Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mirabelka z tym sexem to normalka podobno w II trymestrze choć nie każda tak ma;-)
Co do piwka czasem malutka literateczke z soczkiem wypije jak mnie najdzie ;-)mam wyrzuty sumienia ale kumpela tez tak miala i dzidzia zdrowa sie urodzila!! a i fajeczke jedna co jakis czas zapale, zemna rodzila laska co palila cala ciaze i urodzila chlopa 4,200!!!!!!!a j nie palilam i 3,000 :-( Podobno jak sie pali to lepiej nie rzucac nagle a stopniowo.
dziecko ktore nosimy wdycha to samo co my i nie ma wyboru co moze wdychac a co nie i biedne dziecko ktore dusi sie w brzuszku mamy bo ta chce sobie zapalic.
i to jest u nas najlepsze rozwiązanie;-)czarna ja czasmi mamtak samo jak Ty i też ten mój M mnie nie rozumie :-( Tylko ,że mój M to sie czasmi zachowuje jak gówniarz który niczego nie rozumiący i casami z nim to trudno oczym kolwiek porozmawiać normalnie...:--
-(
i non stop zachowuje sie jak na 10 lat a ma
.

ale zazwyczaj schodzi mi z drogi bo wie ze wtedy lepiej zemna nie zadzierac:-)Dziś juz lepiej?
I podziwiam was z tym figo-fago Bo ja tez mam
.Boje sie ze zrobie to bo mi sie chce
.
i tylko to go ratuje ze jeszcze jestesmy razem.Tzn moj M jak chyba kazdy facet nie lubi byc upominany
.
.Moj M chce sie starac tylko jakos jak pojdzie do kolego