reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Oglądam teraz wiadomości i jestem w szoku - ten wypadek autokaru w Świdnicy.
Co za palant z tego kierowcy - żeby nie zauważyć znaku, że nie zmieści się pod wiadukt.
Bezmyślność i brak wyobraźni.

Biedne dzieci.

reklama
EVELAJNA a jak si teraz czujesz ?
MARMA super ze wozio kupiony Zaraz lece na zakupowy :-)
AGAMIR gratki dla ANTOSIA

To sa SMSY OD KATE
" ZOSTAJEMY W SZPITALU NA TOMOGRAFI "
"W SZPITALU POWIEDZIELI ZE USG NIC NIE POKAZE I TRZEBA DLA PEWNOSCI TOMOGRAFIE POD NARKOZA.
STRASZNIE PLAKALA BO PIELEGNIARKA NIE MOGLA SIE WKUC W ZADNA RACZKE I TERAZ NA GLOWCE MA.
TERAZ KROPLOWKE DOSTALA .JA PADAM NIC NIE JADLAM .TOMOGRAFIA OK.21 ,BO MUSI MIEC PUSTY ZOLADEK .
JAK BEDZIE OK TO JUTRO WYJDZIEMY

Madziu śliczne - mnie się podoba ten turkusowy.

Asia wróżka - z kulą siedzi i czaruje ;-)

Dobra ja zmykam kąpać Sebcia a później spać bo jakaś padnięta jestem - to chyba przez pogodę.
Dobrej nocy życzę.

EVELAJNA a jak si teraz czujesz ?
MARMA super ze wozio kupiony Zaraz lece na zakupowy :-)
AGAMIR gratki dla ANTOSIA

To sa SMSY OD KATE
"W SZPITALU POWIEDZIELI ZE USG NIC NIE POKAZE I TRZEBA DLA PEWNOSCI TOMOGRAFIE POD NARKOZA.
STRASZNIE PLAKALA BO PIELEGNIARKA NIE MOGLA SIE WKUC W ZADNA RACZKE I TERAZ NA GLOWCE MA.
TERAZ KROPLOWKE DOSTALA .JA PADAM NIC NIE JADLAM .TOMOGRAFIA OK.21 ,BO MUSI MIEC PUSTY ZOLADEK .
ojjj szkoda malutkiej ale dobrze ze nielekcewaza:tak::tak::tak: TRZYMAMY KCIUKI!!!!!!!!!!

Magdziunia ja czytałam o tym wypadku normalnie brak słów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Moja Niki jak kiedys jechała na wycieczke to były takie jaja z autokarami i kierowcami ze chciałam juz dziecko do domu zabrac i nie puścić:tak:

Magdasf Blondi ma chyba ta pierwsza spacerówke:tak: fajniutkie tez mi sie podoba moze sobie sprawie ale wtedy murowane ze M mi karte zabierze i zablokuje konto na allegro:-D:-D:-D

Mały juz po kapieli teraz krótka drzemeczka a pózniej kolacyjka i lulu:-p a mamusia zaraz bedzie ogladac Pan i Pani Smith;-)

Oglądam teraz wiadomości i jestem w szoku - ten wypadek autokaru w Świdnicy.
Co za palant z tego kierowcy - żeby nie zauważyć znaku, że nie zmieści się pod wiadukt.
Bezmyślność i brak wyobraźni.

Biedne dzieci.
Zebys wiedziała. A jeszcze wypowiadała sie dziewczynka z tego wypadku ze przed uderzeniem jakiś chłopczyk krzyczał do kierowcy ze walna w ten wiadukt.

Wózki zajefajne:-)

To sa SMSY OD KATE
Trzymajcie sie. Będzie dobrze.

A mój Adam wrócił z pracy z butelką whisky. Myślałam ze go trzepne. Bo tu kasa sie kończy do tego jutro musi zrobić wypłaty dla swojej ekipy aon sobie whisky kupuje. I z tego wkurzenia siedze i popijam drina.;-)

MADZIU dobranoc
CZARNA a ty nie masz spacerowki Ze chcesz kupic Czy tak jak mnie nie podoba ci sie ta co masz i chcesz kupic inna ? :-)
MAMO MAKSA dobry ten twoj M :-)
MAGDASF ten pierwszy ma chyba Asia :-) Fajny jest :-)

KATE DO MNIE DZWONILA I SA JUZ PO TOMOGRAFI .MARICZKA BYLA BARDZI SPOKOJNA I NIE MUSIELI JEJ CALKIEM USYPIAC I JEST WSIO OK :-)
JUTRO WRACAJA DO DOMU :-)

KATE CZEKAMY NA CIEBIE

Oliwia juz spi Niedawno plakala ale smoczek pomogl Ja chcialam wam wyslac zdjecia ale ten moj net ma taki zaplon ze niech go ges kopnie
Ja sie tez zaraz klade :-)

No bo ja taka wrozka jestem hihi:-D;-)ale ciesze sie;-)
Magda ja mam Slapi i fajowy jest;-)
W pojechal przed chwila.przywiozl mi 12 kg schabu:szok::-Dchyba bedziemy rok jedli hihi a zamrazarka peka w szwach:-D
ja oczywiscie sobie piwkuje.chcialam gdzies wyjsc ale wszyscy studiuja zawziecie i nikogo nie ma:-(
Kate trzymajcie sie!!!

reklama
Kate czekamy na ciebie, tule mocno
Asia czekamy na więcej wróżb;-)
Magda super wózki

I już wieczorek, szybciutko dzień zleciał.

Do góry