WITAM W NIEDZIELE
MAGDASF1 mam nadzieje ze nasze nr tel.sobie spisalas?????
Ty nam pisz co z toba bo my sie tu bedziemy denerwowaly jak sie odzywac nie bedziesz

3 mam kciuki abys jeszcze pochodzila z brzuszkiem troche
A swoja droga to ja tez czuje ze jusz ktos sie napewno rozpakuje w nastepnym tygodniu ;-)
CZARNA a patrz na mnie ja moge w listopadzie urodzic

wiec pewnie ja bede ostatnia a juz tak strasznie nie moge sie OLIWI doczekac a jeszcze przyjdzie mi pewnie tyle czekac ( choc nigdy nie wiadomo kiedy mnie wezmie hehe)
Mnie sie tez juz strasznie dluzy a jak wy juz wszystkie bedziecie z dzieciaczkami a ja nie to chyba dola zalapie
Moze ja jestem jakas dziwna ale powiem wam szczerze ze ja nie martwie sie zadnymi rostepami,celulitami,waga czy co ubiore juz po porodzie ?
Czy zmieszcze sie w moje spodnie czy nie ( choc ja tylko pod wzgledem kasy wolalabym sie zmiescic do jakis starych spodni bo nie wiem czy bede miala kase kupic sobie jakies nowe

)Nie przejmuje sie narazie tym czy i jak dam sobie rade z OLIWIA
Ja poprostu chce juz ja miec przy sobie i tylko to sie dla mnie liczy

Jest jedna rzecz ktora mnie martwi TO CZY BEDE MIALA POKARM I CZY WARTOSCIOWY DLA NIEJ bo ja strasznie chce karmic piersia i tylko nad tym sie zastanawiam a reszta sie nie liczy Jakos to bedzie
A dziewczynki damy sobie rade z dziedziaczkami bo je kochamy a to jest najwazniejsze aby je kochac a reszta sie jakos sama ulozy
Ja juz od 4,40 nie umialam zasnac Oliwka kopala i jak lezalam na boku a ona kopie wlasnie z boku to czulam jak kopiac wbija sie w tapczan hehehe
Moja mama sie szykuje, ja juz zjadlam zupe na sniadanie hehe jeszcze paroweczke zjem i jede z mama do JASIA do zakladu karnego Juz raz tam bylam u niego i poki mam sily to moge czasem pojechac bo z OLIWIA to juz pozniej predko nie pojade .
MILEJ NIEDZIELI DZIEWCZYNKI jak wroce to zajze do was A moj M zostaje w domu i bedzie obiad gotowal