Gratki dla Jagusi za przespaną nockę :-)Witajcie dziewczyny.
Co do tego tańca to ja kocham tańczyć mogłabym od rana do wieczora od maleńkiego tak miałam i z Jagunią sobie w domku tańcujemy,ale takie wyjście na tańce to mi daje powera na kilka mies.Nie moge sie doczekać bo w kwietniu 18 ide na bal magistralke i tam sobie dopiero potańcuje.
Nasza Jagunia też nie ochrzczona i tez już widac jakieś żale no ale spokojnie.
My dziś byliśmy u lekarza na szczepieniach Jagna waży 7kg .
I musze sie wam pochwalić dziś przespała 1 raz noc całą!!Już miała moment krecenia w nocy siedziałam przy niej na łóżku i co chwile podawałam smoczek przetrzymałam i dalej poszła spać i obyło się.
No ale panna nie chce jeść mleka tylko z łyżeczkiA to schodzi
Gratki dla wszystkich 5 miesięcznych
Justynka super plany.Powodzenia
Kończe bo Jagna sie budzi
reklama
Evelajna
Październikowa mama

Zaraz idziemy się ważyć. Teraz jeszcze tylko wyzwanie: ubrać czapkę i kurtkę...

CZesc dziewczyny serdecznie witam poniedziałkowo. U nas brzydko za oknem ale moze bedzie lepiej. NOC KOSZMARNA MAŁY PŁAKAŁ MARUDZIŁ JUZ OD 2,30 WIEC JESTEM NIEWYSPANA .
W sobote podałam u troszke banana z brzoskiwnia i mały cały wysypany czyli alergii ciąg dalszy.
Wczoraj bylismy u kolezanki wiecie ktorej tej co straciła dzidziusia widac ze ma sie ciut lepiej była u mojego lekarza dał jej duza szansę ze bedzie mama. Mały dostał zwu pełno ubranek zabawek az głupio mi ze mu tak kupuje nawet mąz powiedział ze nie powinna a ona na to ze jak bedzie dzidzia to jej oddamy.
potem bylismy na budowie naszego domk i az miło patrzec jak prace ide moze jeszcze w tym roku sie wprowadzimy zobaczymy jak bede szły interesy męża.
Byliśmy tez u tesiowej i sie pokłóciłam z nia bo zaczałe robic nam wymówki ze mały jeszcze nie ochrzczony . A wy juz wszystkie po chrzcie?
JUSTYNECZKA podziwiam cie za siłe. JA tez od pazdziernika ide na studia podyplomowe więc przybedzie znowu troszke obowiazków.
DORCIU ja tez niewyspana. Trzymaj sie. Nie zlosc sie na moja synowa ze nie chciałą spac.
A co do sprztania t tez mam chyba jakiegos zika na tle czystosci. Nie awidze jak jestnie pomojemu jak cos lezy nie na swoim miejscu codziennie sprztam az czasem złosci sie maz
KAKA TRZYMAJ SIE!!!!!!
No to faktycznie dał Wam popalic w nocy... u nas nocka super ale pewnie sie skoncza superowe nocki jak sie zębiska pojawią.
Co do chrztu...u nas teściówka lekko też już naciskała dlatego sie zabralismy i chrzciliśmy w styczniu. Kiedys tam matki nie wychodził z domu z dziećmi nieochrzczonymi. Na szczescie żyjemy w innych zupełnie czasach

A w sumie kiedy planujecie chrzcic??
Moja siostra ma taką chrzestna co ja widziała na komunie, potem na śłubie i dziś - po 11 latachAgamir witaj - no to ładnie z budową domku.
Ech teściowa ... my też jeszcze nie chrzciliśmy małego.
Ale zamierzamy na święta ... co prawda ostatnio posprzeczaliśmy się o głupstwo moim zdaniem.
Ja chcę aby chrzesną była moja siostra rodzona - jeszcze nie była ani razu, więc jak najbardziej może.
A mój mąż chce aby jego siostra była - ta z kolei jest już podwójną mamą chrzesną i po pierwsze nie chcę jej obciążać kosztami a po drugie nie bardzo wywiązuje się ze swoich obowiązków wobec chrześniaków.
Nie odwiedza, nie dzwoni ... wiec wniosek jest prosty.
Dla mnie taka chrzesna to do bani i powiedziałam mężowi o tym.
Obraził się na mnie ... a przecież wymówka, że chrześnica daleko mieszka to nie problem.
Nie mieszkamy z dala od cywilizacji - pociągi są, autobusy też no i samochód siostra meża też ma więc problemu żadnego nie widzę.
Tu chyba chodzi o chęci.
Znów muszę poruszyć temat bo czas ucieka i będzie problem.

