przy badaniu zrobił mi się twardy brzuch

, po 5 minutach przeszło, ale lekarka stwierdziła, że jeżeli takie skurcze pojawiają się łącznie z bólem kręgosłupa to lepiej dmuchać na zimne-żeby nie dopuścić do rozwierania się szyjki. Jeżeli luteina z nos spa nie pomogą do dostanę Fenylo coś tam, ale stwierdziła, że wolałaby tego uniknąć.
Ta Diprophyll. to na spędzenie wody z oragnizmu, jeżeli do przyszłego poniedziałku nie odpuchnę to czeka mnie oddział ginekologiczno-położniczy:-(.
A poza tym mam duuuużo odpoczywać (a jutro muszę jechać do pracy)
I jak samopoczucie?? Ja też odczuwam twardnienie brzuszka ale to zawsze jest wieczorami i mam wrażenie, że to chodzi o to, ze zjadałm dużo wzdymających produktów: czereśnie, bób, fasolka...
dziś rano do męża mówiłam, że na weekend pomalujemy pokoik - widziałam, że był lekko w szoku bo ja tylko robotę wymyślam. Tu chodzi mi tylko o jego pomoc w przestawieniu mebelków a malowaniem to ja sie z synkiem zajmę
Mąż ma ambitne zadanie zrobić do weekendu piaskownicę na dziłeczke dla synka i przywieźć piasek i więcej roboty mu nie będe wyszukiwac bo lada dzień będzie tak tyrał w pracy, że aż mi już go żal:-(
Kochane...ja bym wolała żebyście nie zdychały tych wszystkich farb
Od wczoraj mam doła na wizycie kontrolnej stanęłam na wadze i już mam 10 kg do przodu :-( Położna powiedziała, żebym się pilnowała, bo jak będzie 30 kg to poród będzie bardzo ciężki - tym bardziej, że to pierwsza ciąża i ona tego porodu nie widzi. Nie bardzo wiem o co jej chodziło.
Czy wy mamy doświadczone możecie mnie tępaka uświadomić trochę??
Ksiazkowo niby powinno się tyć 12-15kg, no ale ciaza nie zawsze przebiega tak jakbyśmy sobie tego życzyły. Może Twój organizm zbiera dużo wody?? Jeśli mają problem z Twoja wagą to moze powinni Ci rozpisać dietę??
Minisia gratulację. Ja troche pomajsterkowałam w swoim suwaczku bo zauważyłam, ze on jeden dzień dodaje...wiec cofnełam go na 7mego pażdziernika (termin mam na 8mego)
A ja nie mogłąm jak zwykle zasnąć i oglądałam film "Skazany na Bluesa".
Aż się popłakałam, piękny film.
.
Mi też bardzo podobał się ten film. Widziałam go kilka razy. Szkoda, że nałóg zniszczył fajna rodzinkę i świetnego muzyka.
Dziewczyny - a nie wiecie jak to jest z temperaturą?? czy jest jakaś temperatura w pracy powyzej które dziewczyna z brzuszkiem nie może pracować?? U mnie w biurze mamy strasznie duże okna w które cały dzień (od 7-ej o 15-ej) świeci słońce... mamy niby 3 dobre klimatyzacje na ścianie, ale nikt nie chce ich włączać, więc są wyłączone... a mi się straszliwie słabo robi już któryś dzień z kolei... jem sporo, dużo piję, a mimo wszystko jest mi słabo i boli mnie głowa straszliwie ... czy to jest w ogole normalne?? ze tak sie dziwnie czuje?? mam nadzieje, ze to nie jest jakis objaw cukrzycowy....musze wlasnie zrobic to badanie na Krzywa Cukrowa...
Ja umierałam w pracy przy wysokich temperaturach. Nogi mi puchły i słabo mi było. Specjalnie dla mnie włączali klimę na maksa mimo iż, potem większość bolało gardło albo kaszlała...Stwierdzili, ze moje samopoczucie jest wazniejsze. Dlatego poszłam na wolne, zeby trochę ozdrowieli;-)
Rzuciłam wczoraj hasło w śród koleżanek ze zmieniam meble Niki i juz jest chetny na nie. Wiec od wczoraj wszytko wyciagane, segregowane wywalane itp i wsio by było ok gdyby nie moje samopoczucie. Chyba mam jakis kryzys bo bym najchetniej położyła sie spała lub płakała dzisiaj:-

-

-( Mam nadzieje ze popołudniu jak wroce z jazdy bedzie wieej energii we mnie bo mam jeszcze kupe roboty. dzis moze piętrówka przyjedzie. Wiec musze jeszcze farbe i fototapete kupic

Buziam i do pozniej moze wpadne wieczorkiem
Super sposób na pozbycie się mebli i nie będziesz ich musiała wynosić

Mam nadzieję, że dzisiaj już masz się lepiej??
KAKA fajnie ze spedzilas fajnie dni i wypoczelas A denerwujesz sie razem z M jego obrona
Ja dzis idac na ten basen zastanawiam sie czy aplikowac sobie sam suchy tampon czy posmarowany ta mascia co mi ktoras polecala ???? czy poprostu bez niczego ????????????
Moze doradzicie mi co jest najlepsze ;-)
Aj stresuje się stresuje. Napisał, ze wchodzi jako pierwszy o 10tej.
Zastanawiam się czy lepiej coś przygotowac w domku czy lepiej go wyciagnać na grilla u rodziców?? Zapytam się go jak już się obroni
Tamponik powinien być ok....
Delikatny róż albo fiolecik też byłby ładny...
Co do tej formalnosci - stres i tak jest;-)