Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
albo były bardzo sporadyczne. Teraz niby miał wolne ale ślęczał nad ksiażkami. Ale to juz koniec!!!! Będę miała go tylko dla siebie, tak do października hehehe bo potem młodsza kobietka będzie ważniejsz ode mnie;-)
Faceci sa jak male dzieci, zero praktycznosci...Dorotka moze znajdz sobie jakies zajecie???? Moze jakies szydełkowanieCZARNA ja to Cie podziwiam ze ty tylko biegasz i biegaszI jeszcze tym placem zabaw sie zajmujesz NORMALNIE SWIETNA Z CIEBIE BABKA ;-)
Ja was podziwiam ze wy ta pozno spac chodzicie ;-) ja to miedzy 21 a 22 juz padam
A ja mialam koszmarna nocTzn jak sie polozylam o 21,30 to ze 2 godziny spalo mi sie fajnie
Pozniej z M zabijalismy komara ktory mnie pogryzl strasznie :-(.Pozniej pod naszym blokiem siedzieli jacys ludzie a ze mieszkam na 2 pietrze i okno otwarte bo dychac nie bylo czym to wszystko co oni mowili to ja slyszalam
W koncu kolo 3 usnelam a o 3,50 wstalam z M
No i M juz pojechal a mnie juz jest SMUTNO:-
-
-(
Dobra ide sie zdrzemnac jeszcze ;-)
np ja o tym marze tylko nikt niechce mnie nauczyc:-(
Ojjjjjj rotowirus jest straszny. Uważajcie na siebie i uciekajcie przed nim gdzie pieprz rosnieMy dzisiaj chyba przeprowadzimy się na jakiś czas do moich rodziców. Teściowa będzie jeździła do szpitala do córki i jej dzieci zarażonych rotawirusem, a my chcemy się przed tym ustrzec, bo to jest okrutnie zaraźliwe:--
-(
Kurde z ta swinka nie dobrze. Im pozniej tym gorzejFaktycznie musicie na siebie uważać. Mój M dopiero niedawno pierwszy raz chorował na ospę i jeszcze nigdy nie miał świnki. Pewnie załapie razem z Hanią, jak kiedyś Hania zachoruje.
A ja zaczynam dzisiejszy dzien od naleśników i kawki. Potem moze sie za kuchnię wezmę - przydało by się przejzeć zawartość szafek i powyrzucać co nieco;-)

ale ja mam w planach porzadki w sypialni i u Niki zanim mebelki przyjda. Co by znów niepotrzebnych rzeczy niewkładac do nich
Rozumiem Cie. Ale moze to i dobrze ze idziesz na to zwolnienie. Bedziesz miała wiecej czasu na odpoczynek i dla Robercika. Bo potem to juz mimo wielu checi ciezko bedzie sie rozdwoicWitam serdecznie
dorotka - przytulam
minisia - śliczna z Was rodzinka:-)
Kaka - gratuluję studnióweczki!!!
Czarna - a co spółdzielnia chce zrobić zaiast tego placu zabaw? Powodzenia zyczę w walce o plac zabaw
A mi dziś strasznie smutno, bo niania odchodzi tyle była z nami i tak sie do niej Roberto przywiązał, że nie wiem jak on zniesie rozstanie. Troszkę moja wina, że tak szybko odchodzi bo przedc naszym wolnym powiedziałam, że po urlopie wracam do pracy na tydz 2 i potem ide na chorobowe więc ona sobie tak ustawiła nowę pracę. Ma załatwione wstępnie od 7.07 ale mi tak od 14 dopiero by wzgędnie pasowało. Ja zakładałam, że cięzko mi będzie pracować i pójdę na chorobowe, a tu zdziwko bo dobrze się czuję i mogłabym spokojnie jeszcze ten miesiąc popracować. buuuuuuuuuuuuuuu ryczeć mi się chce :--
-(

Prawdopodobnie juz w środe bedzie łóżko piętrowe. Moze i uda sie w tym tyg że łoze dowiozą. Najwiekszą niewiadomą beda szafy ale juz pisałam ze maja mi napisac date dostarczenia bo wyjezdzam
No to teraz wielkie czekanie czego wrecz niecierpie!!!!!!!!!! ale musze jeszcze farby kupic tylko nie wiem co z kolorkami

nieliczac kilku ciasteczek przy kawie