reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Po pierwsze gratki dla dzieciaczków, które kończą 4 i 5 miesiąc!!! :-) Jejku niektóre już ponad 5 m-cy mają, a Mariczka dopiero 4.03 cztery skończy…

LILUNIA oj tym naszym dzieciom to ciągle się zmienia… oby i Twój Niunio jak najszybciej zaczął ładnie spać!
MALENA mój M. też dziś leczył kaca
MAJECZKA ja chyba nie dam rady odstawić słodyczy…
MAGDA też z Mariką unikamy marketów. Zakupy robimy na bazarku, w warzywniaku lub malutkim sklepiku, gdzie mogę ją ostawić przed sklepem z koleżanką. Co do urodzin Zosi to może zrób zaproszenia, żeby je rozdać dzieciom w przedszkolu i poproś na nich rodziców o potwierdzenie
DOROTKA mam nadzieję, że Oliwką będzie ok. wszystko, bidulka moja!!!:-(
BLOND to się nacierpi Rafałek, ale może warto jeszcze popróbować z mlekiem innym i pogadać może z innym pediatrą, w końcu zna się chyba na takich sprawach!!!!
ANNA podziwiam za sprzątanie – u mnie syf, że szkoda gadać, a mi się nic nie chce
AGAMIR fajnie, że udany weeeknd
EVELAJNA to powodzenia w szukaniu pracy nowej, ja też chcę się za inną obejrzeć
WANILIA i kolejny dzieciaczek na rehabilitacji… co zrobić… oby Szymek był na niej grzeczniutki jak moja Mariczka…

No i po fajnym weekendzie. W piątek goście urodzinowi, wczoraj wieczorem kumple do M. wpadli obgadać wyjazd w góry i jeden nawet został na noc. Dziś milutko – w południe poszliśmy na spacer na AWF jeszcze za znajomymi (w tym z koleżanką w ciąży bliźniakami) i M. poszedł grać w squash’a , a my spacerowaliśmy. Ale było BOSKO dziś, tak cieplutko. :-):-):-) A Marika spała na spacerze cały czas i wiecie ile? Prawie 4h!!! :szok: W domu za to tak się dorwała do cycka :-D. I śpi od 20.00, ale trochę marudziła. M. właśnie też zasnął przed TV.

A my od środy same, M. wyjeżdża na deskę i wraca w niedz. dopiero. Smutno nam będzie pewnie i pusto :-(, może trochę u rodziców posiedzę.

Dobrej nocki dla Was i dzieciaczków!!!

reklama
Dzien dobry
Jejku ale jestem zla i niewyspana :wściekła/y::wściekła/y:Oliwia usnela o 20 Ja poszlam spac po 22 i wstawalam do niej po 23 po 1 po 4 i o 5,30 juz nie spie Teraz z nia jest G
Jego tez budzilam do niej za kazdym razem A co jak nie pracuje teraz to niech wstaje Nie wiem co jej jest :-(
Oj juz dawno takie nocy do D.py nie mialam:baffled:

WIOLU oj wspolczuje A jak sie ten KRECZ SZYJI objawia?????? Po rehabilitacji bedzie dobrze :tak:
KATE I WIOLU jak to jest z ta rehabilitacja? skierowanie musi byc ? jak tak to od jakiego lekarza?
KASIU MARTYNKA jest cudowna :-D
KATE dzieki za dobre slowo No a Ty jakos bez M musisz wytrzymac To tylko kilka dni Moze czesciej zagladaj na BB :-D
EVELAJNA to no serio Ci sie nie oplaca tam wracac.Powodzenia w szukaniu pracy :tak:

Lece jeszcze na innych watkach was poczytac i sie poloze ale w innym pokoju niz jest G i Oliwia moze na kilka minut uda mi sie zdrzemnac

Witam się z Wami Misie kolorowe:-D
wstaliśmy dziś o 5 bo Miś miał "niespodziankę" w pampersie. Rozbudził się,a teraz właśnie zasypia:tak:Miałam dziś jechać do fryzjera,ale mi się nie chce:szok::-D Lece pooooolukać na inne wąteczki:-)

1063372mngv1ziptz1.gif

IZUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO- TO JUŻ 4 M-CE.

Dalej rośnij pięknie wpatrzonym w Ciebie Rodzicom:tak::-)

MAJECZKA fajny misio :-)
Widze ze nie tylko ja juz nie spie :-)

Aha a propo marketow to ja czesto chodze z Oli do sklepu typu biedronka Czasem do wiekszych I nie mamy przez to wiecej klopotow na szczescie Oli chora byla tylko raz Jak mialam zapalenie pluc a od tamtego czasu z przeziebieniami odpukac nie miala doczynienia :-)

Gratki dla wszystkich 4 miesięczniaków.

U nas nocka w miarę spokojna. Hanka dała mi pospać prawie do 8mej z kilkoma przerwami;-)

Teraz leży w łóżeczku pod karuzela i gada: tata, andżela...a kiedy powie mama??

Dzisiaj nic ciekawego w planach. Po południu spacerek. M nie będzie cały dzien w domku;-(

Ciekawe jak chrzciny Samiego??

Gratki dla wszystkich 4 miesięczniaków.

U nas nocka w miarę spokojna. Hanka dała mi pospać prawie do 8mej z kilkoma przerwami;-)

Teraz leży w łóżeczku pod karuzela i gada: tata, andżela...a kiedy powie mama??

Dzisiaj nic ciekawego w planach. Po południu spacerek. M nie będzie cały dzien w domku;-(

Ciekawe jak chrzciny Samiego??

A ja wlasnie zastanawialam ze cos Czarnej pstatnio nie widac :-D
KAKA juz ktorys raz pytam od wczoraj :-p Co teraz Jestes na urlopie?
idziesz na wychowawczy ? wracasz do pracy ?

Ja sie zdrzemnelam na godzinke
G wzial mala do innego pokoju a ja spalam i troche mi lepiej Zaraz sie ubieram i czekam na kolezanke a G idzie szukac pracy

CZesc dziewczyny witam poniedziałkowo. Miłego dzionka zycze ja od 6 na noac widac synus przygotwuje mnie juz do pracy zeby nie spałą za długo. DSC00485.jpg

reklama
A ja wlasnie zastanawialam ze cos Czarnej pstatnio nie widac :-D
KAKA juz ktorys raz pytam od wczoraj :-p Co teraz Jestes na urlopie?
idziesz na wychowawczy ? wracasz do pracy ?

O Czarnej na nieobecnosciach własnie napisałam. Net jej padł a Sami ma 1 ząbka. Hurrrra
Taaak od dziś jestem na urlopiw wypoczynkowym Sorka ze tak późno odpisuje. Nie ide na wychowawczy. Wracam do pracy 20 kwietnia.

Kaka moj to chyba leniwy bo gada buuu guuu dgdgfdg ale ani mama ani tata mu sie jeszcze nie udalo:-) Oj pamietam jak sie martwilam bo zocha pozno zaczela mowic, a teraz bym chciala zeby czasem przestala paplac:-D

Mój ojciec powiedział, że jak Hanka będzie tyle gadac co jej dwie starsze kucynki (*lat i 3lata) to sobie szałas w lesie zrobi;-)

Do góry