reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

ja będę szła, chodzi mi o cwiczenia i opieke nad dzieckiem , bo rozrod i położnictwo mam juz za soba, nawet mam już kartke od gina, ale chcemy iśc po wyjeździe nad morze

reklama
Dorotka chodzi mi ogólnie o badania. Bo gdyby było coś z nimi nie tak na co miała by wpływ twoja waga itp napewno by lekarz powiedział. Ja na twoim miejscu byłabym spokojna;-)
Ja do szkoły rodzenia nie bede szła:-p ale z miłą checia poczytam czego was tam beda uczyc;-)

MAJECZKO jak to nie moge herbatki goracej z cytrynka pic :szok: a to jest jedyna ciecz jaka chetnie przechodzi mi przez gardlo bo jak pije cieple to nie boli :crazy:

Kurcze dziewczyny napiszcie jeszcze jakie macie sposoby na gardlo i katar ??????????
Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....

jeju ja jeszcze w łózku, latam tylko do kibelka, brzuch mnie boli a Kamil jeszcze do tego tak sie rozkopał, ale przynajmniej wiem ze z nim ok

Tak tak oczywiscie to spodniczka Dorotki przez pomyłke napisalam ze czarnej PRZEPRASZAM ale ze mnie rozczepus :))
Dorotka gardło nadal boli! poradzili mi wypłukać gardło amolem rozcienczonym w wodzie ale efekt nijaki bo zwrocilam przez ta miete cale sniadanko :(( i nadal boli choc mniej.
Czarna to życze aby Ci kurierzy zawitali bo ja tez czekam na koszulke dla mojego M i ten kombinezonik rozowy ;)) No i czekam na mebelki bo od 13 do 16 maja przywieźć.
Co do mojej wagi to jest idealnie ale w 40 tyg.pisza ze osiagne 81 kg!!!!
Do szkoły rodzenie również sie nie wybieram bo już wiem co to poród :)))

Mówię tylko z doswiadczenia... Kiedy moja znajomą bolało gardło jedyną "cieczą" jaka przechodziła jej przez gardło była kawa i herbata...Piła je co chwila przez cała noc w pracy-efekt? Nad ranem zawiezli ja na izbe przyjeć-okazało się,ze gorace tylko pogorszyło sprawę...skończyło się na zastrzykach i antybiotyku... Lekarz mowił,ze nie wolno na bolace gardło pić niczego gorącego...Że lepiej pić wodę niegazowaną-bo wtedy nawilza się śluzówkę i szybciej przechodza takie dolegliwości....

Dzieki MAJECZKO jak napisalas mi rano to wypilam tylko chlodne mleko z miodem:tak:I kupilam sobie cytryne i dodalam ja do wody i wlasnie pije :tak:

MINISIA mnie tez gardlo boli i od czasu do czasu mam kaszel :no:
A w dzien gardlo boli ale ciut mniej a w nocy to koszmar i do tego karat non stop mi leci:wściekła/y:Za pomylke sie nie gniewam hehehe.I zycze ci aby szybko przyszly mebelki i kombinezonik:-D

PPATQA wiem ze smecta niedobra ale pomaga a ze KAMILEK szaleje to tylko powod do radosci :tak:

A ja bylam w tym nowym lumpeksie i tak wycenione rzeczy dla maluszkow maja przesliczne jak nowe ale troche drogie ale maja tez rzeczy na wage i na wage kupilam 4 ubranka dla OLIWI a juz z cena kupila sliczny grubszy ,rozowy SPIWOREK do spania dla mojej KSIEZNICZKI :-D:-D:-D za wsio dalam 17 zl
;-)
Po 15 ide z mama do innego jeszcze lumpu dzis maja tam za pol ceny a po drodze do banku musze wejsc :tak:i moze zas cos kupie .A pozniej moja mama chciala isc do tego nowego lumpu i jak bede na silach to pojde z nia moze cos dla siebie upoluje :tak:.Pozniej wkleje wam zdjecia :-D.

Moja szwagierka miala termin porodu najpierw na 28 czerwca pozniej na 23 czerwca a w piatek 13 czerwca dostala boli i wzieli ja do szpitala ale tak jej przeszlo i wyszla ze szpitala w poniedzialek a dzis dzwoni moj M ze dzwonil do niego brat ze ona dzis urodzila :-D:-D:-D ale miaala cesarke :tak:.Chlopczyk caly i zdrowy a ja sie ciesze moze w niedziele pojedziemy ja odwiedzic do szpitala wiec trza cos kupic.
Poradzcie mi on wazy 3700 i 56 cm to jaki rozmiar ubranka mam mu kupic ??????????????? czy lepiej kupic mu cos na teraz czy na pozniej ???????????????

reklama
Do góry