reklama
Kaka82 dobrze że humorek lepszy:-)
Ja też muszę iść na zakupki ale mi się nie chce. U nas jest tak gorąco że nie mam ochoty wychodzić. Wczoraj miałam okropny dzień kręciło mi się w głowie było mi słabo
ale jakoś przeszło jak poleżałam trochę. Te upały mnie wykończą:-(
Ja też muszę iść na zakupki ale mi się nie chce. U nas jest tak gorąco że nie mam ochoty wychodzić. Wczoraj miałam okropny dzień kręciło mi się w głowie było mi słabo

Czyli w piątek pijemyCo do samopoczucia to lepiej. Jakos duszno na dworze jest i troche mi sie zakręciło w głowie ale teraz jest już dobrze
M broni sie w czwartek. A cos czuje, ze Twój egzamin coraz blizej. Trzymam kciukiJuż po próbnym??

hehe ja mam takeigo stresa własnie przed egz wew

Dorotka jak juz bede po egz to wam powiem

A jedna z naszych mamusiek ostatnio miała egz ciekawe jak jej poszło

Ja jak zwykle miałam gosci była siostra. Teraz malutka spi ale jak wstanie ide na zakupy moze jakis lumpek zalicze

dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA mnie sie chcialo truskawek i poszlam i kupialm choc miednica mnie boli dzis i jajniki ale jakos sie tym nie przejmuje ;-)Wyjatkowo sie dzis moimi bolami nie przejmuje raz sa a raz nie i jest w miare oki 
CZARNA tak myslalam ze powiesz na po egzaminie ;-)
Ja jakos przatam na raty nie chce mi sie

CZARNA tak myslalam ze powiesz na po egzaminie ;-)
Ja jakos przatam na raty nie chce mi sie

Ruszyłam tyłek ale jagodzianek juz nie było
Za to kupiąłam kalafior na obiadek.
Czarna ty już 2 urodziłas, to takie prawko to pryszcz dla Ciebie
Co do imprezki ja chętnie, nie wiem tylko co na to M ale z nim pogadam
natusia Ma a u nas się zrobiło chłodniej i dobrze, bo z rana myslałam, ze kopne w kalendarz;-)

Czarna ty już 2 urodziłas, to takie prawko to pryszcz dla Ciebie
Co do imprezki ja chętnie, nie wiem tylko co na to M ale z nim pogadam
natusia Ma a u nas się zrobiło chłodniej i dobrze, bo z rana myslałam, ze kopne w kalendarz;-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CIRIL powodzenie u lekarza ;-) zdawaj nam relacje jak wrocisz ;-)
reklama
zawadka
Październikowe mamy'08
czarna - życzę powodzenia będzie dobrze i juz niedługo będziesz śmigać i poczujesz tę niezależność
Ciril - powodzenia i czekamy na relacje
U nas też duszno i parno buuuu dobrze, że w biurze mam chłodniutko no i widok na park więc pełen relaks
No troszkę musze podgonic robotę i te największe kobyły zrobić przed pójściem na chorobowe. W piatek szalałam z mężem w piwnicy bo juz nie było nawet jak wózka wstawić
, więc czystki zrobiłam i pozbyłam się gratów zgromadzonych kilka lat, potem ogarnięcie mieszkanka i ślub mojej kuzynki a wczoraj basen a potem byczenie się na dziełeczce. Moja mama w piątek i sobotę zajęła się Roberto a my działaliśmy i zrobiła zapasy żywnościowe typu gołąbki i pierożki z truskaweczkami
.

Ciril - powodzenia i czekamy na relacje

U nas też duszno i parno buuuu dobrze, że w biurze mam chłodniutko no i widok na park więc pełen relaks

No troszkę musze podgonic robotę i te największe kobyły zrobić przed pójściem na chorobowe. W piatek szalałam z mężem w piwnicy bo juz nie było nawet jak wózka wstawić

Podziel się: