reklama

Październik 2008

Ja też się witam niedzielnie - maluch szaleje w brzusiu :-D
a ja staram się odpoczywać.
Dziś wybieramy się z mężem do moich rodziców i przy okazji zabiorę to, co sis mi przywiozła wczoraj - wózio, osidełko, ciuszki, nosidełko miękkie.
Super a w tygodniu już chyba łóżeczko przywieziemy - jak się cieszę.
Zmykam a pogoda dziś u nas rewelacyjna - niebo czyste bez chmurki i słoneczko przygrzewa - szkoda, że dziś ostatni dzień sierpnia.
Ale tylko 4 miesiące do świąt bożonarodzeniowych - oj zleci szybciutko.

reklama
Witam niedzielnie:-)
Ja nie mogę spać bo nasz chrabąszczyk szaleje w brzuszku:tak: Więc latam po neciku...

czarna79 ja jestem taka że nie potrafię leżeć i odpoczywać:baffled: Jak leżę to zaraz myślę, jak zdążę z tym praniem, prasowaniem dla dziecka i wogóle żeby to mieszkanie jakoś wyglądało a suwaczek z czasem nie zatrzyma się tylko biegnie do przodu nieubłagalnie.A 2 tygodnie nie wiem czy mi wystarczy:confused:

zawadka trzymam kciuki żeby małemu spodobało się w przedszkolu. Na początku pewnie będą problemy, jeśli wcześniej nie zostawał na dłużej z nikim obcym ale na pewno się zaklimatyzuje i będzie dobrze znosił te zajęcia w przedszkolu.

wanilia79 ja dostałam reprymendę od pani doktor w szpitalu:baffled:, teraz czekam z niecierpliwością na wizytę u mojego gina. Też mam odpoczywać, spacerować itd. ale ja nie potrafię. Ostatnio nawet oglądanie tv mnie denerwuje.

A też tak macie, że coraz więcej rzeczy Was denerwuje? Normalnie nie wiem co się ze mną dzieje. Im bliżej października tym jest gorzej:wściekła/y: Dobrze, że mój M jest przy mnie i jeszcze mnie znosi...
Miłego dzionka. Nie przemęczajcie się.
Anetka, więc mamy tak samo. Mam coraz mniej cierpliwości, coraz szybciej się denerwuje, męczę itd. :dry:
Tez nie mam planow na dzis, spontanik pewnie będzie :-pA wczoraj wkroczylam w 34tc. Jeszcze dwa tygodnie i zaczniemy 9 miesiąc :tak::laugh2: Jak sie cieszę :laugh2: Milego dnia Mamusie

Dzien dobry w ostatni dzien sierpnia:baffled:Kurcze ale to zlecialo, zapomnialam wczoraj napisac w jakim szoku bylam jak zobaczylam ze jest juz Maj 2009!!!!!!!!!!! Ja pierdziu chyba nam sie tylko wydaje ze ten czas sie tak wlecze, a tak naprawde nawet sie nie obejrzemy i zamiast przyszle mamusie pazdziernik 2008 bedzie dzieci urodzone pazdziernik 2008:-D:szok:
Wstawilam wlasnie wszystko na obiadek, w domu cisza, wygonilam moje dzieciorki (czyt. meza i zoche;-))do lasu i maja dopiero na obiad sie zjawic:-)
Milej niedzieli zycze mamusie:-)

Obgadałam u teściówki mojego M i od razu mi sie zrobiło lepiej heheheh ojojoj zjadłam śniadanko i oczy mi sie znowu kleją:-D
Kaka zazdroszczę teściowej ;-)ja swojej chyba zafunduje podróż w kosmos....bezzwrotną:wściekła/y::wściekła/y:
A ja już po dwóch śniadaniach :rofl2: jedno o 6 drugie teraz i też mi się marzy taka szarloteczka do kawusi;-)hmmm....może coś pomyślę i upiekę...jak mi się zachce :rofl2:
Buziaki!!

Cześć mamusie. A ja właśnie zastanawiam się co dziś będziemy robić. Jest ładna pogoda więc trochę szkoda siedzieć w domu. Mąż stwierdził że sprzątać to sobie można w tygodniu a nie w niedziele. Poczekamy zobaczymy ale już więcej mu nie odpuszczę. W przyszłym tygodniu ma się zabrać za remont i koniec. Jak tak dalej pójdzie to ja zdążę urodzić i nic nie będzie gotowe. Ehhh. CO do nerwowości to mnie też wszystko wyprowadza z równowagi

Witam w niedzielę, my już po śniadanku, teraz przenieśliśmy się przed telewizor:-D, ale niedługo bo słoneczko piękne się pokazało więc pewnie zabierzemy małą na plac zabaw.
Tylko dziś obiad do zrobienia jakieś kotleciki drobiowe z ziemniakami a surówka zostala nam od wczoraj.
Miłej niedzieli wszystkim mamusiom:tak::tak:

Blond bardzo przykra to wiadomość o śmierci mamy Twego kolegi, ale takie jest życie i trzeba się podnieść po takiej tragedii i żyć dalej choć na początku jest bardzo ciężko

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

NADIA-879.gif

Witam w słoneczna niedzielke:tak:
Blond tak mi przykro z powodu smierci mamy Twojego kolegi i ze rozstalas sie z zespolem ale miejmy nadzieje ze bedziesz miala gdzie wrocic tego Ci zycze a teraz czekasz na najwieksze szczescie i ta mysl powinna wprowadzic cie w lepszy nastroj:tak:
A ja dzis mam gosci przyjezdza brat mojego M a potem LB gdyz dlugo nie beda bo moj jedzie na plac pocwiczyc manewry:baffled:
Ja dzis mam na obiadek tylko rosolek bo mam lenia na cos wiecej, mala rusza sie tak sobie ale sie rusza !!
Dzieci mam juz naszykowane do szkoly tzn.poprasowalam juz im ciuszki i teraz czekaja na jutrzejszy dzien:-DMati sie cieszy a Wika jest przestraszona jak nie wiem!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry