reklama

Październik 2008

Dorotka to super ze bedziesz miała łóżeczko dla Oliwii. To juz czekam na foty.

Tak teraz bedzie mnie czakało malowanie. Ale kiedy dokłanie to niewiem. Moze w tym tygodniu moze w nastepnym???? Ale najbardziej realnym terminem bedzie po 20 lipca czyli jak wrócimy z wczasów:tak:

reklama
Witajcie:-) Stęskniłam się za Wami:tak:
U mnie dziś sloneczko. W domku będzie malowanko. Jutro układanie paneli po jutrze terakoty pózniej glazury i możemy się wprowadzać:tak: Nasz pokój robię na zielono - niebiesko i zółto:-D To moje ulubione kolory. Wprawiają mnie w dobry nastrój:tak: Mój M do mnie dzwonil. Po jechał do miasta pozałatwiać rózne sprawy i kupił dla nas nowe łózko-beze mnie:szok::wściekła/y:no i drzwi...Chyba mi przejdzie do 17 bo wtedy maja je przywieść...zobaczymy co to bedzie:szok:
Już Wam pisałam,ze 26 lipca idziemy na wesele do kolezanki. Spotkaliśmy ją z narzeczonym wczoraj no i wprost zapytaliśmy- prezent czy pieniążki?. Wybrali pieniążki bo po slubie robią remont mieszkania i każdy grosz im sie przyda. Dobrze,że zapytaliśmy. Dziewczyny ile się teraz daje od pary - Młodym?
No i jeszcze pozostała kwestia sukienki-myślę,ze coś wykombinuje...Kupię coś skromnego (bardzo lubie takie rzeczy-biżuterię też wybieram delikatną nie rzucającą się w oczy)
Wstałam rano posprzatałam i dopiero teraz przypomnialam sobie,że sniadanka nie jadłam. W lodowce pusto-bo w weekend nas w domcu nie było...Praktycznie nic nie mam:szok: zaraz powinien wrócić M. To skoczy do sklepu-bo mi cosik sie nie chce;-)
Pozdrowionka dla Was Wszystkich!

Ostatnia edycja:
Kaka moze za szybko szłaś???????????

Majeczka nie wiem ile sie daje ale cos koło 200 moze 300 ciężko powiedzieć:rofl2: i fajnie ze twój remoncik jest coraz bliżej ku koncowi:tak: Mój M nigdy by sam nie kupił mebla:laugh2:

KAKA poloz sie nie wiem dlaczego ci sie slabo zrobilo :-(
Ale ja tez gdzies ide normalnie a pozniej nie umiem wrocic bo cos mnie boli :-(

MAJECZKO to fajnie ze remont sie powoli konczy :-)

Mnie sie chce truskawek i zaraz po nie pojde :-)

Aha MAJECZKO moim zdaniem daje sie miedzy 200 a 300 a przynajmniej my jak idziemy na wesele 30 sierpnia to cos takigo chcemy dac :-)

Ostatnia edycja:
Co do samopoczucia to lepiej. Jakos duszno na dworze jest i troche mi sie zakręciło w głowie ale teraz jest już dobrze:)

M broni sie w czwartek. A cos czuje, ze Twój egzamin coraz blizej. Trzymam kciuki:) Już po próbnym??

reklama
KAKA to dobrze ze juz lepiej ;-)
CZARNA a kiey masz ten egzamin z prawka ?????

Ja bylam w bankomacie i z psem na dworze i truskawki kupilam ;-)
Zjadlam kolaczyka a teraz ide sprzatac hehe ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry