśie, które odprowadzają dzisiaj dzieci do szkoły i porzedszkola - życzę Wam aby to nie było zadne traumatyczne przeżycie.
A moja siostra ma dziś 11 rocznić ślubu. Wpadnę do niej na kawusię. Jutro rodzice obchodzą 36 rocznicę ślubu. w czwartek moi dziadkowie obchodzili by 59 rocznice ślubu a my z M naszą 4tą;-)
:-)
.Moj Ch obiadki,sniadanka i kolacje robil
Ja sie obijalam na lozku
.Brzuszek juz prawie nie boli
Za to pierwszy raz dzis dostalam rano skurcz lydki
do tej pory mnie boli
.Dzis mam troszke prasowania i obiad do zrobienia
zobaczymy jak dlugo bedzie miala taki zapal
najbardziej to sie cieszy na basen a ja mam strach w oczach
bo moj roztrzepus to tam nie wiem czy da sie upilnowac
nie wiem skad brac kase