reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

reklama
WITAJCIE :-)
U nas nocka Super Oli usnela tak kolo 21 i wstala na mleczko o 1,30 a o 5,30 juz sie wyspala :-)Wiec sie wyspalam Wiecie co ja sie lepiej rano czuje jak wstaje do niej po 2 lub 3 razy w nocy niz jak wstaje raz Paranoja Serio rano jak wstaje do niej raz to jestem taka nieprzytomna A jak wstaje kilka razy to tak nie mam CHYBA JESTEM JAKAS DZIWNA

Dzis w planach IMPREZA URODZINOWA U KOLEZANKI
autobus mamy o 16,35 :-)

Czesc dziewczyny witam sie porannie. U nas sypie snieg wszedzie biało brrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mały szaleje od 6 a ja przy nim. Testy nie zrobiłam bo maz nie miał czasu kupic. Dzis moze zrobie. zycze miłego dzionka.

Mama Maksa na ursynowie jestesmy raz w tygodniu mam tesiowa przy stacji Imielin

i ja witam się niestety zimowo;-:)wściekła/y: Nie śpimy od 6,M wyszedł własnie do pracy,Miki gada w łóżeczku,więc jak szybko na BB...nocka oki,po 3 pobudka na big cyca i dalej spanko,ja już przez sen tymi cyckami obracam,że już nie wiem ile razy Miki je jak go biorę do nas:szok::eek:;-)
to się rozpadało,nic nie widać za oknem...grrrrr Dobrze,że nie zamieniliśmy wózka w niedzielę...już się odzwyczaiłam od takiej pogody na spacer,ale chyba i tak wyjdę,bo znowu światło w lodówce,a niby nie mam apertytu:rofl2:

kate uwielbiam ten utwór Lenki:-)

dorotko to może się nie kładź o tej 3 rano;-)żartuję,też tak mam,że w nocy nie ma problemu ze wstaniem, a jak dziadyga się obudzi po 5 i gada,to wymiękam...w niedzielę M się zliwtował jak zobaczył rano moją minę,wziął Mikesza i poszli do pokoju,a ja spałam do 9;-)

agamir Ty to wydasz fortunę na te testy:szok: Czekamy na wiadomość:-)

Czesc dziewczyny witam sie porannie. U nas sypie snieg wszedzie biało brrrrrrrrrrrrrrrrrr. Mały szaleje od 6 a ja przy nim. Testy nie zrobiłam bo maz nie miał czasu kupic. Dzis moze zrobie. zycze miłego dzionka.

No to moze odpuscisz sobie raz teściową i pojedziesxz kawałek dalej i odwiedzicie z Małym mnie i Maksa. Serdecznie zapraszamy.

U nas nocka super. Zreszta jest już tak od dłuższego czasu. Maks poszedł spać o 21 i o 6.30 sie obudził. Za oknem biało. Gdzie ta wiosna? Chyba sie boi kryzysu i nie chce przyjść:-) My wczoraj zamieniliśmy gondole na spacerówke a tu du... I jak tu na spacer wyjść jeszcze w jakiejś zaspie ugrzęzne:-)A Może zróbmy jakąś akcje na BB typy " Paździoszkowe mamy wywołują wiosne":-D. Jakieś propozycje?:-D

Czesc dziewczyny. Pewnie mnie wkrótce zapomnicie albo już zapomniałyście bo sie nie pokazuje:zawstydzona/y: Jakaś deprecha ostatnio się przyplątała do mojego dupska i nie chcę wam tu smęcić i wątków zaśmiecać. Jak się wezmę w swoje grube garście to wrócę z uśmiechniętą gębą. Wy w każdym razie 3majcie się i dużo uśmiechajcie:-)
Nie zapomnimy Justynko napis znam co u ciebie Co sie dzieje moze bedzie Ci lepiej :tak:3 maj sie i zagladaj do nas czesciej
kate uwielbiam ten utwór Lenki:-)

dorotko to może się nie kładź o tej 3 rano;-)żartuję,też tak mam,że w nocy nie ma problemu ze wstaniem, a jak dziadyga się obudzi po 5 i gada,to wymiękam...w niedzielę M się zliwtował jak zobaczył rano moją minę,wziął Mikesza i poszli do pokoju,a ja spałam do 9;-)

agamir Ty to wydasz fortunę na te testy:szok: Czekamy na wiadomość:-)
Serio to jakas paranoja aby byc nieprzytomnym jak sie wstawalo raz w nocy A jak wiele razy wstaje to jest ok :baffled:DZIWNE TO JAKIES

