reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Na ostatniej rozmowie z M powiedzial mi ze bateria mu pika W TELEFONIE i juz mu padl bo nie da sie dodzwonic :no:
Ja ide sie polozyc i zobacze czy i o ktorej on do mnie zadzwoni :wściekła/y:
Jakos sie odziwo tym dzis nie denerwuje z czego sie ciesze strasznie a jutro po trzezwemu zrobie mu awanture nawet przez telefon bo nie umiem sie powstrzymac.

CZARNA czekam na fotki ubranek ale napewno sa slodkie :-D

DOBRANOC

reklama
Dorotko niestety telefonicznie nic niezdziałasz. Tylko niepotzrebnie sie bedziesz denerwowac.

Dobra ja idu do łóżeczka na dobranockę (czyt testy na prawko)

Oj, Dziewczyny, jak zawsze naprodukowanych stron do poczytania :laugh2:U mnie niedziela minela jakos leniwie, bo zalatwilysmy z mama pranie i zakupy zywieniowe za jednym zamachem z samego rana. Potem przyjemnosc, czyli zakupy dla Nas :laugh2: Moja mama ostatnio zmienila styl na.... bardziej kobiecy (szczerze? szok!!!! ale przyjemnie jest na nia teraz patrzec:laugh2:). Wrocilysmy po 4 godzinkach lazenia, ja marudzilam, bo glodna i zmeczona :laugh2:. Potem rodzinna obiado-kolacja, tv z rodzicami i spanko :))))
A dzis? Zajrzalam tutaj po poludniu, ale Julka-Molestantka chciala na spacer, wiec nic nie napisalam. A potem spala 4 godziny (uuuu!!!!:tak::laugh2:). Kupilam dzis prezenty dla ciotek/wujkow/siostrze/jej Malej itd. Wiec tez mam to z glowy (w koncu). Odliczam dalej dni. Dzidzia moze nie szaleje, ale daje wciaz o sobie znac :-p Moje Malenstwo... Tak dzis patrzylam na Julcie, jak spala, i zastanawialam sie, czy drugie bedzie tak samo udane :laugh2: Do kogo bedzie podobne? Czekam cierpliwie z coraz wiekszym brzuszkiem:laugh2::tak:.
Buziaki Kochane Mamusie!!!! Nie martwic mi sie!!!! Glowa do gory!!!!!! Mua :*******************************************

Witajcie
Jakoś dzisiaj strasznie tutaj cicho:sorry2: Ja już byłam na zakupach, pranie wstawione, barszczyk nastawiony więc czas na lekturkę:-)
dorota123456789 na odległość nic nie zdziałasz, a tylko możesz pogorszyć sytuację więc poczekaj aż M wróci to sobie wyjaśnicie wszystko.A takie denerwowanie na odległość może Ci tylko zaszkodzić.
minisia śliczne dzieciaczki i śliczna rodzinka;-)Aż łezka mi się w oku zakręciła.
Ciril uważaj na siebie i dużo odpoczywaj! Bo pobyt w szpitalu to nic przyjemnego:cool: Trzymam kciuki żebyś nie musiała tam iść wcześniej niż w październiku.
magdziunia do czwartku niedaleko, szybko zleci:tak:
Ja wczoraj pokupiłam pierwsze ciuszki dla naszego synka, ale mój M nie jest tak entuzjastycznie nastawiony bo on uważa, ze najpierw powinniśmy kupić wózek, łóżeczko itp rzeczy:eek:
Miłego dzionka.

dzieńdobry:-)

gosia- to miałyście super dzionek:tak:a na liczniku juz coraz mniej dni zostało do wyjazdu:-)

Ciril - Czarna ma racje uważaj na siebie ile tylko możesz:tak:

czarna - ależ jestem ciekawa tych Waszych zniam remonowych i zakupów dla maluszka:tak:

dziś rano do męża mówiłam, że na weekend pomalujemy pokoik - widziałam, że był lekko w szoku bo ja tylko robotę wymyślam. Tu chodzi mi tylko o jego pomoc w przestawieniu mebelków a malowaniem to ja sie z synkiem zajmę:tak: Mąż ma ambitne zadanie zrobić do weekendu piaskownicę na dziłeczke dla synka i przywieźć piasek i więcej roboty mu nie będe wyszukiwac bo lada dzień będzie tak tyrał w pracy, że aż mi już go żal:-(

Witajcie w samo południe :-)

Znowu robi się na polku upalnie :-) a ja muszę jechać do ZUS-u z papierami. Najgorsze, że nie ma ZUSu u mnie w mieście tylko muszę jechać ponad 30 km. Jestem wściekła, bo wczoraj autko się zbuntowało i popsuło więc czeka mnie wyprawa autobusem. Cholera mnie bierze na te autobusy, a najgorsze to chyba jest to, że niektózy ludzie nie myją się chyba wogóle. Idzie po prostu paść jak taki jeden człek stanie koło ciebie.

Od wczoraj mam doła na wizycie kontrolnej stanęłam na wadze i już mam 10 kg do przodu :-( Położna powiedziała, żebym się pilnowała, bo jak będzie 30 kg to poród będzie bardzo ciężki - tym bardziej, że to pierwsza ciąża i ona tego porodu nie widzi. Nie bardzo wiem o co jej chodziło.
Czy wy mamy doświadczone możecie mnie tępaka uświadomić trochę??

Czesc CO TU TAK PUSTOOOOOOOO:szok::szok::szok:

Ja rano nie umialam tu wejsc bo cos nie tak z ta strona mialam:-(

ZAWADKA i CZARNA ja was podziwiam z tym malowaniem :tak:

JA bylam dzis u dentysty i nic nie bolalo ,dokonczyla mi starego zeba i jestem cala szczesliwa;-)
Wczoraj poszlam spac o 22 a o 23 M do mnie zadzwonil ze wrocil z knajpy:wściekła/y:
Nie krzyczalam na niego bo przyznal sie ile wypil i wogole nie chcialo mi sie denerwowac:cool:
Noc jako tako przespalam nie bylo tak zle:tak:Rano powiedzialam na spokojnie kilka slow mojemu M i teraz jak narazie jest grzeczny zobaczymy na jak dlugo.
Powiedzialam mu ze on jest dorosly i sam wie co moze a co nie i jesli bedzie pil to NAS STRACI a on wie ze ja jestem w satanie go zostawic nawet z dzieckiem bo ja juz taka jestem ze jak sie na cos upre i M o tym wie i mam nadzieje ze nie pospuje tego co jest dobre miedzy nami :tak:
Teraz ide posprzatac bo o 14 am przyjechac kolezanka z lozeczkiem dla OLIWI i kilkoma innymi dla niej rzeczami :-D:-D:-D:-D:-D

Sylwcia Ja tez nie mam ZUSU w swoim miescie i jutro tez chce sie do niego wybrac a samochodu tez nie mam wiec tylko autobusy i busy mi pozostaja :-(
A co wagi to aj dopiero 3,5 kg no moze 4 kg na plusie i tez sie to lekarzowi nie podobalo :-(
Za duzo przytyc nie dobrze a za malo jeszcze gorzej :-(

Aha dziewczyny jesli chodzi o mojego M to ja myslalam ze bede to gorzej wszystko przezywala ale nie jest zle.Mysle o nim non stop ale nie tesknie tak zeby sie gnebic tak jak to kiedys bywaloI nawet jak wczoraj wypil to ja sie tym az tak bardzo nie zdenerwowalam A dzis M poszedl do pracy rano i teraz jest na hotelu bo w takie slonce nie mozna robic i zas jedzie kolo 17 do pracy i normalnie to bym panikowala ze szkoda ze nie ma go w domu bo ma tyle teraz przerwy ze bysmy se razem pobyli ale teraz nie mam takich mysli :-)
Kocham go i tesknie ale jakos dosc zdrowow do tego podchodze i przynajmniej sie nie mecze ;-)

reklama
Dorotka- ja mam czasem napady do roboty i na zmiany ale np dzis w racy mam totalnego lenia co mi nie jest zbytnio na ręke bo mało czasu mi zostało aby wszytko wyprowadzic tak jak ma byc i przekazać sprawy.Wykorzystuję w domu z moją jeszcze mobilność bo wiadomo z tyg na tydz będzie ciężej a jak pisałam nie chce męża później obciążać pierdołami bo wystarczy, że się w robocie narobi no i nie wiemy jak apogoda bedzie we wrześniu czy tez bedzie długo pracował czy nie a wtedy to zupełnie byłoby na szybko robione

sylwcia- nie wiem co kobieta miała na myśli, ja przez 5 tyg przytyłam 3 kg az doktorek się zdziwił wiec teraz już troszke stopuje z jedzeniem

Do góry