Mam pytanie (w ubezpieczeniach się nie specjalizuję), chcę się dowiedzieć jak było u Was.
Właśnie dostałam orzeczenie lekarza orzecznika ZUS " w oparciu o obowiązujące przepisy ustalono: w związku z rokowaniem odzyskania zdolności do pracy istnieją okoliczności uzasadniające ustalenie uprawnień do świadczenia rehabilitacyjnego, na okres 3 miesięcy licząc od daty wyczerpania zasiłku chorobowego"
Za ile przyjdzie mi decyzja? Pensję miałam płaconą z dołu, przed końcem miesiącA kalendarzowego
i mam nadzieję, że pod koniec miesiąca na największe wydatki typu wózek i łóżeczko nie zostaniemy bez kasy (tylko z pensją mojego męża - trzeba jeszcze za coś żyć)...Cieszę się, że na 3 miesiące, bo top znaczy że jakby Młody stwierdził jednak, że sobie posiedzi jeszcze w brzuszku, to mi nie zaczną odliczać macierzyńskiego.
Właśnie dostałam orzeczenie lekarza orzecznika ZUS " w oparciu o obowiązujące przepisy ustalono: w związku z rokowaniem odzyskania zdolności do pracy istnieją okoliczności uzasadniające ustalenie uprawnień do świadczenia rehabilitacyjnego, na okres 3 miesięcy licząc od daty wyczerpania zasiłku chorobowego"
Za ile przyjdzie mi decyzja? Pensję miałam płaconą z dołu, przed końcem miesiącA kalendarzowego