TY to masz cierpliwosc Ja bym nie wytrzymala i zrobila ten test juz dawno

Smieje sie po tej nocce ze Oli powienn miec czesciej szczepienia hehehe bo tak grzecznie spala :tak::-D

Dorociu gratki dla moje synowej ze dzielna i grzeczna i ładna.
Co ma byc to bedzie jak jest we mnie fasolka to widocznie tak miało byc. :-D

reklama
Czesc dziewczyny. Pewnie mnie wkrótce zapomnicie albo już zapomniałyście bo sie nie pokazuje:zawstydzona/y: Jakaś deprecha ostatnio się przyplątała do mojego dupska i nie chcę wam tu smęcić i wątków zaśmiecać. Jak się wezmę w swoje grube garście to wrócę z uśmiechniętą gębą. Wy w każdym razie 3majcie się i dużo uśmiechajcie:-)
Jutynko nie ma mowy abyśmy zapomniały o Tobie.
Jak się pozbierasz to wracaj do nas szybciutko.

a ja właśnie sobie Karmi położylam na parapet i czekam na 39 i pół już się wykapałam i siedzę w pidżamce,wcześniej posprzatałam,nawet swoje biedne kwiatki podlałam:rofl2:Mikesz tak szybko zasnął po kąpieli,złote dziecko normalnie:szok::rofl2:Nie wiem,ale cieszy mnie te,że już od 4 dni tak ładnie zasypia:rofl2:nie zapeszam

zajefajne kawały dziewczyny:-D:-D
Smaka mi narobiłaś :-p ... no i gratki dla Mikiego.

superosko,ja mam KOŁYSANKI-UTULANKI G.Turnaua i M.Umer i tam oni śpiewają tę kołysankę, jak karmię i usypiam Mikesza to one sobie w tle lecą i jak słyszę ją to mam łzy w oczach,zwłaszcza przy słowach:KIEDYŚ TAM BĘDZIESZ MIAŁ DOROSŁĄ DUSZĘ,ALE DZIŚ JESTEŚ MAŁY JAK OKRUSZEK,KTÓRY LOS RZUCIŁ NAM:blink:
Ja zawsze płaczę przy tej kołysance ... mam przykre wspomnienia z nią związane.
Ale jak Sebcio był w "brzuszku" to też jemu śpiewałam ją.

Witam wieczorowo. jakos nie mam dziś humoru. Kurde gdzie ta wiosna. Śniegu tyle napadało. Tak że ładną zime mamy tej wiosny. Nic mi sie nie chce. troszke poczytałam ale jakoś nie mam weny zeby odpisać. jeszcze obejrzałam filmik który mi siostra przesłała o wypadkach drogowych. Taki ku przestrodze i sie popłakałam. W pierwszej chwili chciałąm wam go przesłac ale u was tak wesoło i kawały są na tapecie więc stwierdziłam że może lepiej nie. Życze dobrej nocki. pa pa
Ano napadało i to sporo i nadal pada :wściekła/y:

witam Was wieczorowo
ja już po "39 i pół" i słucham Wojewódzkiego, Marika śpi od 20.30, M. wybył na piwko do kumpla (on to ma raj ze mną, wszyscy koledzy mu zazdroszczą takiej żony :-D)

dzień nam milutko minął - wpadła moja koleżanka z lieceum z córeczką starszą od Mariki o 5 dni i moja Niunia piała na jej widok z radości i aż krzyczała :-D:-D:-D a potem spacerek zrobiłam, bo słonko wyszło i nawet wyjęłam w parku Marikę z wózka i siedziałyśmy na ławce
Och taka żona to naprawdę skarb :-D
Ja nie posiedziałam w parku na ławeczce bo były mokre a poza tym padało :-(

Dorotko gratki dla Oliwci za ładny przyrost wagi.

No i już środa - śniegu napadało tyle, że się zastanawiam czy to napewno już wiosna i czy przypadkiem ktoś mnie nie przetransportował gdzieś w góry :confused::szok:

Nie no ... po prostu zima chce jeszcze pokazać na koniec co potrafi chyba.:wściekła/y:

Ja się wyspałam bo młody obudził się dopiero o 6.00 i bryka do teraz.
A wieczorkiem jeszcze włączyłam Prison Breaka season 4 i było cacy.

Dobra lecę jakieś śniadanko zjeść.

Do góry