reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

cześć robiłam teścik w srodę i czwartek i były 2 kreseczki, miałam byc w czwartek u gina ale zrobił sobie urlop i musze czekać na potwierdzenie do wtorku, nie mogę sie doczekac, dzień cyklu 37, termin mam na 24-27 października, to był pierwszy cykl starań.
Przyjmiecie mnie do swojego grona.

reklama
cześć robiłam teścik w srodę i czwartek i były 2 kreseczki, miałam byc w czwartek u gina ale zrobił sobie urlop i musze czekać na potwierdzenie do wtorku, nie mogę sie doczekac, dzień cyklu 37, termin mam na 24-27 października, to był pierwszy cykl starań.
Przyjmiecie mnie do swojego grona.

czesc my sie znamy juz ze STARAJACYCH SIE ;-)
Witam :-D
dasz rade wytrzymac a ja jeszcze 2 tygodnie do nastepnj wizyty u gin.
juz sie nie moge doczekac i martwie sie

jakie masz już objawy?, Ja dobiero nadrabiam ten wątek i narazie jestem na 2 stronce

witajcie sobotnio...
u mnie 5 tydz i nie mam nadal żadnych mdłości ani innych objawów... co prawda czasem wieczorami mam cos jakby taką bardzo lekka mdłość, ale jest to małe i nie dokuczliwe, więc w zasadzie nawet nie wiem czy to to ;)

jeśłi chodzi o ten link z wyliczaniem czy będzie synek czy córcia... juz to widziałam wcześniej na jakiejś zagranicznej stronie, że to niby jakiś chiński kalendarz czy cos... wg tego wychodzi mi, że będzie synek :)
mojej mamie by się zgodziło - bo wyszła córeczka, ale... moja mama siostrę, która była w identycznej sytuacji jak ona, tzn w tym samym wieku zaszła w ciąże i nawet w tym samym miesiącu co moja mama i urodziła synka - więc tu jest sprzeczność, bo wg tego powinny urodzić dzieci o tej samej płci ;)

witamy nowe mamusie w naszym gronie. mnie dzis troszeczke mulilo rano, ale zjadlam sniadanie na sile i wszystko wrócilo do normy. to od poczatku ciazy 2 taki przypadek. a tak to nadal dobrze sie czuje. pozdrawiam

jakie masz już objawy?, Ja dobiero nadrabiam ten wątek i narazie jestem na 2 stronce

mnie piersi bola nawet jak jeszcze nie wiedzialam o fasolce :-D
czesto mi burczy w brzuchu non stop a nigdy tak nie mialam ,zadko mi tak burczalo
raz na jakis dlugi czas hi .
Odbija mi sie czesto no i mdli mnie czesto a dzis zaczelam wymiotowac 2 razy wymiotowalam i jestem ciekawa czy sie to powtorzy:-D .

Witam wszystkie mamusie.Bardzo dziekuje za gratulacje.Ja niestety rowniez musze dolaczyc do wymiotujacych.Jestem w 6 tygodniu.Mdli mnie prawie przez caly dzien, a wymiotuje 3-4 razy dziennie.:confused:Przy pierwszej ciazy ten problem w ogole mnie nie dotyczyl.Mam tylko nadzieje, ze to szybko minie, choc slyszalam, ze niektore kobiety wymiotuja przez prawie cala ciaze.Obym nie miala takiego pecha.:-)Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam wszystkie październikóweczki, z radością do Was dołączę. Mam za sobą pozytywny teścik, termin porodu 21.10., ostatnia @13.01.. Na razie żadnych szczególnych objawów, oprócz nabrzmiałych piersi i senności. Oby tak dalej. W środę (27.02) wizyta u ginka.

Pozdrawiam, trzymajcie się cieplutko:-)

Ja nie mam nudności, a tyko boli mnie brzuch( naszczeście dzisiaj nie), mam wzdęcia, jak ie biegunke to zaparcie, odbija mi się, i piersi mam inne. Czy z tym bólem brzucha to normalne, bo ja sie boje wziąść nawet nospe poki do lekarz nie pójde.
Według kalendarza na BB to 6 tydz 2 dzień

reklama
Narobiłam zaleglości i przeczytałam cały wątektroche tego było
gosiaczek0818ja mam wizyte we wtorek i niemoge sie doczekać, miałam być w czwartek ale gin zrobił sobie urlop

Do góry