reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

BEZA daj mezusiowi pospac heheh :-)

Ja pojadlam fasolki i juz zaczynam pierdziec hehehe :-)
Mnie moja dzis po prawej stronie nokaltuje i to czasem zaboli ale niech kopie kochana :-)
Juz nie wiem co z nudow robic :-(.Poczytalam gazete popatrzalam na tv ,umylam wlosy,sciagnelam pranie z balkonu i juz nie mam co robic :-(

reklama
Hey, sorki, że tak późno, ale dzień poświęciłam Julce :p
Teraz Mała sie kąpie, więc Mamuska ma chwilę spokoju :laugh2:
ppaqa ja to robię tak "na oko" ale daję 1,5 kg ziemniaków ugotowanych; ok. 0,5 kg mąki, 2 jajka, sól. Ugotować ziemniaki, zaczekać aż przestygną, przepuścić przez maszynkę. Dodać mąkę i jajka, zagnieść ciasto żeby było takie jednolite i się nie kleiło do rąk.Ale nie dodawać za dużo mąki bo będą twarde.Zrobić wałeczki z ciasta, przygnieść nożem-najlepiej szerokim. Wrzucać na osolony wrzątek. I tyle;-)
justyneczka a kontrolujesz ciśnienie? Bo moja znajoma też miała takie "ciągnienie" do podłogi, a przy tym ciśnienie jakieś wysokie-jak pojechała do szpitala to powiedzieli jej ze to zatrucie ciążowe i na dzień dobry dostała 2 kroplówki:baffled:
Ja do kopytek dodaję jeszcze twaróg :confused:
Ja kupiłam kiedyś depilator i d...a! Nie dość, że ból jak jasny gwint, to jeszcze mi włoski wrastały i mi się takie ropniaczki robiły:wściekła/y:. Nie pojedyńcze, tylko nagminnie i dałam spokój, wole jednorazową maszynkę i wioooo!
Powtórzyłam Twoją historię. Kupilam depilator, dwa razy wygoliłam łydki i dupa!!!!! Bolalo i wloski wrastaly:tak::tak::tak:

Moj M. zlapal też doła. Wczoraj wieczorem starałam sie do Niego dotrzeć. Wiecie, my potrzebujemy siebie. Fizycznie i psychicznie. Widać ,że nasze weekendowe "bycie ze sobą" nie wystarcza.... Ani mi, ani jemu. I czas to zmienić... Mam plan. A właściwie dwa. Jeżeli plan A się nie powiedzie, zostanie Nam plan B :laugh2: Tylko, że M., jak narazie wie tylko o A :laugh2: Wybarczcie, że zachowam to w tajemnicy, ale nie chcę zapeszyć... :laugh2: Do potem :***********

A co to za slatka z "zupki chinskiej " ???????
Wlasnie M dzwonil i mowil ze kasa bedzie dopiero jutro :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:tak juz to slysze od poniedzialku :-:)-:)-(
dorotka taki prosty przepis a sałatka super: 1 zupka pikantna 1 łagodna( zaparzone wg przepisu tylko w połowie wody),później wodę się odlewa, 1 cebula czerwona, puszka kukurydzy, mała kapusta pekińska, 4 ogórki kiszone, pierś z kurczaka pokrojona i wymieszana z przyprawą curry (podsmażona) i trochę majonezu do smaku i tyle :tak:A ten szef Twojego M jakiś mało domyślny że ludzie do 10-ego zazwyczaj mają różne wydatki mieszkaniowe:baffled: Więc powinien dziś ostatecznie mu zapłacić moim zdanie.
Ja wole jednorazową maszynkę i wioooo!
wanilia79 ja tak samo, wolę jednorazówką-szybko, sprawnie i gładko, zero podrażnień:-)
motylek6 dobrze że młoda Ci nie dokuczyła jak ją pilnowałaś:happy:
minisia może zjedz jakiegoś tosta, zapycha i dobrze smakuje;-)
A ja niedawno wstałam, coś mnie zmogło po sałatce. M mnie obudził jak wracał i już lepiej się czuję.Teraz chyba za prasowanie się wezmę...M poszedł spać, jak wstanie pewnie na jakiś spacer wyskoczymy.

minisia nie kracz jeszcze nie ma połowy miesiaca
antuanet dzięki
dorotka mam nadzieje ze jutro będą
blond dziwny ten M, po mu energia wylatywała z nasieniem czy co
wanilia miała to samo po depilatorze i leży na dnie szafy

A ja jakos siły nie mam poszwędałam się po dworze, bardzo krotki spacerek do lasu stajnia i nicmi się nie chce

reklama
GOSIU to 3 mam kciuki aby twoje plany sie udaly Jak sie uda to napisz nam jaki to byl plan :tak:?
ANTUANET super przepis musze skorzystac:tak:Ja widze ze wy z M na bardzo wieczorne spacerki chodzicie;-)
PPATQA poleniu**** sobie teraz

Moj M juz w domu wrociol o 19 ja z Waflem po niego poszlismy i mielismy krotki spacerek i bylo bardzo milo Teraz M objada sie fasolka ale bedzie po niej pierdzenie hehehe;-)
MADZIU milej nocki ;-)

Do góry