reklama

Październik 2008

No właśnie - mamusie, któe zaprowadzają dzieciaczki do szkoły - powodzenia!!

Jejkuu..nie mogę uwierzyć, że już się skończyły wakacje ... ale ten czas leci ... jescze troche i bedziemy jechac na porodowke !! aaaaaaaaa....:szok:

reklama
Aniaaa a wizytke masz ran czy po pracy we wtorek?
minisia ja mam wieksze szanse na listopad niż na wrzesień, a tak się doczekać nie moge
gosia ojej o tej porze tyle zrobione
a ja na dzisiaj nie mam planów, zobaczymy co bedzie

Witajcie WRZEśNIOWO kochane, wirtualne:-)

Aniaa, dobrze że przez weekend odpoczęłaś i zrelaksowałaś się, tak trzymaj:-)
minisiu, ja też baaardzo cieszę się że to już wrzesień:tak::-) za chwilę większość z nas będzie mogła już spokojnie się rozpakować:-)

Ja za 2 lata będę zaprowadzać Laurę do szkoły i to chyba ja będę ryczeć hehe, bo Laura jest bardzo śmiała i towarzyska, tylko mama zawsze trzęsie gaciami:-D

magdziunia, ja też niedawno szukałam nazwy rocznic, my obchodziliśmy kwiatową i dostałam 13 mega dużych czerwonych róż:-)

Miłego dnia, mamuśki :-)

Jejuś, no bo rzeczywiście dziś 1. wrzesnia!!!!!!!!!!!!!:szok::-D
Ja rowniez przyłączam się do życzeń udanego roku przedszkolnego/szkolnego itp. :laugh2::-p Zaliczylysmy z Julką piaskownicę i plac zabaw, zrobilam na obiad zakupy, zupa się juz gotuje (znaczy narazie wywar:-p). Teście wyemigrowali do sklepow, więc wolna chata:laugh2: Muszę jeszcze pozapierać i wstawić pranko M. z calego tygodnia delegacji. Lubie poniedzialki, bo wszystko zaczynamy od nowa :-p:-p:-p:laugh2::laugh2::laugh2: (tak nawiasem, urodzilam się w poniedzialek:-p)

Aniu ciesze sie ze weekendzik był relaksujacy:)))
Minisia moja Niki tez nie płakała jak szła do przedszkola a potem do szkoły:))) Moja z wrazenia to juz
o 6 wstała:)))
Kaka a to dobre:)))) pani szpieg pewnie na cos zbierała i liczyłą na mandacik:)))
Widze ze wiele par jest wrzesniowych:))) Ciekawe :)))
I ja mówie dzien dobry i dowidzenia gdyz wybywam na miasto:))) Ide kupic jakies okładki na książki i dokupic
zeszyty bo jakies nowe przedmioty doszły. A ze pogoda pikna wiec wybywam:))

I ja witam:tak:
Kaka ta pania straznik to bym chyba poszczula ......fajnie ze macie te rocznice w jednym tygodniu:tak:
Justyna czy Ty widzisz ze okienko masz juz ostatnie?:-Dgratuluje 9!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja dopiero soe obudzilam, i w koncu wyspalam:tak:
Minisia ja zawsze walczylam z komarami. jeszcze do niedawna. ale one juz mnie chyba nie lubia bo cos przestaly mnie gryzc:tak:pewnie po tych moich lekach niesmaczna jestem:-D
Ja juz nie bede zyczyc powodzenia dzieciakom bo juz pewnie wrocily:tak:mam nadzieje ze wszystko bylo dobrze:tak:ja tez zawsze szczesliwa szlam na 1 dzien szkoly. od polowy sierpnia przestepowalam z nogi na noge zeby kolezanki zobaczyc:-D

Czesc dziewczyny!!!! dzieki wielkie za wsparcie i dobra rade! jestescie Kochane! Zrobilam sobie relaksujacy weekend - podjechalismy do tesciow wczoraj i zostalismy do dzisiaj.. Ogrodek, spanko do 10-ej... jednym slowem odpoczynek :-) i od razu mi lepiej, aczkolwiek we wtorek pedze do elkarki i od razu biore zwolnienie :-) :-) :-) i bardzo sie z tego powodu ciesze:-) wrescie sobie zalatwie ostatnie rzeczy da Maluszka, na spokojnie zastanowie sie czego jeszcze mi brakuje :-) a Szymek w weekend tez odzyl :-) jak w piatek prawie wcale sie nie ruszal (nie wiem czy wyczulam 10 ruchow w ciagu dnia :-( :-( tak wczoraj i dzisiaj wierci sie, kopie i wszystko wrocilo do normy :-)
Super,ze odpoczynek poprawil humorek:-)

Witam!
Ja dzis mialam noc do bani chyba tez przezywam ten nowy rok szkolny:tak:
Wika mnie dwa razy budzila bo komar jej latal a znalezc go nie moglam :wściekła/y: jednak w koncu sie udalo! to u mnie w pokoju znalazlam i mnie gryzl:wściekła/y: no wiec urzadzilam polowanie u siebie z sukcesem ale i tak mezulo rano jak wychodzil do pracy zabil dwa:angry: nie wiem ktoredy wlatuje jak mam w oknach moskitiery!!
I tak do 2 w nocy spac nie moglam!!

Rano zawiozlam juz Matiego do przedszkola-zadowolony jak nie wiem!!! wiecie co moje dzieci nigdy nie plakaly jak szly do przedszkola wspolczuje tym rodzicom co ich dzici placza a juz dzis widzialam kilka takich co trzeba bylo na sile ciagnac:-( wspolczuje biedactwa pewnie uwazaja ze to ich najgorszy dzien w zyciu:baffled:
Moja Wika je snidanko i zarz sie ubiera ta to dopiero ma przezywke zaraz mi sraczki dostanie tak przezywa:-D ale wiecie co jak na nia patrze to az mi sie serce raduje ze juz mam taka duza corke do szkoly idzie a niedawno tez byla w brzusiu naprawde ten czas leci jak nie niewiem!!
Mamuski zycze Wam aby Wasze dzieci ktore dzis ida do szkoly/przedszkola nie plakaly i z usmiechem na twarzy maszerowaly do nastepnych wakacji!!!!

A tak wogole to mamy dzis wrzesien i wiecie co nie...??? ja juz sie ciesze czesc z nas sie rozpakuje:tak::-D
Narazie mykam do pozniej papap
Co za wredne komary:-D.Gratuluje odwaznych dzieci:tak:!!!No i tak jak mowisz teraz czekamy kto pierwszy sie rozpakuje:szok::-D

Ja od kilku dni tez codziennie na nią cierpię. W aptece dali mi jakiś płyn do picia ale jest:baffled: za to pomaga. Wolę go jednak nie brać bo wypłukuje żelazo z organizu a ja cały czas łykam dodatkowe żelazo aby przeciwdziałać anemii. Wczoraj pomogła mi na zgagę woda niegazowana...

A mi się śmiać dziś od rana chce. Może pamietacie moją historię z upierdliwa panią strażnik miejską, która chciała mnie mwysokim mamdatem uraczyć za jamnika bez smyczy??
Dziś ją znowu spotkałam. Ale widząc ją z daleka zapiełam psa na smyczy i wiecie co...skubana łaziła dookoła mojego osiedla i wypatrywała zza krzaków czy aby nie spuściłam psa ze smyczy:szok: Ta to musi mnie lubić.

Mamuśie, które odprowadzają dzisiaj dzieci do szkoły i porzedszkola - życzę Wam aby to nie było zadne traumatyczne przeżycie.

A moja siostra ma dziś 11 rocznić ślubu. Wpadnę do niej na kawusię. Jutro rodzice obchodzą 36 rocznicę ślubu. w czwartek moi dziadkowie obchodzili by 59 rocznice ślubu a my z M naszą 4tą;-)
Mi na zgage jedynie mleko pomaga.To faktycznie pani Cie nie polubila;-).Same rocznice GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!!!!:-):-):-)

Ja rowniez wszystkim mamusia i ich dzieciom zycze Milego- pierwszego dnia szkoly!!!!:-D:-)

Ja odsapnelam sobie na weekend:happy:.Moj Ch obiadki,sniadanka i kolacje robil:-pJa sie obijalam na lozku:laugh2:.Brzuszek juz prawie nie boli:tak:Za to pierwszy raz dzis dostalam rano skurcz lydki:baffled:do tej pory mnie boli:confused:.Dzis mam troszke prasowania i obiad do zrobienia:-p

No moja maluda juz wrocila cala zadowolona i juz sie jutra nie moze doczekac jak pojdzie z plecakiem:-D zobaczymy jak dlugo bedzie miala taki zapal:tak: najbardziej to sie cieszy na basen a ja mam strach w oczach:-pbo moj roztrzepus to tam nie wiem czy da sie upilnowac:tak:
Jak zwykle dodatkowe oplaty:baffled:nie wiem skad brac kase:no:
Za dwie godzinki jade po malego ciekawe jakie on dzis wrazenia odniosl w nowym przedszkolu:confused:
Cale szczescie plan lekcji mi pasuje i moge ich razem wozic a i odbierac tez bede razem bo Wika posiedzi na swietlicy.
Justys gratuluje 9 m-ca!!!
Czarna Twoja cora to juz pannica ciekawe jak Madzi Zoska dzis zareagowala na przedszkole???
Ktoras mamusia jeszcze dzis prowadzila swoja pocieche do przedszkola??

Ale mam lenia a tu obiadek trzeba zrobic:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry