reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka nawet niebiore pod uwage tego zeby niepodejsc do egz. Ale jednak stres i nerwy sa nie doopanowania. Mam nadzieje ze ten stres negatywnie nieodbije sie na moim smerfie i ciąży. Brrryyyyy musze pobudzic moje pozytywne my ślenie:laugh2:

reklama
czarna79 no to mamy podobny problem:tak:
Ja też zdaję prawko, egzamin mam na 24 lipca ale to już państwowy. Tak szczerze mówiąc to bardziej bałam się wewnętrznego byłam strasznie zestresowana no a teraz państwowy i myślę tylko o tym żeby się nie stresowaC:tak:

A co do porodu to na początku ciąży bardziej się bałam a teraz jak o tym pomyślę to jakoś tak inaczej podchodzę do tego. Może przyjdzie jeszcze czas na strach choć nie mówię że wcale się tego nie boję.

A ja właśnie dostałam propozycję wyjazdu na kilka dni i mam juz manele spakowane. Chociaż nie wiem czy wyjazd jest dzisiaj czy jutro. Tata naprawia samochód i nie wiadomo jak się uwinie;-) Jadę na wakacje z mamą i tatą jak za dawnych czasów, a M niech się uczy heheheh

Czarna - ja juz nie mogłam patrzeć na ten bajzel tym bardziej, że nie mogłam nic znaleść :wściekła/y: a rzeczy mamy porozrzucane troszkę u teściów troszkę u mojej mamy a troszkę u nas.

Kaka - miełgo wypoczynku :tak: odpoczywaj ile sie da i kumuluj juz siły na październik:tak:

czarna79 strasznie denerwowałam się tym wew ale nie było tak źle. Dostałam takiego gościa z którym można było pogadać ale i tak znalazł coś źle w mojej jeździe. Powiedział np. że moja instruktorka źle nauczyła mnie hamować bo wygodniej byłoby mi inaczej i żebym hamowała tak jak on mówi ale ja 30 godz hamowałam tak jak mówiła instruktorka i w godz tego nie zmienie. A później dowiedziałam się ze on tak każdego uczy hamować 'po swojemu'.
ale zdałam bo nie miała do czego się przyczepić. Ale tylko ja wiem jaki stres przechodzilam. A teraz 24. 07 egzamin poństwowy i postanowiłam że będę robić wszystko żeby już tak się nie denerwować

reklama
Czarna na działeczkę jadę. A na stresy polecam neospasimnę ale nie wiem czy w ciązy to można brac.:no:
Wypocznij Kochana:tak::-)
Przywiezli nam łózko wcześniej:tak:muszę przyznać,ze mój M mnie zaskoczył. Bo wyrko:-) jest w moim guście:szok: I po co ja na niego tak krzyczałam przez ten tel?
Zadecydowalismy w koncu że Młodym damy 300zł. Myślę,ze to odpowiednia kwota na dobry początek:tak:

Do góry