monia_wawa
Zaciekawiona BB
tak mi się cos zdaje że dziewczynka przeczucie,
w takim razie życze Ci blond włosej dziewuszki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak mi się cos zdaje że dziewczynka przeczucie,
prawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)
prawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)My mamy ciagle te same imiona od pierwszej mojej ciazy. dziewczynaka Maria Urszula (po drugiej babci bo nasza corcia nazywa sie Zofia Helena po pierwszej) a chlopczyk Stanislaw Eugeniusz. Co do przeczuc to ja mialam od samego poczatku wrazenie ze bedzie dziewczynka, i jak w 6 miesiacu moj wujo powiedzial ze napewno bedzie chlopiec to smiertelnie sie na niego obrazilamprawie do smego konca nie chcialam wiedziec plci, bo bylam pewna swoich przeczuc, ale ciekawosc zwyciezyla i lekarz tylko potwierdzil tylko to co przeczuwalam:-)
Tuatj daje link ktory przeslala mi znajoma i powiem wam ze jak sprawdzam sobie znajomych i siebie to na 99% sie wszystko zgadza
Komu Ch
i przyzanm sie ze my z M bardzo chcemy syna ale

czyli OLIWKA super