reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Ja mimo iż jem mniej niz zawsze. I tak tyje. A ostatnio dowiedziałam sie ze tycie niezależne jest od jedzenia tylko od genów:szok::szok::szok: czyli skoro w poprzednich nie udałos ie kontrolowac wagi teraz tymbardziej nie mam o czym marzyc:crazy::-D ale cóz trza to przezyc:tak:

Nie czarujmy się każda z nas przytuje minimum 15 kg. I oby w tym minimum się zatrzymać:)

reklama
Witam sie w niedziele :-D

Mika witaj i zapraszam do czestrzego uczestniczenia :tak:.Ja jestem na chorobowym
juz dzisiaj akurat jest juz 86 dzien:tak: .Na chorobowym jestem z przymusu ,poniewaz pierwsza ciaza poroniona ( u ciebie z tego co przeczytalam to rowniez WSPOLCZUJE i wiem co czujesz :crazy: ) i do konca 3 miesiaca tej ciazy
plamienia mialam i tak jestem non stop na chorobowym i mysle ze do konca tak pociagne:tak:.Moj szef zatrudnil juz kogos na moje miejsce i oczekuje odemnie ze wroce dopiero po macierzynskim :rofl2:.

Dziewczynki ale dzis sloneczna niedziela sie zapiowiada:-D .Ja w takie piekne dni jak nie jestem sama to mam ochote gdzies isc ,ale niestety nie ma gdzie:-(.
Kasy brak aby gdzies isc a znajomi wszyscy pozajmowani:szok:.
Moze odwiedzi nas dzis brat meza ale to jest jedna wielka niewiadoma:baffled:.Jak nie
przyjada to pozniej pojdziemy na spacerek i moze na lody :-D i oczywiscie do kosciolka:-D .Jak narazie dobrze sie czuje :tak:

Zycze milej niedzieli .

Czarna udanej komuni :tak:

Hej :tak:witam w piękną, słoneczną niedziele :tak:musze sie pochwalić że wczoraj poczułam ruchy dzidzi ale tak mocno hihihih coś niesamowitego, miłego dnia pozdrawiam

Hej mamuski ja juz wypindrzona własnie zbieram sie na komunie:rofl2: Zapewne wpadne wieczorkiem no chyba ze nie bede miała siły. Udanej słonecznej niedzieli.

papapa

Kaka współczuję pogryzień, chyba że lekko to znosisz, ja po komarach i innych owadach strasznie puchnę, w tym roku wyjątkowo jestem wyczulona, jakąś odstraszająco-śmierdzącą maścią będę się smarować :-)
mika widzę że mieszkasz w przepięknym Krakowie, to jedno z moich ulubionych miast
czarna jasne że tęsknię, ale był czas na peeling, maseczki, depilację i inne cuda i nikt nie marudził że łazienka zajęta :-) Seba zawody ma w czerwcu, trenuje taekwondo, a teraz na weekend mieli takie przygotowanie kondycyjne nad jeziorem. Właśnie młody wraca, za godzinkę będzie w domku.
dorota myjak nie mieliśmy pomysłu albo kasy żeby gdzieś iść to szliśmy na łąkę :-D może śmiesznie brzmi ale wystarczał koc, kanapki i picie. I chociaż centrum Gdańska to na szczęście uchowała się spora łąka w okolicach działek ale teraz będą tam stawiać ten wielki stadion. Ja mam jeszcze blisko na plażę ale ostatnio tak mnie denerwują skupiska ludzi że chyba nie będę w tym roku chodziła. No i słońca muszę unikać bo walczyłam kilka lat temu z plamami na twarzy, nie chcę żeby znowu wylazły.
Ewela super uczucie :tak: u mnie też coraz bardziej odczuwalne

Mirabelka kiedys jak mieszkalismy w innym miescie to wslanie tez chodzilismy sobie na trawke
a tutaj to nie wiem gdzie takowa jest :-)
Bylismy po 12 na spacerze z psem i na lodach :-) na 18 idziemy na msze i po mszy moze chwile na jakis spacer pojdziemy :-).Ale to zalezy od pogody i od mojego pecherza bo czesto po kosciele
juz nie umiem dojsc do domu bo tak mi sie chce siusiu :-)

Ale tu pusto :szok::szok::szok:Ja wrocilam z kociola ale bylo mi tam starsznie slabo:crazy:
i zamiast stac to ja siedzialam duzo siedzialam:rofl2: ale coz wolalam siedziec
niz zemdlec:no:.

Ide kolacje zrobic posiedze na cos popatrze i spac pewnie po 21 pojde.DOBREJ
NOCY ZYCZE DOBRANOC:-D

Kaka a ty jakie plany na dzis ?????????? Jakis wypad z M :-) i jak sie czujesz przed jutrzejsza praca???????????

Ja calutką niedzielę spędziłam w rodziców w lesie, zrobiłam z siostrą 10 km na spacerachw lesie- włanczamy sobie krokomierz jak wychodzimy.

Co do pracy...to na luzie. Może to zabrzmi dziwnie ale nawet się cieszę, że wracam.

Hej mamuski ja juz wypindrzona własnie zbieram sie na komunie:rofl2: Zapewne wpadne wieczorkiem no chyba ze nie bede miała siły. Udanej słonecznej niedzieli.
papapa

Mam nadzieję, ze miło spędziliscie czas:) My na komunie jedziemy za tydzień.

Kaka współczuję pogryzień, chyba że lekko to znosisz, ja po komarach i innych owadach strasznie puchnę, w tym roku wyjątkowo jestem wyczulona, jakąś odstraszająco-śmierdzącą maścią będę się smarować :-)

dorota myjak nie mieliśmy pomysłu albo kasy żeby gdzieś iść to szliśmy na łąkę :-D może śmiesznie brzmi ale wystarczał koc, kanapki i picie. I chociaż centrum Gdańska to na szczęście uchowała się spora łąka w okolicach działek ale teraz będą tam stawiać ten wielki stadion. Ja mam jeszcze blisko na plażę ale ostatnio tak mnie denerwują skupiska ludzi że chyba nie będę w tym roku chodziła. No i słońca muszę unikać bo walczyłam kilka lat temu z plamami na twarzy, nie chcę żeby znowu wylazły.
Ja zawsze smaruję się offem na komary...ale zanim się posmarowałam to juz zdązyły mnie trochę skonsumowac ale zginęły wtedy marnie;-)

Co do pinkników - to naprawdę super pomysł.

Mirabelka kiedys jak mieszkalismy w innym miescie to wslanie tez chodzilismy sobie na trawke
a tutaj to nie wiem gdzie takowa jest :-)
Bylismy po 12 na spacerze z psem i na lodach :-) na 18 idziemy na msze i po mszy moze chwile na jakis spacer pojdziemy :-).Ale to zalezy od pogody i od mojego pecherza bo czesto po kosciele
juz nie umiem dojsc do domu bo tak mi sie chce siusiu :-)

Ja z tym siusianiem to czasami też mam problem.

reklama
A ja sobie dzisiaj troche poleniuchowałam chociaz wstałam cos po 7 bo jechaliśmy na giełde. Jak sobie siedziałam w samochodzie to dzidzius sie chyba obudził i przypominał mi o tym ,że jest głodny po przez to ,że mnie z 6 razy pod rząd kopnoł i to juz troche mocniej :-) Co do wagi mniej wiecej jak codziennie sobie kontroluje to juz mi nawet 3 kg leci wiecej... Ja to bym chciała tak jeszcze z 7kg przytyć :zawstydzona/y: Znalazłam też jedna strone o wadze w ciąży Ci

Do góry