reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

magdziuniaśliczne zakupy
majeczko fajne te koszulki
ja pospałam sobie i troszke lepiej sie czuje tzn jestem jeszcze słaba i boli mnie brzuch ale juz nie biegam do kibelka. zjadłam nawet troche biszkoptów

reklama
Dzięki dziewczyny - faktycznie zakupy się udały i będę tam częściej zaglądać, bo warto ... co chwila pan dorzucał coś nowego z worku.

Ppatqo ciesze się, że już lepiej.

MADZIU zakupy udane :-D szkoda ze nic dla swojej dzidzi nie udalo ci sie kupic:tak:I fajna ta koszulka :laugh2:

PPATQA wspolczuje tej grypy ja to przynajmniej jem jak opentana dzis :szok:

Ja sie czuje gorzej niz w ciagu dnia niestety i jutro bede musiala sie przejsc do ogolnego :crazy:.Gardlo i katar i zatkany nos mnie meczy :crazy: OKROPNE :baffled:

dorotko nikt nie lubi, ja dziś wziełam pierwsza nospe od stycznia i smecte piłam chyba drugi raz w życiu

reklama
Dziewczyny jak moja siostra przywiezie mi ciuszki, to porobie zdjecia sukienuszek i innych ciuszkow dla dziewczynki i wkleje, moze ktoras bedzie chciala, oczywiscie za free, bo mnie beda lezec. Takie malenkie rzeczy moze nosic i chlopczyk i dziewczynka, ale tak juz od 3 miesiaca kupowalam typowo dziewczece ubranka, sa nie zniszczone, a ze byla pierworodna (i corka i wnuczka) to dziadkowie szaleli i kupowali w Wujciku i 510 15 a tam sa naprawde cudne ubranka dla dzieci. Wogole ponoc za niedlugo ma byc wyprzedaz w 5 10 15 i musze sie wybrac, Zosi kupuje tam czesto ubrania, bo sa dobre gatunkowo, naprawde przesliczne i przykladowo na ostatniej wyprzedazy kupilam jej 3 pary dzinsow za 45 zl (3 pary za 45 zl), wiec niedrogo. Mam nadzieje ze do 3 tygodni bede w stanie zrobic zdjecia:-)

Do góry