reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

reklama
Czarna ja tez mam humorki,czasem czesto:/
Dorota super,ze twoj maz zgodzil sie na wszywke,widocznie chce to zmienic:)
Co do sexu to jakos w 2trymestrze tez mam wieksza ochote:D
Ja zaraz wybieram sie na miasto pozalatwiac sprawy,sloneczko za chmurami...

A ja za to mam gorszy humorek dzisiaj .Kasy od Zusu ani widu ani slychu:crazy:
I brzuch jak na @ mnie pobolewa :crazy: Ale niestety nie zawsze musimy sie czuc wspaniale:wściekła/y:.Drzemnelam sie teraz chwile i jakos mi troche zle:crazy:

Odpoczywam caly czas siedze w domu i nic nie robie a i tak boli ide sie polozyc chyba bo jak siedze to jakos bardziej boli :-(Teraz jakos mnie inaczej kuje :-(

Właśnie wychodzę zapisać się na egzamin państwowy z prawa jazdy "aż strach się bać". :sorry2: Zobaczymy jaki termin mi wyznaczą. Może pani zauważy brzuszek i da mi termin zaraz (krócej bym się stresowała:-()

reklama
Czarna, dołki mają to do siebie ze mijaja:) Fajnie ze i u Ciebe szybko minął!

Kurcze nie rozumiem jak można palic w ciaży:no: nie chce tu nikogo urazic ale moim zdaniem to strasznie niodpowiedzialne. Bo to nie kobieta bedzie obarczona konsekwencjami swoich poczynań tylko niczemu niewinne powołane przez nią na świat dzieciątko:zawstydzona/y: Oby tak nie było. Nie chciałabym miec swiadomosci tego ze nie zrobilam wszystkiego zeby moje dziecko bylo zdrowe. A gwałtowne rzucenie nie jest gorsze od trucia dzidziusia. Jak siec\ chce palic to kazda wymówka jest dobra:zawstydzona/y:

Do góry