heheeh troche mu sie kolejnosci z zakupami pomyliłyWitajcie
Jakoś dzisiaj strasznie tutaj cichoJa już byłam na zakupach, pranie wstawione, barszczyk nastawiony więc czas na lekturkę:-)
Ja wczoraj pokupiłam pierwsze ciuszki dla naszego synka, ale mój M nie jest tak entuzjastycznie nastawiony bo on uważa, ze najpierw powinniśmy kupić wózek, łóżeczko itp rzeczy![]()
Miłego dzionka.

Mój M wrecz ucieka przed takimi pracamidzieńdobry:-)
czarna - ależ jestem ciekawa tych Waszych zniam remonowych i zakupów dla maluszka
dziś rano do męża mówiłam, że na weekend pomalujemy pokoik - widziałam, że był lekko w szoku bo ja tylko robotę wymyślam. Tu chodzi mi tylko o jego pomoc w przestawieniu mebelków a malowaniem to ja sie z synkiem zajmęMąż ma ambitne zadanie zrobić do weekendu piaskownicę na dziłeczke dla synka i przywieźć piasek i więcej roboty mu nie będe wyszukiwac bo lada dzień będzie tak tyrał w pracy, że aż mi już go żal:-(

A mówia ze jak niby za duzo sie przytyje to ciezki pród późnej. Ja tez juz mam koło 10 +Od wczoraj mam doła na wizycie kontrolnej stanęłam na wadze i już mam 10 kg do przodu :-( Położna powiedziała, żebym się pilnowała, bo jak będzie 30 kg to poród będzie bardzo ciężki - tym bardziej, że to pierwsza ciąża i ona tego porodu nie widzi. Nie bardzo wiem o co jej chodziło.
Czy wy mamy doświadczone możecie mnie tępaka uświadomić trochę??

Ja juz czekam na foty!!!!!!!!!!!!!!!Czesc CO TU TAK PUSTOOOOOOOO
JA bylam dzis u dentysty i nic nie bolalo ,dokonczyla mi starego zeba i jestem cala szczesliwa;-)
Wczoraj poszlam spac o 22 a o 23 M do mnie zadzwonil ze wrocil z knajpy
Nie krzyczalam na niego bo przyznal sie ile wypil i wogole nie chcialo mi sie denerwowac
Noc jako tako przespalam nie bylo tak zleRano powiedzialam na spokojnie kilka slow mojemu M i teraz jak narazie jest grzeczny zobaczymy na jak dlugo.
Powiedzialam mu ze on jest dorosly i sam wie co moze a co nie i jesli bedzie pil to NAS STRACI a on wie ze ja jestem w satanie go zostawic nawet z dzieckiem bo ja juz taka jestem ze jak sie na cos upre i M o tym wie i mam nadzieje ze nie pospuje tego co jest dobre miedzy nami
Teraz ide posprzatac bo o 14 am przyjechac kolezanka z lozeczkiem dla OLIWI i kilkoma innymi dla niej rzeczami![]()
Normalnie od rana były problemy ze stronka BB. Nie można było wogóle otworzyc

Ja pokolejnej jezdzie i stwierdzam ze jak trafie na takeigo "aptekarza" służbiste na egzaminie jak dzis na jezdzie to oblałam na 100 %!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale mam to gdzies co ma byc to bedzie