reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA I NATUSIA 3 mam za was kciuki na egzaminach :-)
ZAWADKA podziwian z tymi pozadkami w piwnicy ;-)
KAKA milego wypoczynku :-)
MAJECZKO twoj M cie zna i wiec co lubisz i jakie lozko ci sie podoba :-)
A 300 zl to bardzo dobra kwota my tez chcemy tyle dac :-)
Mnie sie juz pogarsza bo najchetniej bym zadzwonila do M tak jak zawsze i zapytala sie o ktorej konczy i kiedy bedzie w domu :-( :-( :-(
Ide sobie cos poczytac
ZAWADKA podziwian z tymi pozadkami w piwnicy ;-)
KAKA milego wypoczynku :-)
MAJECZKO twoj M cie zna i wiec co lubisz i jakie lozko ci sie podoba :-)
A 300 zl to bardzo dobra kwota my tez chcemy tyle dac :-)
Mnie sie juz pogarsza bo najchetniej bym zadzwonila do M tak jak zawsze i zapytala sie o ktorej konczy i kiedy bedzie w domu :-( :-( :-(
Ide sobie cos poczytac
dorota123456789 dziękuję przyda się
majeczka02 no to fajnie że trafił w twój gust!:-)
Tylko pozazdrościć. Ale będzie się działo...
300 zł to dobra kasa ja bym się cieszyła bo to trochę kasy jednak
czarna79 nie mam recepty bo ja zwykle się stresuje
Ale tak sobie pomyślałam że nie ma już wyjścia, muszę przez to przejść, każdy przez to przechodzi i nikt nie umiera ze stracu a nerwy tylko zaszkodzą mi i małej.
Jakoś tak próbowalam sobie to wytłumaczyć
Będzie dobrze
:-)

majeczka02 no to fajnie że trafił w twój gust!:-)
Tylko pozazdrościć. Ale będzie się działo...
300 zł to dobra kasa ja bym się cieszyła bo to trochę kasy jednak
czarna79 nie mam recepty bo ja zwykle się stresuje

Ale tak sobie pomyślałam że nie ma już wyjścia, muszę przez to przejść, każdy przez to przechodzi i nikt nie umiera ze stracu a nerwy tylko zaszkodzą mi i małej.
Jakoś tak próbowalam sobie to wytłumaczyć

Będzie dobrze

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
NATUSIA dobrze sobie tlumaczysz :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Dorotka może zapytaj jak mu minał pierwszy dzień w pracy. Jak usłyszysz, że tęskni za Wami to napewno lepiej Ci będzie![]()
Wlasnie z nim chwile rozmawialam i dowiedzialm sie ze byl juz na 2 robotach ale teraz jest w ustroniu na tym hotelu bo cos tam sie stalo i szef zwolal jakies zebranie i tam wszyscy teraz sa .Gadal ze mna tylko chwile dowiedzialam sie ze pokoje sa 2 osobowe on juz ma pokoj z tym chlopakiem co dzis z nim robil jakis URAINIEC SERGIEJ ;-).To fajnie ze maja tylko 2 osobowe pokoje .Jest tam kuchania i chyba z 8 lazienek i wielki pokoj z telewizorem.M jeszcze kolo 18 idzie do nastepnej pracy teraz jak nie ma go w domu to moze non stop robic

Ale moj M nigdy pierwszy mii nie powie ze TESKNI i wlasnie z nim jest tak ze czasem rozmowa z nim zamiast mnie uspakajac to mnie denerwuje

Ostatnia edycja:
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A moj M mowi ze bedzie tesknil ale pozniej mowi mi ze teskni jak ja powiem ze ja tesknie lub sie go o to zapytam
Ale to co mnie wkurza w nim to to ze on przez telefon zawsze mowi mi ze mnie kocha ale normalnie non stop i ja nie lubie tak bo on czasem tego nie czuje i mowi to tak aby to tylko powiedziec zawsze pod koniec rozmowy telefonicznej jest KOCHAM CIE PA
A jak jest przy mnie to nie mowi mi tego prawie wcale :-(
Ale u nas jest ta beczka z piwem hehe czyli to ze M lubi sobie wypic a ja sie tym denerwuje ale teraz nawet jak uslysze albo M powie ze wypil piwko czy 2 to ja sie bede starala nie denerwowac bo to nie potrzebne a tak to zaszkodze OLIWI pokluce sie z nim i bede non stop zla Musze sie nauczyc nie denerwowac tak na niego
Ale to co mnie wkurza w nim to to ze on przez telefon zawsze mowi mi ze mnie kocha ale normalnie non stop i ja nie lubie tak bo on czasem tego nie czuje i mowi to tak aby to tylko powiedziec zawsze pod koniec rozmowy telefonicznej jest KOCHAM CIE PA
A jak jest przy mnie to nie mowi mi tego prawie wcale :-(
Ale u nas jest ta beczka z piwem hehe czyli to ze M lubi sobie wypic a ja sie tym denerwuje ale teraz nawet jak uslysze albo M powie ze wypil piwko czy 2 to ja sie bede starala nie denerwowac bo to nie potrzebne a tak to zaszkodze OLIWI pokluce sie z nim i bede non stop zla Musze sie nauczyc nie denerwowac tak na niego
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Co tu tak pusto ???????? :-(
A ja ide sobie melise zaparzyc bo dziewczyna od brata mojego M z ktorym on teraz robi napisala mi ze oni chleja A moj mnie klamie ze maja zebranie :-(
Moze i je mieli ale nie tak dlugie :-( I jak sie tu nie denerwowac Kurcze gadac to jak do slupa
A ja ide sobie melise zaparzyc bo dziewczyna od brata mojego M z ktorym on teraz robi napisala mi ze oni chleja A moj mnie klamie ze maja zebranie :-(
Moze i je mieli ale nie tak dlugie :-( I jak sie tu nie denerwowac Kurcze gadac to jak do slupa
Podziel się: