reklama

Październik 2008

cześć dziewczyny :) jestem nowa na forum a to moj 1 post :)
termin mam na 30 pazdziernika 2008, jeszcze nie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka :)
Witaj! Bardzo się cieszę,ze do nas dołączyłaś:-):tak: Mamy nadzieję,ze Twoich postów będzie coraz wiecej-tym samym Cię lepiej poznamy. Jeśli chcesz pokasz nam swój brzuszek w odpowiednim wątku:-D

reklama
Boze dziewczyny ja juz nie mam sil i nie wiem co mam robic Moj M w jednej chwili stal sie pijany i jeszcze klamie i specjalnie mnie denerwuje Prosze go zeby juz nie dzwonil a on dalej i krzycze na mnie Matko a myslala ze cos zrozumial Poryczalam sie zas przez niego i wogole wiedzialam ze tak bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie chce mi sie zyc przez niego

Witamy nową mamusie:tak:
Hej troche mnie tu niebyło:-(cały czas załatwianie i bieganie dopiero dzis mam troche czasu:tak:M pojechał do brata i kolegów na stancje, zmieniliśmy juz okna na mieszkanku, zamowiliśmy drzwi, poszukalismy mebli hihihi tylko kasy juz niema:sorry2:a tu wozek jeszcze i łozeczko i wyprawka dla dzidzi, chyba jednak zostane w domu z rodzicami bo sie niewyrobimy. pozdrawiam no i wstyd ale nienadrobie tyle stron:zawstydzona/y:

cześć dziewczyny :) jestem nowa na forum a to moj 1 post :)
termin mam na 30 pazdziernika 2008, jeszcze nie wiadomo czy chlopczyk czy dziewczynka :)

Witaj. Mam nadzieję, ze z nami zostaniesz:tak:

Boze dziewczyny ja juz nie mam sil i nie wiem co mam robic Moj M w jednej chwili stal sie pijany i jeszcze klamie i specjalnie mnie denerwuje Prosze go zeby juz nie dzwonil a on dalej i krzycze na mnie Matko a myslala ze cos zrozumial Poryczalam sie zas przez niego i wogole wiedzialam ze tak bedzie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie chce mi sie zyc przez niego

Dorotka naprawdę Ty i tak dla niego masz Anielską cierpliwość. A masz dla kogo żyć dla Oliwki:)

Ewela witaj.

Jestem bardzo dumna, ze mam tak zdolnego mężusia:tak: Grill się udał. Potem byliśmy nad jeziorkiem. No i wróciliśmy do domku - ja prowadziałam autko a strasznie się boję, a mój M bardzo mi kibicuje, zebym sie nie bała:tak:

Az sie zanosze z placzu :-( i brzuch mnie zaczyna bolec a Oliwia kopie mocno nie umiem sie uspokoic :-(Juz nie wiem co mam z nim zrobic :-(Dzieki niemu moje zycie jest do kitu :-(
***** a idzie na dziecko i on tak to wszystko psuje :-(

FIACCUSIA to będziemy rodzić razem:tak:

Dorotko, nie denerwuj się, czasem mężczyźni są beznadziejni:wściekła/y: Może Twój mąż w końcu zrozumie co i kto powinien być dla niego najważniejszy... może warto podjąć jakąś próbę postrazenia go np., że odejdziesz... sama nie wiem:-(

To juz jest za nami a M za wczorajsze mnie dzis przepraszal i tak mu bylo zal ze przez niego placze i sie denerwuje a dzis zrobil to samo A tak go balgalam aby choc mowil mi prawde a on ledwo co mowi ale twierdzi ze jest trzezwy.Juz milion razy z nim na ten temat rozmawialam i jak jeszcze nie bylam w ciazy raz od niego odeszlam ale najwidoczniej to nic mu nie dalo :no:

Oj Dorotka. Ty nam się wykończysz kobieto. Może spróbuj sie z nim nie kontakotwać i zrobić mini separację....moze wtedy sie przekona, ze bez Was jest mu źle.

Witam sie wieczorkiem:-)
Ja dzis mialam gosci tzn.kolezanke i sobie plotkowalysmy a teraz pojechala a ja znow mam czas dla siebie i na to co lubie czyli pisanie na forum:tak:to juz nalog!!!
Witam nowa mamusie!!!
Dorotko słuchaj ja bym na Twoim miejscu na jakis czas dała sobie przerwe z Twoim M i zobaczyła jego reakcje! przeciez on Was (Ciebie i Oliwii-wybacz-nie szanuje!!!) facet ktory pozwala aby jego zona do tego w ciazy tak cierpiala przez niego nie jest wart zadnej kobiety!!!mozna dac szanse jedna a i moze druga ale nie ciagle i bez efektu!! pomysl o jakiejs separacji dla walasego i coreczki dobra-pomysl co bedzie jak sie malutka urodzi a ty ciagle zaplakana i nieszczesliwa? moze lapiej sama i szczesliwa? naprawde moze i teraz przesadzilam ale TAK MI CIE ZAL I TO JEST SZCZERE CO PISZE DLA TWOJEGO DOBRA wiem ze milosc ci przyslania oczy ale prosze otrzasnij sie troszke i pokaz ze dasz sobie sama rade moze to otrzezwi twojego M???UWAZAJ NA SIEBIE I OLIWCIE!!!
Kaka WIELKIE GRATULKI DLA TWOJEGO M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A wanienka cudna!!!!chyba se taka sprawie:blink::blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry