reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

KAKA 3 mam kciuki za Twojego M i daj znac jak Mu poszlo :tak:

CZARNA I ZAWADKA dzieki zaraz sie ubieram i ide po ta masc ;-)
Zawadka masz racje co do suchego tampona i nawet zle sie takiego wklada heheh.

Ja posprzatalam i obiad robie a po 11 jade na basen ;-)
Ale zaraz ide po ta masc ,po wode niegazowana i po paczki bo ostatnio jem codziennie po 2 paczki hihi
U nas w mieszkaniu w kuchni jest bardzo duzo robali i wczoraj mama z jasiem robili dezynsekcje takim plynem ktory nie szkodzi jak sie go wdycha ale ja dzis musialam pomyc blaty bo zostaja biale slady i pomylam i po umylam pozadnie rece ale pozniej ruszalam oko reka a teraz juz od kilku minut strasznie piecze mnie to oko juz je przemywalam ale jakos dalej piecze pewnie przez ten plyn :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dzwonił, że juz wyszedł. Odpowiedział na wszystkie pytania i ogólnie był zadowolony, więc jesteśmy dobrej myśli. Był w dobrym humorku i nawet zgodził się świetowac u rodziców na działce:szok: a on jakoś ciagle się u nich skrępowany czuje...
No to skoczę zaraz po kiełbaskę i zrobie jakąs suróweczkę:)

Bylam w aptece o\i babki powiedzialy ze one sa ostrozne i ta masc to indywidualnie jak lekazr zaleci wiec jej nie wzielam bo moj mi tylko tyle ze jak mnie nie swedzi to moge sie isc kapac w basenie to lece i nic nie wkladam sobie papap do pozniej

Fakt, ze z takimi maściami trzeba uważac...laktowaginal jest chyba bardziej naturalny.

M obronił sie na 5:)

Wypiłabym szampana ale mogę sie tylko boejsć smakiem. Woda mineralna gazowana to prawie jak szampan no nie??

reklama
M obronił sie na 5:)
Witajcie! Kaka super Mężuś-Gratuluję-trzeba to oblac Tobie proponuję mineralna:-D
Czuję się dziś okropnie zbiera mnie na wymioty...wcześniej bolała mnie głowa...troszke się przespałam.
Na dwa m-ce przed porodem wybieram się do okulistki bo mam wadę wzroku noszę okularki (+2) na obydwa oczka. Nie wiem czy z taką wada można rodzić naturalnie... Czy moja gin bedzie coś o tym wiedziała? Co o tym wiecie?

Do góry