reklama

Październik 2008

Powolutku i nieśmiało zapisuje się do waszego grona:zawstydzona/y:
Wczorajszy wynik testu troche nas powalił na kolana. Jeszcze jestem w szoku. Kiedyś w planach miało być 3:)) ale niesądziliśmy że tak szybko.:cool2:
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
A to mój teścik:
dsc01154uk0.jpg

reklama
Witam serdecznie nowe październikowe mamusie i jednocześnie Wam gratuluję:-) Rzdko piszę przez weekend bo miałam zajęcia dziś na uczelni:wściekła/y:Poza tym znalazłam chyba sposób na moje poranne wymioty: we czwartek i w piatek zjadłam tak na wieczór po kromce suchego chleba, nie popijając go (przeczytałam w jakiejś kolorowej prasie) i już wczoraj ani dziś nie miałam porannej rozmowy z deska klozetową:tak:Szkoda tylko że po południu mnie odwiedziły:angry: Jutro znów na 8 na zajęcia-nie wiem jak to wytrzymam, a tymczasem zmykam spać. Zyczę jak najmniej "rozmów w wc";-)Pozdrawiam ciepło.

ewela24 nie martw sie. ja równiez nie mam wymiotów ani mdlosci i jajniki zarywaly mnie w 5 tyg. lekarz w razie czego przepisal luteine i reka odjal. jezeli nie masz plamienia to nie ma sie czym martwic.
pozdrawiam

Ja nie mam nudności, a tyko boli mnie brzuch( naszczeście dzisiaj nie), mam wzdęcia, jak ie biegunke to zaparcie, odbija mi się, i piersi mam inne. Czy z tym bólem brzucha to normalne, bo ja sie boje wziąść nawet nospe poki do lekarz nie pójde.
Według kalendarza na BB to 6 tydz 2 dzień

Ależ się nas namnożyło przez jeden dzień. Serce rośnie:)

Witam i pozdrawiam weekendowo wszystkie nowe i "stare" październikowe mamusie:-D

Bóle brzucha są czasami nie do zniesienia i możesz sobie na nie wziąć no-spę bez przeszkód. Jest nawet zalecana, bo ma właściwości anty-poronieniowe. A na wzdęcia- rumianek! :) I w nocy śpij brzuchem do swojego chłopa i uchylaj kołderkę co kilka minut:-):-):-)

Powolutku i nieśmiało zapisuje się do waszego grona:zawstydzona/y:
Wczorajszy wynik testu troche nas powalił na kolana. Jeszcze jestem w szoku. Kiedyś w planach miało być 3:)) ale niesądziliśmy że tak szybko.:cool2:
Pozdrawiam wszystkie mamusie.
A to mój teścik:
dsc01154uk0.jpg

Czarna79 jeszcze tak niedawno biadoliłaś, że nie będziesz miała z kim wina pić...

Koachanie!!! Wszystkiego dobrego i szczęśliwych 8 miesięcy. Może spotkamy się na porodówce hehehehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry