reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

a ja dzisiaj z ciekawosci zapisuje sobie kiedy mi sie brzuch stawia, bo przeciez 2 razy dziennie biore no spe forte a on sie stawia dalej i to tak bardzo ze czasem mi nogi dretwieja i serce do gardla podchodzi:baffled:no patrzac os rana to twardnieje co 25- 40 min:-(cos mi sie wydaje ze to za duzo...a juz tak jakos ponad tydzien. wczesniej to tak co godzine jakos bylo, ale ten ost tydzien to coraz czesciej. i to tempo jest jak siedze albo leze, bo jak probuje chodzic to doslownie co chwile:-(mam problemy zeby po zakupy pojsc bo mnie w ziemie wbija. ale namarudzilam....:zawstydzona/y:
ja za chwile bede Supernianie ogladac:tak:bo musze dluzsza przerwe zrobic bo teraz 6 godzin uczylam sie wlasciwie bez zadnej przerwy.juz mi sie literki mnoza przed oczami:baffled::baffled::baffled:
Magdziunia ja juz sie nie moge doczekac jak w koncu przeprowadze sie do mamy, poloze w hamaku w ogrodku i bede sluchac tylko szumu drzew:tak:a potem placzu Rafalka:-D

reklama
Dziewczynki, przepraszam, że nie odpowiadałam, ale skończyły mi się minutki w szpitalu na komórce. Wejdę wieczorkiem wszystko opiszę. Trzymamy się. Z dzidziusiem wszystko ok. Wieczorkiem napiszę więcej.
Super ze wsio ok czekamy na bardziej szczegółowa relacje

Blondii kobietko spokojnie jak cie zobacza z tym brzusiem od reki masz zaliczony egz:)))) Co do Super niani niestety do mnie ona nie przemiawia:rofl2:

Dorotka pomysł z alkomatem świetny:tak:

Hehe ja od rana w biegu bo wstała i okazało sie ze Niki juz nie ma. Wbiłam sobie w łba ze ona nic nie jadła pewnie niewzieła tez picia ze soba. i inne schizy mnie dopadł. Wiec zapakowałam Lalunie i ruszyłam do mista gdzie miał sie odbyc start. A tu zonk bo ze wzgledu na pogode z mienili trase i miejsca:szok::szok::szok: Deszcz mnie dopadł wiec zmokłam jak kura. Potem tel do M i nas zawiózł na miejsce.
A po obiadku tak mnie zmorzyło ze usnełam i spałam 2h:szok::szok::szok::szok:
Teraz czas na kawke:))))

Cześć :-)
Justynka, fiu fiu, ale arcydzieło!! Rewelka!

Dorotka, jak tam M wrócił? Mam nadzieję, że humor Ci się poprawił. Współczuję Ci ciągłego zastanawiania się czy M wróci trzeźwy czy nie. W nerwice można popaść. :no::no:
Magdziunia, widzę, że wczorajszy wieczór udany, a jakaś Ty dziś promienna :-):-) Superrr!!!
Blondi Twój Rafaello jeszcze nim się narodzi już będzie mądry, bo mama tyyyyle czasy przy knigach spędza ;-):-p. Ale troszkęodpoczynku Ci się należy!:tak:

Ja już po obiadku, spacerku, teraz za budyń się zabieram, waniliowy :-p:-p
A wieczorem skazany, nie wiem czy dam radę oglądać bo ten serial jest strasznie emocjonujący, normalnie tak się zawsze upocę i nadenerwuję, że potem zasnąć nie mogę, a takie emocje w naszym stanie nie wskazane!:no:

Pogoda coś się nam spsuła, a od rana taki upał był jak w lipcu, zaraz pewno zacznie lać:szok:.
Miłego popołudnia babencje
paaaa

Witam!!
Ja wlasnie pije kawke i jem serniczka co go dzis upieklam :tak:i nawet sie udal:-D
Skonczylismy z mezem łazienke i efekt super jestem bardzo zadowolona:-D
Moskitiera-baldachim juuz wisi nad lozeczkiem fotke pozniej wkleje bo mlodzi mnie na spacer ciagnal a ja dzis juz mam dosc wczoraj do pozna lazienke a dzis na kolanach szorowalam podloge potem placek i obiad biegiem ale teraz chwila relaksu i spacerek:happy:
Blond wspolczuje nieprzespanej nocy ja dzis od 1 do 4 tez nie spalam:baffled::crazy:i trzymam kciuki za nauke i za pomyslne zdanie egzaminu
Czarna to zes sie dzis wykapala na swiezym powietrzu:sorry2: ale tak juz jest ze dla dzieci sie robi bardzo duzo-taka nasza rola:tak:Mam nadzieje ze Niki bedzie zadowolona
Ciril witamy spowrotem:tak:
Justys rewelacja!!

