reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

A mi sie jagodzianka marzy...i chyba pójdę spełnic swoje marzenie. Juz całkiem dobrze sie czuję i humorek też się poprawił tyle, ze z domku wyjść mi się nie chce.

reklama
Kaka82 dobrze że humorek lepszy:-)

Ja też muszę iść na zakupki ale mi się nie chce. U nas jest tak gorąco że nie mam ochoty wychodzić. Wczoraj miałam okropny dzień kręciło mi się w głowie było mi słabo:no: ale jakoś przeszło jak poleżałam trochę. Te upały mnie wykończą:-(

Co do samopoczucia to lepiej. Jakos duszno na dworze jest i troche mi sie zakręciło w głowie ale teraz jest już dobrze:)

M broni sie w czwartek. A cos czuje, ze Twój egzamin coraz blizej. Trzymam kciuki:) Już po próbnym??
Czyli w piątek pijemy:-p (karmi)

hehe ja mam takeigo stresa własnie przed egz wew:szok::szok::szok: a co bedzie jak przyjdzie do egz głównego:nerd::nerd::nerd: strach sie bać. Chyba wole 30h na porodówce spedzic niz zdawa na prawko:rofl2:

Dorotka jak juz bede po egz to wam powiem:-p;-)

A jedna z naszych mamusiek ostatnio miała egz ciekawe jak jej poszło:tak:

Ja jak zwykle miałam gosci była siostra. Teraz malutka spi ale jak wstanie ide na zakupy moze jakis lumpek zalicze:laugh2:

KAKA mnie sie chcialo truskawek i poszlam i kupialm choc miednica mnie boli dzis i jajniki ale jakos sie tym nie przejmuje ;-)Wyjatkowo sie dzis moimi bolami nie przejmuje raz sa a raz nie i jest w miare oki :happy:

CZARNA tak myslalam ze powiesz na po egzaminie ;-)

Ja jakos przatam na raty nie chce mi sie :baffled:

Ruszyłam tyłek ale jagodzianek juz nie było:baffled: Za to kupiąłam kalafior na obiadek.

Czarna ty już 2 urodziłas, to takie prawko to pryszcz dla Ciebie:)
Co do imprezki ja chętnie, nie wiem tylko co na to M ale z nim pogadam:)

natusia Ma a u nas się zrobiło chłodniej i dobrze, bo z rana myslałam, ze kopne w kalendarz;-)

Czarna jak już się zgłosiłaś na prawko to juz odwrotu też nie ma. Napewno byłoby Ci szkoda kasy, zeby to zmarnować...a jak juz wsiadziesz w L egzaminacyjne to pojedziesz:tak::tak::tak:

Ciril trzymam kciuki:)

reklama
czarna - życzę powodzenia będzie dobrze i juz niedługo będziesz śmigać i poczujesz tę niezależność:tak:

Ciril - powodzenia i czekamy na relacje:tak:

U nas też duszno i parno buuuu dobrze, że w biurze mam chłodniutko no i widok na park więc pełen relaks :tak:
No troszkę musze podgonic robotę i te największe kobyły zrobić przed pójściem na chorobowe. W piatek szalałam z mężem w piwnicy bo juz nie było nawet jak wózka wstawić:crazy:, więc czystki zrobiłam i pozbyłam się gratów zgromadzonych kilka lat, potem ogarnięcie mieszkanka i ślub mojej kuzynki a wczoraj basen a potem byczenie się na dziełeczce. Moja mama w piątek i sobotę zajęła się Roberto a my działaliśmy i zrobiła zapasy żywnościowe typu gołąbki i pierożki z truskaweczkami:tak:.

Do góry