reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

reklama
Dorota123456789 najlepiej czytać ulotki, a najbezpieczniej pewnie wkraplać sól fizjologiczną albo wodę morską tak jak zasmarkanym maluszkom.

Witam wszystkie przyszle mamusie i serdecznie gratuluje.Wczoraj dowiedzilalm sie, ze po raz drugi pod moim sercem rozkwita zycie:-).Robilam test dwukrotnie i za kazdym razem ukazaly sie dwie piekne wesole kreseczki.Wcale nie bylo tak latwo, bo o drugiego dzidziusia staralismy sie 1,5 roku.Jestem taka szczesliwa, ze chcialabym ta radoscia podzielic sie z calym swiatem.
Postanowilam dolaczyc do pazdziernikowych mam.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie:-)

Witam wszystkie przyszle mamusie i serdecznie gratuluje.Wczoraj dowiedzilalm sie, ze po raz drugi pod moim sercem rozkwita zycie:-).Robilam test dwukrotnie i za kazdym razem ukazaly sie dwie piekne wesole kreseczki.Wcale nie bylo tak latwo, bo o drugiego dzidziusia staralismy sie 1,5 roku.Jestem taka szczesliwa, ze chcialabym ta radoscia podzielic sie z calym swiatem.
Postanowilam dolaczyc do pazdziernikowych mam.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie:-)

Gratuluje

Gratuluję i ciesze się, że dołączyłaś do nas :-).
Ogólnie nie wolno brać żadnych lekarstw czy kropli bez konsultacji z lekarzem. Przede wszystkim czytajcie ulotki. A do nosa w ciąży zalecają wkrapiać sok z cytryny.

reklama
Cześć dziewczyny.

Widzę, że coraz wiecej mam się rozkłada i choruje. Mamy, dbajcie o siebie:) Proponuję ciepły kocyk, herbatkę z cytryną i dużo snu.

Co do kropel to nie mam pojecia. Może coś na ulotce wyczytasz...albo w necie?

Ja już prawie panuję nad mdłościami. Od poniedziałku chce wrócić na 3 tyg do pracy i znowu chorobowe tym razem ciażowe. Tylko jak ja wytrzymam te 3 tygodnie? W koncu musze powiedzieć szefowej...

Do góry