Minisia no wałsnie ile to matka potrafi zrobic dla dziecka:tak:
Justynka rewelacja. Zdolna z ciebie bestia. Sama uwielbiam takie pierdołki
Wanilia ja tam nie moge sie doczekac skazanego!!!! na mnie nie działaja takie emocje. ja juz i tak sie smieje ze mam wnetrznosci ze stali:))))

Wiecie co jestem tak wypluta ta drzemka ze nawet mi sie niechce przed kompem siedziec:sorry2:

KASIU dziekuje za wiadomosc :-)
MADZIU ciesze sie ze u was juz lepiej z M i ze fajnie spedzilas dzien Poloz sie to moze brzuszek nie bedzie sie stawial :-)
ASIU biedulko nie ucz sie juz dzis nic wiecej bo serio co za duzo to nie zdrowo.Moze jak sie niepokisz tym stawianiem brzuszka to idz do gina 3 mam kciuki za nauke,egzaminy i abys sie dobrze czula :-)
WANILIA i CZARNA ja juz odliczam do skazanego choc 1 odcinek ogladalam juz ale ja uwielbiam ten serial i tez sie strasznie emocjonuje :-)Ale uwielbiam ten film :-)

Moj M wrocil o 14 do domu i oczywiscie zaczal sie podlizywac odrazu Dzis jest bardzo mily i uprzejmy ale zobaczymy na jak dlugo Pogadalismy i zawarlismy pewien uklad Ja nie jestem taka kochajaca teraz do niego jak on do mnie bo ja tak od razu nie potrafie
Bylismy z M w kosciolku i na spacerze a teraz ide film jakis na dvd ogladac a pozniej skazany
:-)

a ja dzisiaj z ciekawosci zapisuje sobie kiedy mi sie brzuch stawia, bo przeciez 2 razy dziennie biore no spe forte a on sie stawia dalej i to tak bardzo ze czasem mi nogi dretwieja i serce do gardla podchodzi:baffled:no patrzac os rana to twardnieje co 25- 40 min:-(cos mi sie wydaje ze to za duzo...a juz tak jakos ponad tydzien. wczesniej to tak co godzine jakos bylo, ale ten ost tydzien to coraz czesciej. i to tempo jest jak siedze albo leze, bo jak probuje chodzic to doslownie co chwile:-(mam problemy zeby po zakupy pojsc bo mnie w ziemie wbija. ale namarudzilam....:zawstydzona/y:
A czy przy tym stawianiu się brzucha czujesz jakiś ból?
Czasem jak mnie kopnie to mam wrażenie, że zaraz między nogami zobaczę małą rączkę... :-)

Justysia chylę przed Tobą czoła! Arcydzieło KLASA!!!!

Ja się torszkę zdrzemnęłam, Jasiek też zaliczył 4 godzinną drzemką a tatuś obok :-)
Niestety dalej nie ma czym oddychać na dworze, więc nawet nie wychylamy nosa....
Czekam na deszczyk...

Justynka fiu fiu zdolniacha jesteś.

A my dziś po obiadku mieliśmy dzień na filmy. Obejrzelismy 3 pod rzad hehehe a teraz sobie zapiekankę bym zjadła:baffled:

reklama
Beza to jest jakies dziwne uczucie, czasami boli a czasami po prostu nie moge oddechu wiekszego wziac bo sie dusze:-(no i te nogi. ja cala dretwieje od tego:-(tylko ze wczesniej to nie mialam tego przy kazdym twardnieniu brzucha i teraz wlasciwie zawsze:-(kurcze....cos mi sie to nie podoba.
do lekarza na razie sie nie wybiore bo nie mam za bardzo kiedy- mam nadzieje ze mi sie to nie poglebi a w piatek mam USG wiec moze czego sie dowiem.
Justynka piekne!!!

Do góry