reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
CZARNA ja cie podziwiam i troche dziwie sie twojemu M bo moj to nawet smieci mi nie pozwala wyniesc hehehA co dopiero skrecac meble lub malowac :szok:

ZAWADKA takie zmiany kolorkow sa fajne :tak: tez bym zmienila cos ale wynajmujemy mieszkanie i jeszcze jak M wyjdzie ta praca to po urodzeniu Oliwi bedziemy sie przeprowadzac wiec nie oplaca mi sie nic robic :-p

MADZIU dzieki za dobre slowa ;-)
A co tam u Ciebie co porabialas przez caly dzien ??????????????? i jak KOPNIACZKI :-D

GOSIU i tobie dziekuje ze w nas wierzysz :cool:

KASIU ja sie jednak na to nie zdecyduje aby sie kilka dni do M nie odzywac czyli nie dzwonic ja wole wiedziec co u niego ;-)

Do mnie kolezanka przyjechala z coreczko po 13 i mam pelno ubranek ale nie bede wam zdjec wysylala bo ubranka sa pochowane bo to ubranka na juz wieksza dziewczynke od roku w zwyz.Kilka tylko skarpetek sa dla malutkiej bo kolezanka nie miala na takie male bobo ubranek bo wszystko juz wydala :shocked2:
Lozeczko tez juz mam ale w samych deskach i tez nie bedziemy go skrecac teraz.Bo M nie ma a i po co teraz go skrecac jak juz je skrece przed porodem to napewno pokaze w calej okazalosci z posciela heheheh:tak:
Z kolezanka poszlam tez do MC DONALDA i obzarlam sie jak swinia Zjadlam fryty czisburgera szejka wypilam i loda heheheh Tyle kaleri na raz ale mi sie chcialo a prze makiem zjaldam 2 okropnie slodkie paczki hehe i teraz to wcianm MALINY i popijam kompotem hehehe:tak:

Moj M pospal sobie na hotelu a teraz robi jak sie troche ochlodzilo to pracuje a dziw wieczorem powie mi dokladnie kiedy przyjedzie do domu bo pogada co jest do zrobienia i kiedy bedzie mogl sie wyrwac do domu :-D:-D:-D

Co tu tak pusto :szok::szok::szok:
Ja sie wykapalam w wanie pelnej wody i jakas zmeczona jestem dzis ale szczesliwa :-Dfajnie i szybki mi ten dzien minal szkoda ze wszystkie nie beda tak mijaly Ale przynajmniej sie czyms zajelam i nie mysle non stop o mezu ;-)
Ide zjesc zupe hihi i pozniej czeresnie A wy pisac co u was ???????????:eek:

Ja tez z mezusiem sobie przez Skype'a porozmawialam. Planujemy juz, co bedziemy robic:sorry2:. Na Julke to sie napatrzec nie mogl:tak:. Ale juz niedlugo. A my wybieramy sie na spacer. U nas jest dopiero po 3... :tak: Buzka :*****

Ja jako opadłam z sił - nie mam na nic ochoty.
Dziś mnie troszkę zakupy pochłonęły.
Ale pogoda męczy.

Zmykam już dobranoc dziewczyny.

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkowo;-)
Ja dzis dopoludnia bylam na zakupkach a popludniu z malymi na ogrodku, pilnowalam smerfy bo kapaly sie w baseniku a wiecie nawet na chwile nie mozna spuscic z oka bo wariuja.Teraz zjadlam kolacyjke i pisze do Was a zaraz ide w slady Dorotki i kapiel w wannie:tak:
powiedzcie mi bo zaczynam swirowac czy wasze maluszki tez sa leniwe dzis bo moja od czasu do czasu oznajmia swoja obecnosc co mnie martwi:no:
Goska powiedz mi jak rozmawiasz przez skypa tez Was rozlacza bo my jak z kims gadamy to ciagle nas rozlacza:confused::wściekła/y:
A gdzie reszta mamusiek?
Ja siedze do 23 dzisiaj bo czekam za M
A dzis chyba mam studnowke???? nie pamietam zaraz zerkne na suwaczek:-D

A ja dopiero wróciłam do domku. Mój M zabrał mnie dziś do Pizza Hut na pyszną pizzę. To tak na wieczór żeby trochę kalorii nabrać:-D Ale ostatnio tak jakoś wieczorem zaczynam robić się głodna:no:

natusiaMa ale masz fajnie!!! ales mi ochoty na ta pizze narobila!!!!!!!!
A jednak studniówka!!!!!!!!
ale sama sobie gratuluje bo tu tak cicho dzisiaj:-:)-:)szok::eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
Domi, gratuluje STUDNIOWECZKI!!!!!!!!!!!!!!! Tak, Skype potrafi sie czasem ot tak wylaczyc i zakomunikowac jakis blad. Zdarza sie, ale nie za czesto.
Masz racje, co tu tak pusto????????????:eek::-D Im blizej pazdziernika, tym bardziej sie rozleniwiaja. Ale uspokajam: macie rozgrzeszenie- mi tez sie nie chce wielu rzeczy, a zrobic musze:))))))))
Teraz niedawno skonczylam prac dywany (takim specj. odkurzaczem). Najpierw trzeba je "przeleciec"plynem do prania dywanow, a potem "sciagnac" go z nich, czyli podwojna robota. A i wczesniej jeszcze odkurzyc, zeby po paprochach nie jezdzic. I jest teraz czysciutko!!!! O! Ja jak cos sprzatne, to mam spokojniejsze sumienie :))))))))))))))))) Dobranoc :******************

Ostatnia edycja:
reklama
Minisia gratki STUDNIÓWECZKI - teraz to już tylko z górki będzie :-)

Kurcze to faktycznie mnie zmartwiłyście tą wagą i ciężkim porodem. A ja tak staram się uważać, wcinam same owoce teraz praktycznie i co w 2 tyg. 1 kg do przodu wrrrrr
Ale z drugiej strony cieszę się, że z Maluszkiem jest wszystko dobrze - nawet gdybym miała się męczyć z porodem mam to gdzieś heheheh

Do góry