reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
CZARNA I NATUSIA 3 mam za was kciuki na egzaminach :-)

ZAWADKA podziwian z tymi pozadkami w piwnicy ;-)
KAKA milego wypoczynku :-)

MAJECZKO twoj M cie zna i wiec co lubisz i jakie lozko ci sie podoba :-)
A 300 zl to bardzo dobra kwota my tez chcemy tyle dac :-)

Mnie sie juz pogarsza bo najchetniej bym zadzwonila do M tak jak zawsze i zapytala sie o ktorej konczy i kiedy bedzie w domu :-( :-( :-(
Ide sobie cos poczytac

dorota123456789 dziękuję przyda się:tak:

majeczka02 no to fajnie że trafił w twój gust!:-)
Tylko pozazdrościć. Ale będzie się działo...
300 zł to dobra kasa ja bym się cieszyła bo to trochę kasy jednak

czarna79 nie mam recepty bo ja zwykle się stresuje:zawstydzona/y:
Ale tak sobie pomyślałam że nie ma już wyjścia, muszę przez to przejść, każdy przez to przechodzi i nikt nie umiera ze stracu a nerwy tylko zaszkodzą mi i małej.
Jakoś tak próbowalam sobie to wytłumaczyć:tak:
Będzie dobrze:tak::-):tak:

Dorotka może zapytaj jak mu minał pierwszy dzień w pracy. Jak usłyszysz, że tęskni za Wami to napewno lepiej Ci będzie:)

dorota123456789 staram się i cały czas pracuję nad tym ale mój M jest bardzo wytrwały i mnie tego uczy i pomaga mi bardzo żebym nie musiała sie stresować:tak:

Dorotka może zapytaj jak mu minał pierwszy dzień w pracy. Jak usłyszysz, że tęskni za Wami to napewno lepiej Ci będzie:)

Wlasnie z nim chwile rozmawialam i dowiedzialm sie ze byl juz na 2 robotach ale teraz jest w ustroniu na tym hotelu bo cos tam sie stalo i szef zwolal jakies zebranie i tam wszyscy teraz sa .Gadal ze mna tylko chwile dowiedzialam sie ze pokoje sa 2 osobowe on juz ma pokoj z tym chlopakiem co dzis z nim robil jakis URAINIEC SERGIEJ ;-).To fajnie ze maja tylko 2 osobowe pokoje .Jest tam kuchania i chyba z 8 lazienek i wielki pokoj z telewizorem.M jeszcze kolo 18 idzie do nastepnej pracy teraz jak nie ma go w domu to moze non stop robic :szok:
Ale moj M nigdy pierwszy mii nie powie ze TESKNI i wlasnie z nim jest tak ze czasem rozmowa z nim zamiast mnie uspakajac to mnie denerwuje :baffled:Mam nadzieje ze bedzie grzeczny i nie bedzie mnie oklamywal

Ostatnia edycja:
A moj M mowi ze bedzie tesknil ale pozniej mowi mi ze teskni jak ja powiem ze ja tesknie lub sie go o to zapytam
Ale to co mnie wkurza w nim to to ze on przez telefon zawsze mowi mi ze mnie kocha ale normalnie non stop i ja nie lubie tak bo on czasem tego nie czuje i mowi to tak aby to tylko powiedziec zawsze pod koniec rozmowy telefonicznej jest KOCHAM CIE PA
A jak jest przy mnie to nie mowi mi tego prawie wcale :-(
Ale u nas jest ta beczka z piwem hehe czyli to ze M lubi sobie wypic a ja sie tym denerwuje ale teraz nawet jak uslysze albo M powie ze wypil piwko czy 2 to ja sie bede starala nie denerwowac bo to nie potrzebne a tak to zaszkodze OLIWI pokluce sie z nim i bede non stop zla Musze sie nauczyc nie denerwowac tak na niego

reklama
Co tu tak pusto ???????? :-(
A ja ide sobie melise zaparzyc bo dziewczyna od brata mojego M z ktorym on teraz robi napisala mi ze oni chleja A moj mnie klamie ze maja zebranie :-(
Moze i je mieli ale nie tak dlugie :-( I jak sie tu nie denerwowac Kurcze gadac to jak do slupa

Do góry