CZARNA ja cie podziwiam i troche dziwie sie twojemu M bo moj to nawet smieci mi nie pozwala wyniesc hehehA co dopiero skrecac meble lub malowac
ZAWADKA takie zmiany kolorkow sa fajne

tez bym zmienila cos ale wynajmujemy mieszkanie i jeszcze jak M wyjdzie ta praca to po urodzeniu Oliwi bedziemy sie przeprowadzac wiec nie oplaca mi sie nic robic
MADZIU dzieki za dobre slowa ;-)
A co tam u Ciebie co porabialas przez caly dzien ??????????????? i jak KOPNIACZKI
GOSIU i tobie dziekuje ze w nas wierzysz
KASIU ja sie jednak na to nie zdecyduje aby sie kilka dni do M nie odzywac czyli nie dzwonic ja wole wiedziec co u niego ;-)
Do mnie kolezanka przyjechala z coreczko po 13 i mam pelno ubranek ale nie bede wam zdjec wysylala bo ubranka sa pochowane bo to ubranka na juz wieksza dziewczynke od roku w zwyz.Kilka tylko skarpetek sa dla malutkiej bo kolezanka nie miala na takie male bobo ubranek bo wszystko juz wydala

Lozeczko tez juz mam ale w samych deskach i tez nie bedziemy go skrecac teraz.Bo M nie ma a i po co teraz go skrecac jak juz je skrece przed porodem to napewno pokaze w calej okazalosci z posciela heheheh

Z kolezanka poszlam tez do MC DONALDA i obzarlam sie jak swinia Zjadlam fryty czisburgera szejka wypilam i loda heheheh Tyle kaleri na raz ale mi sie chcialo a prze makiem zjaldam 2 okropnie slodkie paczki hehe i teraz to wcianm MALINY i popijam kompotem hehehe
Moj M pospal sobie na hotelu a teraz robi jak sie troche ochlodzilo to pracuje a dziw wieczorem powie mi dokladnie kiedy przyjedzie do domu bo pogada co jest do zrobienia i kiedy bedzie mogl sie wyrwac do domu