Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
wiec polazłam z mała do piasku.

Kaka zależy o której byłaśja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
![]()
To tak w skrócie![]()
Kaka zależy o której byłaśja z malutka w piaskownicy byłam od 17 chyba. Wczesniej wiadomo jakis obiadek porzadki, potem musiałam przygotowac projekty placu zabaw do spółdzielni, nastepnie był tel ze moze bedziemy mieli gosci wiec znów jakies szybkie sprzatanko i sklep coby cos do kawki podac. Ale goscie nie dojechali
![]()
To tak w skrócie![]()
Ale to niebedzie takie łatwe bo chca całkiem zlikwidowac plac zabaw. Ale bedziemy walczyc. Bede łaziłą po lokatorach kto jest za a kto przeciwny placu