Po pierwsze gratki dla dzieciaczków, które kończą 4 i 5 miesiąc!!! :-) Jejku niektóre już ponad 5 m-cy mają, a Mariczka dopiero 4.03 cztery skończy…
LILUNIA oj tym naszym dzieciom to ciągle się zmienia… oby i Twój Niunio jak najszybciej zaczął ładnie spać!
MALENA mój M. też dziś leczył kaca
MAJECZKA ja chyba nie dam rady odstawić słodyczy…
MAGDA też z Mariką unikamy marketów. Zakupy robimy na bazarku, w warzywniaku lub malutkim sklepiku, gdzie mogę ją ostawić przed sklepem z koleżanką. Co do urodzin Zosi to może zrób zaproszenia, żeby je rozdać dzieciom w przedszkolu i poproś na nich rodziców o potwierdzenie
DOROTKA mam nadzieję, że Oliwką będzie ok. wszystko, bidulka moja!!!:-(
BLOND to się nacierpi Rafałek, ale może warto jeszcze popróbować z mlekiem innym i pogadać może z innym pediatrą, w końcu zna się chyba na takich sprawach!!!!
ANNA podziwiam za sprzątanie – u mnie syf, że szkoda gadać, a mi się nic nie chce
AGAMIR fajnie, że udany weeeknd
EVELAJNA to powodzenia w szukaniu pracy nowej, ja też chcę się za inną obejrzeć
WANILIA i kolejny dzieciaczek na rehabilitacji… co zrobić… oby Szymek był na niej grzeczniutki jak moja Mariczka…
No i po fajnym weekendzie. W piątek goście urodzinowi, wczoraj wieczorem kumple do M. wpadli obgadać wyjazd w góry i jeden nawet został na noc. Dziś milutko – w południe poszliśmy na spacer na AWF jeszcze za znajomymi (w tym z koleżanką w ciąży bliźniakami) i M. poszedł grać w squash’a , a my spacerowaliśmy. Ale było BOSKO dziś, tak cieplutko. :-):-):-) A Marika spała na spacerze cały czas i wiecie ile? Prawie 4h!!!
W domu za to tak się dorwała do cycka
. I śpi od 20.00, ale trochę marudziła. M. właśnie też zasnął przed TV.
A my od środy same, M. wyjeżdża na deskę i wraca w niedz. dopiero. Smutno nam będzie pewnie i pusto :-(, może trochę u rodziców posiedzę.
Dobrej nocki dla Was i dzieciaczków!!!
LILUNIA oj tym naszym dzieciom to ciągle się zmienia… oby i Twój Niunio jak najszybciej zaczął ładnie spać!
MALENA mój M. też dziś leczył kaca
MAJECZKA ja chyba nie dam rady odstawić słodyczy…
MAGDA też z Mariką unikamy marketów. Zakupy robimy na bazarku, w warzywniaku lub malutkim sklepiku, gdzie mogę ją ostawić przed sklepem z koleżanką. Co do urodzin Zosi to może zrób zaproszenia, żeby je rozdać dzieciom w przedszkolu i poproś na nich rodziców o potwierdzenie
DOROTKA mam nadzieję, że Oliwką będzie ok. wszystko, bidulka moja!!!:-(
BLOND to się nacierpi Rafałek, ale może warto jeszcze popróbować z mlekiem innym i pogadać może z innym pediatrą, w końcu zna się chyba na takich sprawach!!!!
ANNA podziwiam za sprzątanie – u mnie syf, że szkoda gadać, a mi się nic nie chce
AGAMIR fajnie, że udany weeeknd
EVELAJNA to powodzenia w szukaniu pracy nowej, ja też chcę się za inną obejrzeć
WANILIA i kolejny dzieciaczek na rehabilitacji… co zrobić… oby Szymek był na niej grzeczniutki jak moja Mariczka…
No i po fajnym weekendzie. W piątek goście urodzinowi, wczoraj wieczorem kumple do M. wpadli obgadać wyjazd w góry i jeden nawet został na noc. Dziś milutko – w południe poszliśmy na spacer na AWF jeszcze za znajomymi (w tym z koleżanką w ciąży bliźniakami) i M. poszedł grać w squash’a , a my spacerowaliśmy. Ale było BOSKO dziś, tak cieplutko. :-):-):-) A Marika spała na spacerze cały czas i wiecie ile? Prawie 4h!!!
W domu za to tak się dorwała do cycka
. I śpi od 20.00, ale trochę marudziła. M. właśnie też zasnął przed TV.A my od środy same, M. wyjeżdża na deskę i wraca w niedz. dopiero. Smutno nam będzie pewnie i pusto :-(, może trochę u rodziców posiedzę.
Dobrej nocki dla Was i dzieciaczków!!!

Co teraz Jestes na urlopie?