reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

ppatqa można brać nospe.
Czarna śliczna spódniczka mam taka sama ale biała.Mnie też gardło bolo jak diabli!!
Co do Wiki już jest w domku i leży bo w nocy wariowali a nie spali, mowi ze atrakcji mnostwo!!dostała dyplom za dzielnosc! a ja szczesliwa ze jest juz w domku bo w nocy spac nie moglam tak sie stresowalam- ale my matki jestesmy przewrazliwione nie? :))

reklama
Minisia już Twoje piskle w domku jest?? Dzielna dziewczynka.
A ja dziś eksperymentowałam z ciastem i sama jestem ciekawa co wyjdzie.

Witajcie
minisia cieszę się ze malutka zadowolona z zielonej nocy;-)Już mogę sobie wyobrazić co tam się działo...A pomysł z taką nocą-rewelacja:tak:
kaka82 życzę żeby ciaetczko się udało.
Ja od rana dobry humorek bo zdałam sobotni egzamin! normalnie jestem w szoku,jak dzisiaj przeczytałam wyniki:szok: Ze 102 osób zdało 24:baffled:
My już w Lublinie, wczoraj byłam u gina po zwolnienie, a przy okazji wspomniałam mu o tym bólu w podżebrzu, a on z tekstem do mnie" no najwyższa pora, że Pani czuje-przecież macica się nie kurczy tylko rozciąga" Przy okazji pougniatał mi cały brzuszek, i powiedział, ze dobrze, że na dole nic nie kłuje-a żebra nie popękają:laugh2: On to ma poczucie humoru.
Dobra lecę sprzątać, bo ok 10 przychodzi psiapsióła na plotki :-)
Miłego poranka.

Kaka aleś mi ochoty na ten placuszek narobiła no!!!
Wika mówi że w nocy po szkole chodzili z latarkami i bawili się w podchody :))
Dobrze że wytrzymała cała noc bo to zwsze jakieś nowe dla niej doświadczenie i będzie miała co wspominać.

mi do bólu brzucha dołączyła biegunka i jest mi niedobrze, chyba wczoraj cos zjadłam. Mały kopie, więc chociż on ma dobry dzien
minisiadzielna córka i mamusia
Antuanetgratuluje

Cześć Dziewczyny! Przewitało mnie dzis słoneczko-mam nadzieje,że tak zostanie obudziłam się przed 6. Ale to normalka:-)
Monisia chyba i Ty powinnaś dostać dyplom:tak: za dzielna mame:-D
Antuanet24 ale Ci dobrze...moja najblizsza kumpela mieszka 13 km ode mnie do tego teraz ma zaliczenia i kuje...Dawno już jej nie widziałam...Miłych pogawedek:tak:
dorota123456789 kochana na gardziołko nie wolno nic goracego:no: bo wtedy jeszcze gorzej pij duzo wody mineralnej niegazowanej z cytrynką (świezo wyciśnietą) Żeby nawilzyć śluzówki. I płukaj jeszcze gardło wodą z solą-zobaczysz,że przejdzie... Co do katarku-żeby lepiejbyło Ci oddychać na noc natrzyj klatke piersiową wickiem-vaporu (czy jakoś tak) odrazu Ci ulzy:tak:

ppatqa współczuje! może weź smecte na biegunke bo jest bezpieczna ale na nudności nie wiem co Ci poradzić.Mnie boli gardło aż nerwowa jestem bo nie wiem co juz mm robić by ulżyło.
Antuanet GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no no na tyle osób tak mało zdało a Ty wśród nich to dodatkowa satysfakcja i powod do radosci.

MINISIA fajnie ze coreczka zadowolona :tak: i ze masz juz ja przy sobie :-D
A ty jak sobie radzisz z bolem gardla :baffled:

PPATQA moze jakas grypa jelitowa cie zalapala ????????:crazy:
Zycze zdrowka ;-)

MAJECZKO jak to nie moge herbatki goracej z cytrynka pic :szok: a to jest jedyna ciecz jaka chetnie przechodzi mi przez gardlo bo jak pije cieple to nie boli :crazy:

Kurcze dziewczyny napiszcie jeszcze jakie macie sposoby na gardlo i katar ??????????

KAKA a ty jak sie leczylas to pytalas sie lekarza co masz brac ???????
czy sama bralas bo ja tez chce wziasc rutinoskorbin ale nie wiem czy mozna bez konsultacji z lekarzem ????????????????

Ja po 10 wybieram sie do nowo otwartego dzis u mnie LUMPEKSU
moze cos fajnego zlowie dla OLIWI
Ona tez podkopuje mnie wiec chyba jest oki Nie jest taka zywa jak wczoraj ale raczej sie tym nie martwie bo cala noc mnie kopala bo kiedy sie nie obudzialm to czulam kilka kopniakow :-D

ANTUANET gratuluje zdanego egzaminu :-)

Ostatnia edycja:
ja na przeziebienie brałam rutynoskorbin, flegamine ( to mi dał rodzinny) herbata z cytryną i sokiem malinowym, włączony nawilżacz powietrza w sypialni, leżenie

reklama
hej jak jest z nospą można brać bo od pobudki coś mnie brzuch boli
Można spokojnie brać:tak:
ppatqa można brać nospe.
Czarna śliczna spódniczka mam taka sama ale biała.Mnie też gardło bolo jak diabli!!
Co do Wiki już jest w domku i leży bo w nocy wariowali a nie spali, mowi ze atrakcji mnostwo!!dostała dyplom za dzielnosc! a ja szczesliwa ze jest juz w domku bo w nocy spac nie moglam tak sie stresowalam- ale my matki jestesmy przewrazliwione nie? :))
Hehehe to spódnica Dorotki nie moja:-p
Mój M mówi ze jestem nadopiekuńcza. Zawsze jak Niki jest na wycieczce normalnie co chwile dzwoni czy wszytko OK:rofl2:
Witajcie
minisia cieszę się ze malutka zadowolona z zielonej nocy;-)Już mogę sobie wyobrazić co tam się działo...A pomysł z taką nocą-rewelacja:tak:
kaka82 życzę żeby ciaetczko się udało.
Ja od rana dobry humorek bo zdałam sobotni egzamin! normalnie jestem w szoku,jak dzisiaj przeczytałam wyniki:szok: Ze 102 osób zdało 24:baffled:
My już w Lublinie, wczoraj byłam u gina po zwolnienie, a przy okazji wspomniałam mu o tym bólu w podżebrzu, a on z tekstem do mnie" no najwyższa pora, że Pani czuje-przecież macica się nie kurczy tylko rozciąga" Przy okazji pougniatał mi cały brzuszek, i powiedział, ze dobrze, że na dole nic nie kłuje-a żebra nie popękają:laugh2: On to ma poczucie humoru.
Dobra lecę sprzątać, bo ok 10 przychodzi psiapsióła na plotki :-)
Miłego poranka.
No proszę kolejna zdolna kobita. GRATULUJE
mi do bólu brzucha dołączyła biegunka i jest mi niedobrze, chyba wczoraj cos zjadłam. Mały kopie, więc chociż on ma dobry dzien
minisiadzielna córka i mamusia
Antuanetgratuluje
Ppatqa wez smecte i sie połóż.

Dorotka dziewczyny juz Ci wszystko poleciły. Ja tylko sie pod tym podpiszę:-p Majeczka ma racje nie powinno sie pic goracego na gardełko jak juz to letnie:tak:

Kaka jak ciasto. ja Cie podziwian tak wczesnie wstawac:szok:

Ja wlasnie koncze sniadanko, chałupa w miare wyglada:nerd: pranko sie konczy prac ale cos słonko uciekło, mam nadzieje ze niebedzie padac:crazy:
I czekam na kurierów bo licze ze dzis dotrze posciel i namiot:-p

Do góry