reklama
Dorotka chodzi mi ogólnie o badania. Bo gdyby było coś z nimi nie tak na co miała by wpływ twoja waga itp napewno by lekarz powiedział. Ja na twoim miejscu byłabym spokojna;-)
Ja do szkoły rodzenia nie bede szła
ale z miłą checia poczytam czego was tam beda uczyc;-)
Ja do szkoły rodzenia nie bede szła
ale z miłą checia poczytam czego was tam beda uczyc;-)majeczka02
Fanka BB :)
Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....MAJECZKO jak to nie moge herbatki goracej z cytrynka pica to jest jedyna ciecz jaka chetnie przechodzi mi przez gardlo bo jak pije cieple to nie boli
Kurcze dziewczyny napiszcie jeszcze jakie macie sposoby na gardlo i katar ??????????
Tak tak oczywiscie to spodniczka Dorotki przez pomyłke napisalam ze czarnej PRZEPRASZAM ale ze mnie rozczepus
)
Dorotka gardło nadal boli! poradzili mi wypłukać gardło amolem rozcienczonym w wodzie ale efekt nijaki bo zwrocilam przez ta miete cale sniadanko
( i nadal boli choc mniej.
Czarna to życze aby Ci kurierzy zawitali bo ja tez czekam na koszulke dla mojego M i ten kombinezonik rozowy
) No i czekam na mebelki bo od 13 do 16 maja przywieźć.
Co do mojej wagi to jest idealnie ale w 40 tyg.pisza ze osiagne 81 kg!!!!
Do szkoły rodzenie również sie nie wybieram bo już wiem co to poród
))
Dorotka gardło nadal boli! poradzili mi wypłukać gardło amolem rozcienczonym w wodzie ale efekt nijaki bo zwrocilam przez ta miete cale sniadanko
Czarna to życze aby Ci kurierzy zawitali bo ja tez czekam na koszulke dla mojego M i ten kombinezonik rozowy
Co do mojej wagi to jest idealnie ale w 40 tyg.pisza ze osiagne 81 kg!!!!
Do szkoły rodzenie również sie nie wybieram bo już wiem co to poród
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....
Dzieki MAJECZKO jak napisalas mi rano to wypilam tylko chlodne mleko z miodem
I kupilam sobie cytryne i dodalam ja do wody i wlasnie pije 
MINISIA mnie tez gardlo boli i od czasu do czasu mam kaszel

A w dzien gardlo boli ale ciut mniej a w nocy to koszmar i do tego karat non stop mi leci
Za pomylke sie nie gniewam hehehe.I zycze ci aby szybko przyszly mebelki i kombinezonik
PPATQA wiem ze smecta niedobra ale pomaga a ze KAMILEK szaleje to tylko powod do radosci

A ja bylam w tym nowym lumpeksie i tak wycenione rzeczy dla maluszkow maja przesliczne jak nowe ale troche drogie ale maja tez rzeczy na wage i na wage kupilam 4 ubranka dla OLIWI a juz z cena kupila sliczny grubszy ,rozowy SPIWOREK do spania dla mojej KSIEZNICZKI

za wsio dalam 17 zl;-)
Po 15 ide z mama do innego jeszcze lumpu dzis maja tam za pol ceny a po drodze do banku musze wejsc
i moze zas cos kupie .A pozniej moja mama chciala isc do tego nowego lumpu i jak bede na silach to pojde z nia moze cos dla siebie upoluje
.Pozniej wkleje wam zdjecia
.Moja szwagierka miala termin porodu najpierw na 28 czerwca pozniej na 23 czerwca a w piatek 13 czerwca dostala boli i wzieli ja do szpitala ale tak jej przeszlo i wyszla ze szpitala w poniedzialek a dzis dzwoni moj M ze dzwonil do niego brat ze ona dzis urodzila

ale miaala cesarke
.Chlopczyk caly i zdrowy a ja sie ciesze moze w niedziele pojedziemy ja odwiedzic do szpitala wiec trza cos kupic.Poradzcie mi on wazy 3700 i 56 cm to jaki rozmiar ubranka mam mu kupic ??????????????? czy lepiej kupic mu cos na teraz czy na pozniej ???????????????
reklama
Podziel się:
a to jest jedyna ciecz jaka chetnie przechodzi mi przez gardlo bo jak pije cieple to nie boli