dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja sie szykuje i ide na busa ale z busa tez musze kawalek isc :-( i tak za kazdym razem jak bede chciala zrobic badania :-(Dzis ide do lekarza a jutro rano musze tam jechac z moczem i krwi z rana masakra :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Jakos szybko udalo mi sie tam dojechac i byla 2 w kolejce wiec sie dlugo nie naczekalam na cale szczescie 
mam co 4 godziny brac krople BIOPAROX do nosa i do ust on jest
i rutinoskorbin.Mialam dzis na 11,30 dentyste ale nie mialam sily isc do niego aby mnie tam wymeczyli
i nie poszlam ale za tydzien mam nastepna wizyte u dentysty wiec nic straconego
.Dzis serio jestem oslabiona i tylko byl lezala ale nie umiem i tak spac

.
.Zaraz ide cos wszamac bo glodna juz jestem.Na szczescie OLIWIA kopie co jakis czas wiec jej nic nie ma 

Ojjjj panieknko trzeba było wpaść do mnie na smutki najlepsze jest KarmiiI ja witam z rańca.
Dorotka może trochę czaosnku zjedz wieczorem. Ponoć tez dobry na choroby. Na głowę kładłam sobie mokre kompresy bo nie chciałam dużo brac leków.
A ja wczoraj cały dzień leniuchowałam. Trochę się posprzeczałam z moim M. Za 2 tyg ma obronę wiec teraz siedzi i się uczy (komputer mi zajmuje). Zrobiłam mu rano kanapeczki na sniadanie to zjadł pół kawałka i reszty nie schował wiec zanim sie zorietnowałam wszystko było wyschnięte i do kosza się nadawało. Staram sie nie wyrzucac jedzenia i trochę mnie to wkurzyło. Po południu pobiegłam po drożdzówki (ciasto nie wyszło) i zrobiłąm kawe w naszej jadalni. Cchiałam żeby sobie zrobił chwilę przerwy. Owszem przyszedł, zabrał kawe do pokoju gdzie się uczył i stwierdził, że nie będzie jadł drożdżówki bo ma po nich zgagę (pierwszy słyszę). Po jakimś czasie poszłam do fryzjera i weszłam do niego do pokoju, zapytać jak mu idzie i jak wyglądam no to uszłyszałam kilka przykrych słów, których nie będę przytaczać. Wkurzyłam się i wyszałam z domu. Po powrocie zabrałam się za obiad i przyszedł się przymilać Małpolud jeden i myśli, ze w jednej sekundzie zapomnę o wszystkim.
A teraz po czytam coście wczoraj poskrobały.

a fotke fryzurki poproszę.Ale koło myjaAle sie wkurzylam dzisiaj bo juz od 7 dzwonie do przychodni i dopiero teraz sie dodzwonilami dowiedzialam sie ze lekarz jest od 8 do 11 ja mam ta przychodnie bardzo daleko i teraz muse sie szybko szykowac i wychodzic
.
A pozatym poszlam oddac krew i mocz i mialam zkierowanie ale ta przychodnia kolo mnie z tym skierowaniem nie wezmie mi moczu ani krwi bo nie maja z ta przychodnia czegos tam podpisane i ja chyba aby pobrac krew i oddac mocz musze jezdzic do tej nowej przychodni a to jest strasznie dalekoI jestem zla jak cholera

bardzo czesto gada przez sen i jest wtedy jakis agresywny!! nawet jak mu posciel zabiore zeby sie przykryc albo poloze sobie noge na nim bo tak lubie jak leze na boczku to kiedys mnie z lokcia potraktowal i pow.ze mam sie odsunac a jak go obudzilam to nic nie pamietal i przepraszal bo nie chce mi krzywdy robic, potem ma kaca moralnego i jest przewrazliwiony no i dzis znow byla akcja ale bez bojki;-).Wiecie jak mu pomoc? ja nie wiem bo tak jest spoko kochany i zero agresji na rekach by mnie nosil a w nocy czase taki agresor mu sie zalacza!! nie wiem co robic bo kiedys moze mnie pobije???