reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

minisia skoro nie położyli twojego M od razu tylko po weekendzie ,to znaczy że to nic tak pilnego.Dobrze że pojechaliście prywatnie na wizyte ,mam nadzieje ,że to was trochę uspokoiło.Choc to na pewno i tak stres.Uszy do gory będzie dobrze.

Zyczę wam fajnego weekendu dziewczyny bo ja wrócę pewnie dopiero w niedzielę.Jutro wsiadamy bez żadnego planu w samochód i zobaczymy co z tego będzie.Mam nadzieje ,że nie skończy sie na wizycie u teściów he he he .

reklama
Minisia podpisuje sie pod tym co napisała Mafa:-p Napewno to nic groźnego skoro nie położyli go od razu.

Mafa pewnie juz w drodze do.....? :-D

My ruszamy dopiero po obiadku, który zaraz ide zrobić a jeszcze musze nas spakowac:rofl2: Tak wiec panieneczki do jutra wieczorka:-p

Czesc dziewczyny :tak:

Minisia 3 mam kciuki wszystko sie dobrze ulozy :tak:.

Ania ja chodze regularnie do dentysty i wlasnie ten co mnie boli to robila mi go juz
2 razy a teraz w poniedzialek 3 podejscie do tego samego zeba :crazy:.W tym zebie boli mnie podniebienie cos mi sie tam zrobilo i boli strasznie:crazy:.

U mnie dziasiaj ciut ciut lepiej choc mogloby byc jeszcze lepiej,ale nie jest
tak zle jak wczoraj :rofl2:.
Od rana i wogole cala noc bolal zab ,oklady zimne na niego sobie robilam ,
dopiero po 3 usnelam a tak to sie meczylam :crazy:.Teraz dalej boli zab ale mniej i
doszedl mi bol brzucha jak na @ ale to pewnie z rozciagania :rofl2:.

Fajnie wszystkie sobie gdzies jedziecie a ja sama w domu z mama bo chlopy w
pracy , a pozatym pewnie nigdzie nie pojedziemy nawet na weekend:crazy:.

miał być spacer, wyjazd a siedzimy w domku bo deszcz pada. Po południu miał być gril ale nie wiem czy pogoda sie uspokoi, a altanka jeszcze nie stoi.

Hej dziewczyny...co to za smuty. Fakt, pogoda nas tak zupełnie nie rozpieszcza.

Wesele było udane:) Nie spadła ani kropla deszczu. Wytańcowałam się za wszystkie czasy a o 22 padłam i wrócilismy do domu heheheh

Za to wstałam koło 8mej i upiekłam drożdżowe z jabłkami. Potem 14stej byłam na działce u rodziców ale przegoniła nas burza. Zrobiłam dzis na obiadek mielone z kaszą oraz marchewka z groszkiem...pycha. A teraz będę się lenić bo M do pracy a ja sobie jakis film obejrzę:)

Pozdrawiam Was ciepło:)

Dzieki dziewczyny za mile słowa! życze udanego weekendu chodz pogoda do d...!moze jutro bedzie lepiej;-)ja tez nigdzie sie nie wybieram ma fajnie kolo domku, duza dzialka,grill, las tylko pogoda musi byc! Dzis moj tata ma urodzinki a wiec duuuuzo pysznego jedzonka;-) Tez ide ogladac jakis film a wieczorkiem maz obiecal mi kapiel taka z duza iloscia piany i malutka lampke czerwonego winka:-)Zajrze wieczorkiem tak po 19.Pa pa
dorota ty bidulko mam przerabane daje ci popalic ta ciaza?ale na koncu tej drogi bedzie nagroda-śliczne malenstwo ktore wszystko wynagrodzi:tak:

hej dziewczynki!my cały dzień spędzamy na tarasie, bo na spacer nie ma co iść, Raz pada, a za chwilę świeci słońce!
Nie będziemy ryzykować.
Poza tym korzystamy z wolnego dnia na wypakowanie reszty rzeczy z przeprowadzki, idzie nam to jak krew z nosa!!
Mafa ja chodzę do dr dudarewicza, przyjmuje na kamińskiego.
Tutaj możesz sobie o nim poczytać Dr n med Lech Dudarewicz
Ja uważam, że naprawdę warto!

Hej dziewczyny witam po dwudniowej nieobecności, Minisia wszystko bedzie dobrze dziewczyny mają racje, trzymam kciuki.
Mam juz zamówiona sale na wesele i zespół :tak:hihihi śmieszy mnie to wszystko i zarazem przeraza, życie obróciło mi sie o 180 stopni:tak:data 11.07.2009, jednak moi rodzice nadal sie upierają przy cichym szybkim ślubie teraz. Miłego weekandu, bawcie sie dobrze i odpoczywajcie:tak:

Ewele mały czy duzy śłub - i tak będzie mnóstwo emocji i kupa stresu:) Uważaj na siebie. Sukienka już wybrana??

reklama
Kaka ciesze sie ze wesele udane i ze wybawialas sie fajnie :-D

Minisia masz racje ta ciaza daje mi w kosc i to strasznie bo u mnie zawsze
cos musi byc :wściekła/y: ,ale na szczescie na koncu tej drogi tak jak napisalas bedzie juz
tylko radosc i piekna moja DZIDZIA :-D.

Ja juz mam dosc tego dnia choc nie byl on taki zly jak wczoraj ale wiecie ja juz
mam 3 dni wyciete z zyciorysu i jestem juz tak strasznie tym zmeczona :crazy:.
Po 20 kolo 20,30 pojde spac ale nie wiem ile przespie :crazy:.

Dobrej nocy zycze

Do góry