reklama
Damy radę. Tylko wolne weekendy to była u nas rzadkość od kilku lat. Najpier ja zaczęłam studia a po 3 latam mój M. Czyli praktycznie wolnych weekendów nie było od 6
albo były bardzo sporadyczne. Teraz niby miał wolne ale ślęczał nad ksiażkami. Ale to juz koniec!!!! Będę miała go tylko dla siebie, tak do października hehehe bo potem młodsza kobietka będzie ważniejsz ode mnie;-)

magdziunia
Październikowa Mama'08
Minisiu śliczne zdjęcia i dzieci Twoje również pięknie wyglądają.
A urodzinki zapewne się udały.
Tworzycie wspaniałą rodzinkę.
A urodzinki zapewne się udały.
Tworzycie wspaniałą rodzinkę.
Witam cieplutko, u mnie juz luz, moj brat z rodzinka pojechal zostawili tylko Marte, ktora ma 9 lat i teraz mam darmowa nianie do zosi i moge chwile odpoczac:-) W domu maly chlew po weekendzie ale tak strasznie mi sie nie chce sprzatac ze chyba dam dzisiaj sobie luz a jutro zrobie porzadek.
Styczniowe mamy 2009 szybko sie pojawily to samo z lutowymi tylko jakos mam marcowych nie widac...a szkoda bo wtedy widac jak ten czas szybko leci, chociaz i tak pamietam jak sie "zapisywalam" na ten watek to pazdziernik byl ostatni a teraz juz na "gornej" pulce
Troche sie wczoraj wkurzylam na mojego m. bo mielismy kupic samochod typu kombi, a wczoraj pojechal i kupil kolejne jakies male auto i znowu nie wiem czy sie tam przynajmniej wozek zmiesci...
Faceci sa jak male dzieci, zero praktycznosci...
Styczniowe mamy 2009 szybko sie pojawily to samo z lutowymi tylko jakos mam marcowych nie widac...a szkoda bo wtedy widac jak ten czas szybko leci, chociaz i tak pamietam jak sie "zapisywalam" na ten watek to pazdziernik byl ostatni a teraz juz na "gornej" pulce

Troche sie wczoraj wkurzylam na mojego m. bo mielismy kupic samochod typu kombi, a wczoraj pojechal i kupil kolejne jakies male auto i znowu nie wiem czy sie tam przynajmniej wozek zmiesci...

Dorotka moze znajdz sobie jakies zajecie???? Moze jakies szydełkowanieCZARNA ja to Cie podziwiam ze ty tylko biegasz i biegaszI jeszcze tym placem zabaw sie zajmujesz NORMALNIE SWIETNA Z CIEBIE BABKA ;-)
Ja was podziwiam ze wy ta pozno spac chodzicie ;-) ja to miedzy 21 a 22 juz padam
A ja mialam koszmarna nocTzn jak sie polozylam o 21,30 to ze 2 godziny spalo mi sie fajnie
Pozniej z M zabijalismy komara ktory mnie pogryzl strasznie :-(.Pozniej pod naszym blokiem siedzieli jacys ludzie a ze mieszkam na 2 pietrze i okno otwarte bo dychac nie bylo czym to wszystko co oni mowili to ja slyszalam
W koncu kolo 3 usnelam a o 3,50 wstalam z M
No i M juz pojechal a mnie juz jest SMUTNO:-
-
-(
Dobra ide sie zdrzemnac jeszcze ;-)

A ja cie podziwiam za to ze tak wczesnie wstajesz. ja moge pół nocy siedziec ale rano uwielbiam spac z ta różnica ze malutka niepozwala

Ojjjjjj rotowirus jest straszny. Uważajcie na siebie i uciekajcie przed nim gdzie pieprz rosnieMy dzisiaj chyba przeprowadzimy się na jakiś czas do moich rodziców. Teściowa będzie jeździła do szpitala do córki i jej dzieci zarażonych rotawirusem, a my chcemy się przed tym ustrzec, bo to jest okrutnie zaraźliwe:--
-(
Kurde z ta swinka nie dobrze. Im pozniej tym gorzejFaktycznie musicie na siebie uważać. Mój M dopiero niedawno pierwszy raz chorował na ospę i jeszcze nigdy nie miał świnki. Pewnie załapie razem z Hanią, jak kiedyś Hania zachoruje.
A ja zaczynam dzisiejszy dzien od naleśników i kawki. Potem moze sie za kuchnię wezmę - przydało by się przejzeć zawartość szafek i powyrzucać co nieco;-)

Dobry pomysł z tymi szafkami kuchennymi

Rozumiem Cie. Ale moze to i dobrze ze idziesz na to zwolnienie. Bedziesz miała wiecej czasu na odpoczynek i dla Robercika. Bo potem to juz mimo wielu checi ciezko bedzie sie rozdwoicWitam serdecznie
dorotka - przytulam
minisia - śliczna z Was rodzinka:-)
Kaka - gratuluję studnióweczki!!!
Czarna - a co spółdzielnia chce zrobić zaiast tego placu zabaw? Powodzenia zyczę w walce o plac zabaw
A mi dziś strasznie smutno, bo niania odchodzi tyle była z nami i tak sie do niej Roberto przywiązał, że nie wiem jak on zniesie rozstanie. Troszkę moja wina, że tak szybko odchodzi bo przedc naszym wolnym powiedziałam, że po urlopie wracam do pracy na tydz 2 i potem ide na chorobowe więc ona sobie tak ustawiła nowę pracę. Ma załatwione wstępnie od 7.07 ale mi tak od 14 dopiero by wzgędnie pasowało. Ja zakładałam, że cięzko mi będzie pracować i pójdę na chorobowe, a tu zdziwko bo dobrze się czuję i mogłabym spokojnie jeszcze ten miesiąc popracować. buuuuuuuuuuuuuuu ryczeć mi się chce :--
-(

Co do placu beda robic przebudowe nam za blokami jakies parkingi itp i plac miał byc przesuniety ale podobno chca go całkiem z likwidowac

Ale nas matek polek wiele na osiedli i tak łatwo nie odpuscimy

No dobra podjełam poważne kroki i zamówiłam meble łóżka i takie tam

Dobra idu powiesic pranko i jakies snaidanko zjesc bo praktycznie od wczorajszego obiadu nic nie jadłam

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
ZAWADKA to moze poplaczemy sobie razem bo ja tez dzis taka do placzu :-(
Choc narazie nie ma zle bo o tej godzinie jestem przyzwyczajona ze M nie ma w domu ale gorzej bedzie wieczorem :-(
KAKA widze kobietom nie da sie dogodzic hehe TY nie wiesz co bedziesz z M robila :-) tyle czasu a ja to bym sie chetnie z Toba zamienila tylko po to aby M byl przy mnie :-)
Teraz jestem starsznie na punkcie mojego M rozczulona bo caly tydzien jak nigdy bylismy non stop razem :-) i bylo bardzo milo :-)
Ale to moje rozczulanie moze potrwac do czasu jak mnie M przez telefon nie wkurzy :-(
MADZIU a ty jak tam sobie bez M radzisz bo chyba jeszcze nie wrocil ???????
MAGDASF masz racje faceci to duze dzieci :-)
Ja rozmawialam z kolezanka ktora ma mi dac lozeczko dla OLIWI i moze jutro lub pojutrze przyjedzie do mnie mezem i z lozeczkiem i jakimis rzeczami :-)
A ja juz sie tak strasznie ciesze :-)
Ja jak mam cos dostac lub kupic dla Oliwi to jestem cala w skowronkach i ciesze sie jak dziecko :-) i juz do M napisalam eski ze bedziemy mieli lozeczko dla Oliwi :-) ale jeszcze sie M nie odezwal :-(
Ide ogarnac chalupke i cos ze soba zrobic :-)
Choc narazie nie ma zle bo o tej godzinie jestem przyzwyczajona ze M nie ma w domu ale gorzej bedzie wieczorem :-(
KAKA widze kobietom nie da sie dogodzic hehe TY nie wiesz co bedziesz z M robila :-) tyle czasu a ja to bym sie chetnie z Toba zamienila tylko po to aby M byl przy mnie :-)
Teraz jestem starsznie na punkcie mojego M rozczulona bo caly tydzien jak nigdy bylismy non stop razem :-) i bylo bardzo milo :-)
Ale to moje rozczulanie moze potrwac do czasu jak mnie M przez telefon nie wkurzy :-(
MADZIU a ty jak tam sobie bez M radzisz bo chyba jeszcze nie wrocil ???????
MAGDASF masz racje faceci to duze dzieci :-)
Ja rozmawialam z kolezanka ktora ma mi dac lozeczko dla OLIWI i moze jutro lub pojutrze przyjedzie do mnie mezem i z lozeczkiem i jakimis rzeczami :-)
A ja juz sie tak strasznie ciesze :-)
Ja jak mam cos dostac lub kupic dla Oliwi to jestem cala w skowronkach i ciesze sie jak dziecko :-) i juz do M napisalam eski ze bedziemy mieli lozeczko dla Oliwi :-) ale jeszcze sie M nie odezwal :-(
Ide ogarnac chalupke i cos ze soba zrobic :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA no ja wole isc wczesniej spac a za to wczesniej wstaje :-)
Normalnie na poczatku ciazy wstawalam o 8 a teraz juz po 5 to u mnie norma nie wiem moze ciaza mi tak powywracala godziny spania i wstawania heheh :-)
Fajnie ze mebelki zamowione czyli co teraz bedziesz malowac pokoje ???????????????????
Napisalam dziewczyny cos na ZAMKNIETYM :-)
Normalnie na poczatku ciazy wstawalam o 8 a teraz juz po 5 to u mnie norma nie wiem moze ciaza mi tak powywracala godziny spania i wstawania heheh :-)
Fajnie ze mebelki zamowione czyli co teraz bedziesz malowac pokoje ???????????????????
Napisalam dziewczyny cos na ZAMKNIETYM :-)
Podziel się: