Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj, tak. Tak właśnie mam, nie chce mi się szczerze mówiąc pracować a moge bo nie ma przynjamniej jak narazie przeciwwskazań, spać bym mogła całe dnie, ciągle kleją mi się oczka, włosy tez mi się nieżle przetłuszczają. :-(
No nie wiem czy to depresja...raczej ciąża hihii i zwiazane z nią hustawki nastrojów.
Mąż mi powiedział że mam brzuch jak na 5 miesiac...fakt, że brzuszek mam ale co na to poradzę. Ograniczam słodycze do minimum i staram się jeść pożywne dania i co za to moge że głodna ciągle jestem??
Witam wszystkie przyszłe mamusie.
Szczerze wam współczuje tych wszystkich dolegliwości ciążowych. Na szczęście we wcześniejszych ciążach mnie to omineło i licze że i tym razem tak będzie.
Kaka82 chce Ci powiedzień że wykrakałaś wspóle chodzenie z brzuszkami "razem wybierałysmy sukienki ślubne, hehe fajnie byłoby i wózki"-pamiętasz??????
Echhhh my jeszcze w szoku. Cały czas boli mnie łeb z wrazenia i niedowierzania.
Co do terminu to wychodzi 30 X czyli na szarym końcu. Ale potwierdze po wizycie u dr która kiedyś tam będzie
Pozdrawiam