reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dzięki dziewczyny - faktycznie zakupy się udały i będę tam częściej zaglądać, bo warto ... co chwila pan dorzucał coś nowego z worku.
Ppatqo ciesze się, że już lepiej.
Ppatqo ciesze się, że już lepiej.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MADZIU zakupy udane
szkoda ze nic dla swojej dzidzi nie udalo ci sie kupic
I fajna ta koszulka 
PPATQA wspolczuje tej grypy ja to przynajmniej jem jak opentana dzis
Ja sie czuje gorzej niz w ciagu dnia niestety i jutro bede musiala sie przejsc do ogolnego
.Gardlo i katar i zatkany nos mnie meczy
OKROPNE 
szkoda ze nic dla swojej dzidzi nie udalo ci sie kupic
I fajna ta koszulka 
PPATQA wspolczuje tej grypy ja to przynajmniej jem jak opentana dzis
Ja sie czuje gorzej niz w ciagu dnia niestety i jutro bede musiala sie przejsc do ogolnego
.Gardlo i katar i zatkany nos mnie meczy
OKROPNE 
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko idź kochana do internisty.
Przepisze coś łagodnego i będziesz czuć się lepiej.
Przepisze coś łagodnego i będziesz czuć się lepiej.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Tak najlepiej się położyć i porządnie wyspać - sen to najlepsze lekarstwo.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Jakos jak lerze to mi gorzej :-(
A jutro pojde do lekarza ogolnego moze cos mi przepisze :-) tylko nie lubie brac lekow teraz :-(
A jutro pojde do lekarza ogolnego moze cos mi przepisze :-) tylko nie lubie brac lekow teraz :-(
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko jeśli leżysz, to podłóż sobie dwie poduszki - będzie się lepiej oddychać.
reklama
Dziewczyny jak moja siostra przywiezie mi ciuszki, to porobie zdjecia sukienuszek i innych ciuszkow dla dziewczynki i wkleje, moze ktoras bedzie chciala, oczywiscie za free, bo mnie beda lezec. Takie malenkie rzeczy moze nosic i chlopczyk i dziewczynka, ale tak juz od 3 miesiaca kupowalam typowo dziewczece ubranka, sa nie zniszczone, a ze byla pierworodna (i corka i wnuczka) to dziadkowie szaleli i kupowali w Wujciku i 510 15 a tam sa naprawde cudne ubranka dla dzieci. Wogole ponoc za niedlugo ma byc wyprzedaz w 5 10 15 i musze sie wybrac, Zosi kupuje tam czesto ubrania, bo sa dobre gatunkowo, naprawde przesliczne i przykladowo na ostatniej wyprzedazy kupilam jej 3 pary dzinsow za 45 zl (3 pary za 45 zl), wiec niedrogo. Mam nadzieje ze do 3 tygodni bede w stanie zrobic zdjecia:-)
Podziel się: