reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Kaka, mam zakazane jedzenia tłustego, słonego, słodkiego:no: - mogę głównie warzywa i owoce i jakś rybka i chude mięsko, niesmażone i niepieczone - wszystko po to by nie obciążać nerek (bo mam z nimi kłopoty od początku ciąży - a wloką się jeszcze sprzed):-( A Tobie gratuluję 100 dni
Czarna - jutro na kalafiorze i fasolce szparagowej z pary:-p
Minisia - śliczna z Was rodzinka, a na widok tortu buzia mi się śliną zapełniła...;-)

reklama
Minisia śliczne fotki. Maluchy jakie maja rumience na policzkach widac ze zdrowe dzieciaki:laugh2: A rodzinna fotka cudowna tylko ramka i na komode:rofl2:

A ja jednak miałam gości wpadli niespodziewanie:-p tzn był tylko brat z bratankiem bo moi rodzice (czyt mama) niechciała przyjechac:-( Troche mi sie smutno zrobiło na poczatku ale mówi sie trudno prosic nie bede:nerd: nie dawno pojechali wiec dopiero mogłam wejsc na kompa

CZARNA ja to Cie podziwiam ze ty tylko biegasz i biegasz :-pI jeszcze tym placem zabaw sie zajmujesz NORMALNIE SWIETNA Z CIEBIE BABKA ;-)

MINISIA te Twoje dzieciaczki sa do siebie bardzo podobne ;-)
A rodzinna fotka CUDNA i ty taka KWITNACA :-D:-D:-D

Ja was podziwiam ze wy ta pozno spac chodzicie ;-) ja to miedzy 21 a 22 juz padam:zawstydzona/y:
A ja mialam koszmarna noc:wściekła/y:Tzn jak sie polozylam o 21,30 to ze 2 godziny spalo mi sie fajnie:rofl2:Pozniej z M zabijalismy komara ktory mnie pogryzl strasznie :-(.Pozniej pod naszym blokiem siedzieli jacys ludzie a ze mieszkam na 2 pietrze i okno otwarte bo dychac nie bylo czym to wszystko co oni mowili to ja slyszalam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:W koncu kolo 3 usnelam a o 3,50 wstalam z M
No i M juz pojechal a mnie juz jest SMUTNO :baffled::-:)-:)-(

Dobra ide sie zdrzemnac jeszcze ;-)

dorota12345678 no to współczuję ci tej nocy:no:
U nas komary pojawiły się zanim zasnęlismy bo były otwearte okna a świeciło sie światło więc przed zaśnięciem M pozbył się wszystkich muszek i komarów:crazy:

minisia śliczna rodzinka
Kaka gratuluję 100 dni to juz całkiem niedaleko:-)

My dzisiaj chyba przeprowadzimy się na jakiś czas do moich rodziców. Teściowa będzie jeździła do szpitala do córki i jej dzieci zarażonych rotawirusem, a my chcemy się przed tym ustrzec, bo to jest okrutnie zaraźliwe:-:)-:)-(

My dzisiaj chyba przeprowadzimy się na jakiś czas do moich rodziców. Teściowa będzie jeździła do szpitala do córki i jej dzieci zarażonych rotawirusem, a my chcemy się przed tym ustrzec, bo to jest okrutnie zaraźliwe:-:)-:)-(

Faktycznie musicie na siebie uważać. Mój M dopiero niedawno pierwszy raz chorował na ospę i jeszcze nigdy nie miał świnki. Pewnie załapie razem z Hanią, jak kiedyś Hania zachoruje.

Minisia sexi wyglądasz w tej kiecce:tak: Widać musisz pyszne torciki piec bo dzieciaczki oczków z niego nie spuszczają

Doprotka i Ty musisz sobie znaleść jakieś zajęcie to będziesz mniej tęsknic. Może zaczniesz się częściej towarzysko spełniać??

A ja zaczynam dzisiejszy dzien od naleśników i kawki. Potem moze sie za kuchnię wezmę - przydało by się przejzeć zawartość szafek i powyrzucać co nieco;-)

Witam serdecznie

dorotka - przytulam

minisia - śliczna z Was rodzinka:-):tak:

Kaka - gratuluję studnióweczki!!!

Czarna - a co spółdzielnia chce zrobić zaiast tego placu zabaw? Powodzenia zyczę w walce o plac zabaw:tak:

A mi dziś strasznie smutno, bo niania odchodzi tyle była z nami i tak sie do niej Roberto przywiązał, że nie wiem jak on zniesie rozstanie. Troszkę moja wina, że tak szybko odchodzi bo przedc naszym wolnym powiedziałam, że po urlopie wracam do pracy na tydz 2 i potem ide na chorobowe więc ona sobie tak ustawiła nowę pracę. Ma załatwione wstępnie od 7.07 ale mi tak od 14 dopiero by wzgędnie pasowało. Ja zakładałam, że cięzko mi będzie pracować i pójdę na chorobowe, a tu zdziwko bo dobrze się czuję i mogłabym spokojnie jeszcze ten miesiąc popracować. buuuuuuuuuuuuuuu ryczeć mi się chce :-:)-:)-(

Zawadka Ty nasza pszczólko. Odpocznij choć trochę bo potem szybko taka okazja sie nie trafi;-)
Co do niani to nie wiem jak Was pocieszyć ale dziewczyna nie chciała zostac na lodzie, więc ją rozumiem.

reklama
kaka - dokładnie, niania nasza ma 60 lat hihi to Roberta 3 babcia, tak to prawda niania wiedziała wcześniej, że niedługo u nas praca się skończy i dlatego szukała nowej o czym ja doskonale wiedziałam ale to sam żal, że ten czas już mija. W domciu z synkiem to ja sobie nie odpocznę oj nie, tym gorzej, mój mąż na czas intensywnej pracy która zacznie lada dzień a skończy w pańzdzierniku nie dostanie auta służbowego więc zostaniemy z synkiem na całe dnie bez auta i możliwości pojechania nad jezioro, zmuszeni bedziemy do siedzenia w mieście:wściekła/y:

Do góry