blond_20
Czarownica
Ciril switeny ten tekst
i ja sie z nim zgadzam, bo zaczynam robic i czuc sie tak samo jak tam pisza. a komentarze sa po prostu boskie;-)Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciril switeny ten tekst
i ja sie z nim zgadzam, bo zaczynam robic i czuc sie tak samo jak tam pisza. a komentarze sa po prostu boskie;-)

Magda ślicznie to ujęłaś :-)Moja mala duza dziewczynka....;-)
. Mam nadzieję, że to w końcu minie.....

trzymajcie kciukasy..))))
.Na to M że przecież to że chwilę jestem bez pracy nie znaczy że mam wywracać nasze życie do gory nogami, bo np. Karolina tu chodzi do szkoly. Ma baba tupet

Babcia ledwo chodzi, a J. na nią z impetem: takie powitanie seeerdeczne. Wierzcie mi, dopiero teraz mogę się usmiechnąć, bo wyglądalo strasznie.....

Magdasf1 cieszę się że Zosi podoba się w przedszkolu. Oby codziennie tak było z wyborem.:-)Po 14 zajechalismy pod przedszkole z nadzieja ze nie uslyszymy jej placzu, i nie uslyszelismy,jak weszlam po nia na sale nawet mnie nie zauwazyla!!!!!! Miala tylko mala przykra przygode, jak wyszli cala grupa na plac zabaw pszczola ja uzadlila i wtedy troche plakala, ale szybko jej ponoc przeszlo. Oczywiscie w nagrode byly zakupy i lody, no i juz sie szykuje jutro do przedszkola;-);-);-)Moja mala duza dziewczynka....;-)
gosiakuprewicz te kopniaczki są fajnym uczuciem, później pewnie będzie nam brakowało tego uczucia.A i dobrze że się tak rusza, przynajmniej jesteś spokojna że z nim wszystko ok.;-)Radziu się rozpycha z każdej strony, momentami az mam łzy w oczach, jak mnie znienacka puknie![]()
Miłego wieczorka.
.