reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
Czarna dorabiasz za opiekunkę czy to przysługa za przysługę?

Agamir dziewzyny lubią młodszych:rofl2:, moj M jest 2 lata młodszy ode mnie :-p

Kaka śliczna Hanusia, gratuluję 5 miesięcy!

Dziś kolejny piątek 13- ale nie straszny mi on, postaram się tylko unikać czarnych kotów na drodze :-D

MIłego dzionka babencje:-)

Wiola nie dorabiam (choc chca mi płacic) to jest synek brata 2 miesiace starszy on Lali. Wiec pilnuje bo to rodzinka i tak siedze w domciu wiec co mi szkodzi:rofl2::rofl2::rofl2:

Kaka o taka synowa warto walczyc:-p nie oddam jej ot tak:-D:-D:-D

Ogladacie ten program "Moment prawdy" normalnie podziwiam tych co maja odwage tam isc

Jakbym była facetem to kisielu bym rozlała i chętnie zobaczyła Waszą walke hehehe. No a tak wystarczy mi jak sie pociagniecie za włosy;-)

Ale co prawda to prawda...Czarna była pierwsza;-)

reklama
marma oj mam nadzieje ze humorek ci sie poprawi,
moli zdrówka dla M i gratki ząbków
kate powodzenia w pracy
Evelajna wyjdzie 3 dni bo prania szykuja sie dopiero na sobotke, ja w niedziele nie lubie sprzatać wiec poniedziałek a piac od nowa
lilunia, kaka gratulacje 5
dorotko u mnie caly dzień leje
kaka zdrówka dla babci

U mnie leje i nioe wiem jak wykombinować spacerek, chyba ganek zostanie. Ja dzisiaj narazie mam labe.

Do góry