Ja mam fajna chrzestną. Wiem, ze mogę na niej polegać.

Moja droga - do kontroli marsz. Mnie szwy rwą przy @.Cześć dziewczynki :-)
Noc fatalna Potworniasty budził się co 30-40 minut i dawałam go od razu do cyca to przynajmniej zaraz zasypiał. O 5 40 stwierdził że się wyspał ale M go wziął się nim zajął bo ja niedawałam już rady. Teraz Kacpero śpi. W ciągu dnia wogóle niechce jeść. Dopiero pod wieczur udało mi się w niego wmusić słoiczek ziemniaczków ze szpinaczkiem który uwielbia. Eh niech no tylko wyzdrowieje i zabieram się za jego wychowywanie.....
Mam do was takie pytanko. Czy któraś z was miała taki przypadek? Od paru dni pobolewało mnie troszeczke krocze, stwierdziła że to pewnie blizna po szyciu, puźniej zaczeło mnie pobolewać podbrzusze no ale stwierdziłam że to może okres się zbliża no bo ostatnio mniej karmię młodego. Natomiast wczoraj podczas mycia stwierdziłam że z maciciy wstaje mi jakaś gulka.Tak jakby mi coś z tamtąd wyłaziło. Podbrzusze dlaej mnie pobolewa. Dzwoniłam wczoraj do gina i kazał mi pojechać do szpitala na dyżór żeby mnie ktoś zbadała ale ja mam traumę poszpitalną i nie pojechałam. Jutro wybiorę się do niego na wizytę. Zastanawiam się co to może być? Miała może któraś z was coś takiego?
magdziunia :-) niezły sen, Mi się dizś sniło że Potwoeniasty zaczoł mówić i jego pierwsze zdanie to ja to pier....
dorota123456789 Potworniasty też się podusza przez ten katar i nie śpi.
Pati ta koniki zawsze mają pomysły. Mój miał jakiś czas temy pewien patent który na szczęście udało mi się mu wyperswadować. Jak się chciało na niego wsiąść to stawał dęba robił zwrot na zadzie pałnym galopem w dłógą i pod barierką uciekał poza ujeżdżalnię a robił to na kolanach prześlizgując się, gdybym tego nie widział na własne oczy to bym nie uwierzyła że to możliwe.... oczywiście ogłowia, siodła zawsze były pourywane i poniszone no bo jakoś nie brał na nie poprawki....
justyneczka oj nie ma to jak samotne zakupy :-)
wesolutka ja osbie potańcze na weselu siostry w lipcu :-)
natusiaMa wa Wrocławiu w środy w arkadach jest babykino o 12 można przychodzić z dziećmi i są tanie bilety. Może kiedyś się wybierzemy z maluchami ? :-)
KAKA Trzymaj się. Jesteśmy z tobą.
witam wszystkich gorąco w ten pochmórny dzionek u mnie wiatrzycho że cheja strach okno otworzyć ze spacerku dziś nici nie chcemy się nabawić zapalenia uszków.
Wieczór wczoraj bardzo romantyczny w końcu doczekałam się kolacji od mężula nawet dzieci sam wykompał i pousypiał
Zdrówka życze wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do normalności;-)
U mnie dzieci zdrowe w domku już posprzątane pranie zrobione obiadek ugotowany tylko dzieciaki nakarmić zresztą zaraz ide Karolci zupke miksować tylko troszke przestygnie:-):-)
Pozdrówki
Matko

Witajcie dziewczyny.
Co do tego tańca to ja kocham tańczyć mogłabym od rana do wieczora od maleńkiego tak miałam i z Jagunią sobie w domku tańcujemy,ale takie wyjście na tańce to mi daje powera na kilka mies.Nie moge sie doczekać bo w kwietniu 18 ide na bal magistralke i tam sobie dopiero potańcuje.
Nasza Jagunia też nie ochrzczona i tez już widac jakieś żale no ale spokojnie.
My dziś byliśmy u lekarza na szczepieniach Jagna waży 7kg .
I musze sie wam pochwalić dziś przespała 1 raz noc całą!!Już miała moment krecenia w nocy siedziałam przy niej na łóżku i co chwile podawałam smoczek przetrzymałam i dalej poszła spać i obyło się.
No ale panna nie chce jeść mleka tylko z łyżeczkiA to schodzi
Gratki dla wszystkich 5 miesięcznych
Justynka super plany.Powodzenia
Kończe bo Jagna sie budzi
Ładnie juz waży. Pewnie mysłi że już jest stara d...i nie będzie butli ciagneła.
I ja wszystkim 5 miesięczniakom gratuluje!!!!
Tatuś trzymał dzis warte przy Hani ale nie ywszedł na spacerek bo mu się nie chciało

Troche padnieta jestem. Za dużo wrażen. Taki dzień daje duzo do myślenia. Trochę przykro mi było...ojciec prowadził swego czasu 3 orkiestry i żadna nie przyjechała zagrać babci. A od dawna był zwyczaj, ze jak umierali bliscy to sie geało za daro. Wie, bo sama nie jeden pogrzeb zaliczyłam. A dzis smutna cisza. Jeden trebacz przyszedł i zagrał babci Ciszę i Barkę.
Hanka tnie komara i ja sie na chwile położe. Dzieki Babeczki za dobre slowa

Korzystam z momentu kiedy Jasiek ogląda kota Filemona. a Natanek nareszcie zasnął. Nie spał od 7 rano...
Kochane, tak w skrócie. Od listopada miałam szpital w domu... Jasio jelitówka, fatalna infekcja... później Natan zapalenie oskrzeli, tydzień było spokoju i znowu powtórka... Dołączył do niego Jasiek z zapaleniem oskrzeli. Między czasie moi rodzice (mieszkamy nadal razem) obupólne zapalenie płuc. Zastrzyki dożylnie... Mój P też padł na dwa tygodnie, a ja? jedynie opryszczka w nosie. Skończyło się Zinnatem.
Odpukać!!!!! Dziś jest okej i oby tak pozostało. Mam nadzieję do was zaglądać częściej... Stęskniłam się.
Całuję!!
Kochane, tak w skrócie. Od listopada miałam szpital w domu... Jasio jelitówka, fatalna infekcja... później Natan zapalenie oskrzeli, tydzień było spokoju i znowu powtórka... Dołączył do niego Jasiek z zapaleniem oskrzeli. Między czasie moi rodzice (mieszkamy nadal razem) obupólne zapalenie płuc. Zastrzyki dożylnie... Mój P też padł na dwa tygodnie, a ja? jedynie opryszczka w nosie. Skończyło się Zinnatem.
Odpukać!!!!! Dziś jest okej i oby tak pozostało. Mam nadzieję do was zaglądać częściej... Stęskniłam się.
Całuję!!
wanilia79
Entuzjast(k)a
Ula pewnie przykro jak M wyjeżdża a Ty sama z dziewczynkami zostajesz.
Magdziunia powodzenia w negojacjach z M. Racja co do chrzestnej jest po Twojej stronie.
Beza witaj, baaardzo dawno Cię nie było!!
Karolka to smutne, że żadna orkiestra się nie pojawiła na pogrzebie:-(
Wesolutka Jagunia ładnie już waży.
Moj kuczak po ostatnich choróbskach chyba stracil na wadzę
, widzę po naszej łazienkowej jak razem z nim się ważę.
Mirabelka u mnie sprzątanie kończy sięna planach, ale muszę tak poważenie o tym pomyśleć, bo za chwile M pójdzie w pole, a wtedy nie ma komu się Szymonem zająć.
OK lecę ogarnąc dom (póki mały śpi), bo mam sajgon.
Magdziunia powodzenia w negojacjach z M. Racja co do chrzestnej jest po Twojej stronie.
Beza witaj, baaardzo dawno Cię nie było!!
Karolka to smutne, że żadna orkiestra się nie pojawiła na pogrzebie:-(
Wesolutka Jagunia ładnie już waży.
Moj kuczak po ostatnich choróbskach chyba stracil na wadzę

Mirabelka u mnie sprzątanie kończy sięna planach, ale muszę tak poważenie o tym pomyśleć, bo za chwile M pójdzie w pole, a wtedy nie ma komu się Szymonem zająć.
OK lecę ogarnąc dom (póki mały śpi), bo mam sajgon.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
BEZA JAK milo Cie widziec Serio mialas szpital Zagladaj czesciej
KAKA odpocznij sobie
MADZIU Masz racje z ta chrzestna Ja mojej to pewnie na ulicy bym nie poznala A Oliwi wybralismy inaczej chrzestnych Z chrzestna Oli bedzie sie bardzo czesto widywac bo to moja przyjaciolka
A chrzestny nas bardzo dobry znajomy i tez sie widujemy .
MALENA masz racje pomylilam sie
ale to z niewyspania ;-)No to czekamy na wiesci Kup test i 3 mam kciuki Z tym basenem to super Za tydzien czekam na fotki 
MARMA wspolczuje dolegliwosci NIe mam pojecia co to mozesz miec :-(Lec do gina Zdrowka dla Kacperka
ANNA witaj
EVELAJNA fajnie z tym odciskiem My mamy w glinie takiej specjalnej ale jest tylko nozka i nie bylo latwo
MOLI zdrowka dla was
KASIU dobrze ze tata wporzadku zareagowal na list A teraz musisz czekac na to jak sie to dalej potoczy 3 mam kciuki aby bylo tak jak chcesz
WESOLUTKA gratki dla Jagusi Ciekawe kiedy jak sie takiej nocy doczekam
Napisze tu bo Oliwia dzis strasznie marudna i ten jej placz i to marudzenie jest calkiem inne niz zawsze demonstrowala Nie wiem o co jej chodzi
Oli wazy 6860 Przybrala tylko 60 g ale to przez to ze ona malo ostatnio je
Osluchowo ok tylko ten katarek Przepisala jakies inne krople nie kupilam tych co mi polecalyscie bo w aptece za mleko i krople zaplacilam 90 zl wiec narazie sobie te krople opuszcze Zobacze czy te nowe pomoga
Bylam z Oliwia u jej chrzestnej Troche sie zasiedzialam ale bylo bardzo milo
U niej zawsze sie waze Licze swoja wage wedlug jej wagi Wiecie aby zawsze bylo ze na jednej wadze Moja pokazuje zla wage NO I SCHUDLAM O 1 KG sama nie wiem jak tego dokonalam ale bardzo sie ciesze
KAKA odpocznij sobie
MADZIU Masz racje z ta chrzestna Ja mojej to pewnie na ulicy bym nie poznala A Oliwi wybralismy inaczej chrzestnych Z chrzestna Oli bedzie sie bardzo czesto widywac bo to moja przyjaciolka

MALENA masz racje pomylilam sie

MARMA wspolczuje dolegliwosci NIe mam pojecia co to mozesz miec :-(Lec do gina Zdrowka dla Kacperka
ANNA witaj
EVELAJNA fajnie z tym odciskiem My mamy w glinie takiej specjalnej ale jest tylko nozka i nie bylo latwo

MOLI zdrowka dla was
KASIU dobrze ze tata wporzadku zareagowal na list A teraz musisz czekac na to jak sie to dalej potoczy 3 mam kciuki aby bylo tak jak chcesz

WESOLUTKA gratki dla Jagusi Ciekawe kiedy jak sie takiej nocy doczekam

Napisze tu bo Oliwia dzis strasznie marudna i ten jej placz i to marudzenie jest calkiem inne niz zawsze demonstrowala Nie wiem o co jej chodzi
Oli wazy 6860 Przybrala tylko 60 g ale to przez to ze ona malo ostatnio je

Osluchowo ok tylko ten katarek Przepisala jakies inne krople nie kupilam tych co mi polecalyscie bo w aptece za mleko i krople zaplacilam 90 zl wiec narazie sobie te krople opuszcze Zobacze czy te nowe pomoga
Bylam z Oliwia u jej chrzestnej Troche sie zasiedzialam ale bylo bardzo milo
U niej zawsze sie waze Licze swoja wage wedlug jej wagi Wiecie aby zawsze bylo ze na jednej wadze Moja pokazuje zla wage NO I SCHUDLAM O 1 KG sama nie wiem jak tego dokonalam ale bardzo sie ciesze

moli81
Mamuśka Mikuśka
jejkuś widzę,że dużo maluszków choruje
niech ta wiosna szybko przychodzi!!!!!!

a ja zasiadłam na chwilę do kompa,M poszedł do teściów,mówi,że musi się rozruszać,bo jutro wraca do pracy po zwolnieniu,więc od jutra jestem znowu sama
Miki leży na podłodze i zapuszcza żurawia przez poduchę,żeby tv oglądać,dziadyga jeden
ostatnio zauważyłam,że bardzo podobają mu się reklamy,muszę czymś go zainteresować robiąc inhalację,bo inczej bunt na maksa, a tylko tv pomaga

a ja zasiadłam na chwilę do kompa,M poszedł do teściów,mówi,że musi się rozruszać,bo jutro wraca do pracy po zwolnieniu,więc od jutra jestem znowu sama

reklama
Podziel się: