monia_wawa
Zaciekawiona BB
tak mi się cos zdaje że dziewczynka przeczucie,
w takim razie życze Ci blond włosej dziewuszki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tak mi się cos zdaje że dziewczynka przeczucie,
prawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)
prawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)My mamy ciagle te same imiona od pierwszej mojej ciazy. dziewczynaka Maria Urszula (po drugiej babci bo nasza corcia nazywa sie Zofia Helena po pierwszej) a chlopczyk Stanislaw Eugeniusz. Co do przeczuc to ja mialam od samego poczatku wrazenie ze bedzie dziewczynka, i jak w 6 miesiacu moj wujo powiedzial ze napewno bedzie chlopiec to smiertelnie sie na niego obrazilamprawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)
Tuatj daje link ktory przeslala mi znajoma i powiem wam ze jak sprawdzam sobie znajomych i siebie to na 99% sie wszystko zgadza
Komu Ch
i przyzanm sie ze my z M bardzo chcemy syna ale

czyli OLIWKA super