reklama
wanilia79
Entuzjast(k)a
Czarna dorabiasz za opiekunkę czy to przysługa za przysługę?
Agamir dziewzyny lubią młodszych
, moj M jest 2 lata młodszy ode mnie 
Kaka śliczna Hanusia, gratuluję 5 miesięcy!
Dziś kolejny piątek 13- ale nie straszny mi on, postaram się tylko unikać czarnych kotów na drodze
MIłego dzionka babencje:-)
Agamir dziewzyny lubią młodszych

Kaka śliczna Hanusia, gratuluję 5 miesięcy!
Dziś kolejny piątek 13- ale nie straszny mi on, postaram się tylko unikać czarnych kotów na drodze

MIłego dzionka babencje:-)
Wiola nie dorabiam (choc chca mi płacic) to jest synek brata 2 miesiace starszy on Lali. Wiec pilnuje bo to rodzinka i tak siedze w domciu wiec co mi szkodzi

Kaka o taka synowa warto walczyc
nie oddam jej ot tak

Ogladacie ten program "Moment prawdy" normalnie podziwiam tych co maja odwage tam isc

Kaka o taka synowa warto walczyc

Ogladacie ten program "Moment prawdy" normalnie podziwiam tych co maja odwage tam isc
A
agamir
Gość
CZarna wiesz kobiety lubia podroze. 

A
agamir
Gość
Czarna czarna oj wojoniczka z Ciebie. Hanusia bedzie moja synowa i juz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
marma oj mam nadzieje ze humorek ci sie poprawi,
moli zdrówka dla M i gratki ząbków
kate powodzenia w pracy
Evelajna wyjdzie 3 dni bo prania szykuja sie dopiero na sobotke, ja w niedziele nie lubie sprzatać wiec poniedziałek a piac od nowa
lilunia, kaka gratulacje 5
dorotko u mnie caly dzień leje
kaka zdrówka dla babci
U mnie leje i nioe wiem jak wykombinować spacerek, chyba ganek zostanie. Ja dzisiaj narazie mam labe.
moli zdrówka dla M i gratki ząbków
kate powodzenia w pracy
Evelajna wyjdzie 3 dni bo prania szykuja sie dopiero na sobotke, ja w niedziele nie lubie sprzatać wiec poniedziałek a piac od nowa
lilunia, kaka gratulacje 5
dorotko u mnie caly dzień leje
kaka zdrówka dla babci
U mnie leje i nioe wiem jak wykombinować spacerek, chyba ganek zostanie. Ja dzisiaj narazie mam labe.
Podziel się: