reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
kurka,wróciłam ze spaceru i słońe wyszło,szlag by to trafił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak chodziłam to zawierucha i wiało,a ja matka wyrodna folię na wózek i heja w te pędy na spacer,to teraz mam za swoje-->nos jak rudolf i kapie z nosa:wściekła/y:ale co tam:rofl2:

kasia nie gadaj,że mają być w Krakowie:confused::-p pewnie wtedy kiedy Miki bedzie miała roczek:errr::errr:choćbym bardzo chciała,to M mnie nie puści,on ostatnio się pyta czemu oglądam ten program,do tego jeszcze na tvn turbo Operacja Tuning(tylko tu prowadzi tede,a on taki flaps)-->?? To ja,że myślę o tatu;-):-p Wogóle ta laska co z nimi robi,to robi super portrety,zwłaszcza dzieci:tak:

mirabelka ten Nuniez też fajny facet,taki brunecik:rofl2:

czarna niech ten Twój M szybko przyjeżdża z tym słońcem,dość tej zimy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:;-) Fajne drzewko:-) Tam na tym imikimi trzeba zciągnąć chyba ten program,co?

małaulka jak dobrze,że z Karolcią lepiej,wkońcu te nasze dzieciaki zdrowieją...a może to jakiś wirus na BB i my im zapodajemy??:baffled::rofl2:

idę zaraz spaghetti robić,M sie ostatnio upomniał:rofl2:

I bardzo dobrze kaka a tez za twoim [przykładem wyzysciłam kozaki i sa przygotowane do schowania Mały spi a ja biore sie za prasowanie. W nastepny wtorek dopiero bede wraca z pracy do domu

A mnie ciary przechodzą jak jest temat pracy:baffled:

Ja też chciałam poprasowac ale M wybył, a nie lubie prasowac przy Hani bo zwykle wtedy dużo mnie "woła";-)

A mnie ciary przechodzą jak jest temat pracy:baffled:

Ja też chciałam poprasowac ale M wybył, a nie lubie prasowac przy Hani bo zwykle wtedy dużo mnie "woła";-)

a ja nwet nie chce mysleć o powrocie do pracy:baffled:choć powinnam wracać 16 kwietnia:-( muszę do końca roku szkolnego na zwolnieniach jechać,bo w sumie nie mam z kim nawet teraz Mikiego zostawić;-(

a ja dziś chyba ostatni raz założyłam kozaczki i chyba je już też wygonię do szafy:rofl2:Może wtedy wiosna raczy wkroczyć w nasze pogodowe progi:rofl2::tak:;-)

czekam na M ze spaghetti a potem sprzatanko,bo kłaki znowu po podłodze obracają się grrrr;-(

Pogoda na spacerki faktycznie zdradliwa.

Ja tam jeszcze z kozaczkami się nie pożegnałam ;-):-D
Ale chyba trzeba będzie bo zima zagości u nas na zawsze.

reklama
Do góry